تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 827 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

اگه نباشه جاش خالی می مونه josef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

تهران IranSport.Net - مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: تيم شموشك نوشهر با بكارگيري‌جوانان مستعد استحقاق بيشتري از مقام فعلي را در جدول ليگ فوتبال برتر دارد.

ديدار تيمهاي استقلال اهواز و شموشك نوشهر در هفته بيست و هشتم فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران روز يكشنبه با تساوي يك بر يك در ورزشگاه شهداي نوشهر پايان يافت.

" محمود ياوري " افزود: در اين ديدار شموشك نوشهر موقعيت‌هاي زيادي را از دست داد و بخت با اين تيم يار نبود.

وي اظهار داشت : متاسفم از اين كه تيم خوبي چون شموشك نتوانست در نيمه دوم ديدار به گل پيروزي دست يابد ولي تيم ما با تلاش مضاعف توانست نتيجه اين مسابقه را به تساوي بكشاند.

وي ازتلاش بازيكنان خود به خاطر كسب يك امتياز اين ديدار ابراز رضايت كرد.

ياوري در پايان درباره داوري اين ديدار گفت: داوري به گونه‌اي نبود كه اعتراضي را در پي داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض وحيد رضايي: بعضي از بازيكنان پاس رعايت اصول اخلاقي را نمي‌كردند

تهران IranSport.Net - كاپيتان تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز مدعي شدكه برخي از بازيكنان تيم پاس در حين بازي رعايت اصول اخلاقي را نمي‌كردند.

"وحيد رضايي" كه روز يكشنبه و پس از پايان ديدار تيمش با پاس كه با نتيجه ‪ ۴‬بر ‪ ۲‬به سود حريف خاتمه يافت، در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه عده‌اي از بازيكنان تيم پاس اخلاق را فراموش كرده و به طور مداوم به بازيكنان فجر در طول بازي فحاشي مي‌كردند.

وي افزود: متاسفانه بايد بگويم كه دراين ميان محمد نصرتي كه يك بازيكن ملي پوش نيز هست و بايد الگوي جوانان باشد ، بيش از ديگران به ما فحاشي مي‌كرد.

كاپيتان تيم فجر شهيد سپاسي افزود: محمد نصرتي چندين بازي ملي دارد و ادعا مي‌كند كه بهترين بازيكن ايران است. ولي متاسفانه امروز به يك بازيكن ‪ ۱۷‬ساله فجر فحاشي مي‌كرد و به قدري عصباني بود كه به هيچ وجه رعايت ادب و نزاكت را نمي‌كرد.

رضايي افزود: در حين بازي ديدم كه يك بازيكن جوان ما اشك در چشمانش حلقه زده است. از او پرسيدم چه اتفاقي افتاده كه با گريه به من گفت كه نصرتي مدام به من ناسزا مي‌گويد. به طرف نصرتي رفتم و به او گفتم "تو خجالت نمي‌كشي كه با ‪ ۵۰‬بازي ملي به يك بچه فحش مي‌دهي" آيا اين است اخلاقي كه از آن دم مي‌زنيد.

وي ادامه داد: نصرتي در اين لحظه كه متوجه اشتباهش شده بود، پاسخ من را نداد و با عصبانيت زمين را ترك كرد.

اين بازيكن با تجربه تيم فجر در خصوص ديدار تيمش با پاس نيز گفت: به خدا كمك داور دوم بازي را خراب كرد. او با دروغي كه گفت باعث شد كه تيم ما ‪ ۱۰‬نفره شده و شيرازه بازي از دستمان در برود.

رضايي ادامه داد: وقتي كه آقاي رحيمي مقدم مي‌خواست به بازيكن ما براي توهين به كمك داور كارت بدهد، از ايشان سوال كردم كه چه اتفاقي افتاد.

متاسفانه آقاي رحيمي مقدم به من گفت "نمي‌دانم. فقط كمك داور دوم به من گفت كه اين بازيكن را اخراج كن." از كمك داور دوم آقاي رفعتي هم سوال كردم كه بازيكن ما به شما چه چيزي گفت. اما وي جواب من را نداد و گفت در برنامه نود مي‌گويم.

وي افزود: به خدا من در آن صحنه بودم و متوجه شدم كه هاشم بيك زاده هيچ حرف توهين آميزي به كمك داور نگفت. به خدا قسم مي‌خورم كه كمك داور دوم دروغ مي‌گويد و بازيكن ما اصلا به ايشان توهين نكرده است.

كاپيتان تيم فجر شهيد سپاسي در خصوص نتيجه اين ديدار نيز گفت: اگر كمك داور آن دروغ بزرگ را نمي‌گفت و بازيكن ما از زمين اخراج نمي‌شد، مي‌توانستيم با يك امتياز زمين راترك كنيم. اما متاسفانه به خاطر اشتباهات داوري نتوانستيم به حق خود دست يابيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض ليگ برتر فوتبال كشور - تيم پاس ، فجر شهيد سپاسي را برد تا همچنان مدعي باشد

تهران IranSport.Net - در ادامه رقابتهاي باشگاههاي برتر ايران از هفته بيست و نهم ، تيم پاس تهران تيم فجر شهيد سپاسي شيراز را برد تا همچنان مدعي قهرماني باشد.

عصر روز يكشنبه در ورزشگاه شهيد دستگردي ، ديدار دو تيم پاس تهران و فجر شهيد سپاسي شيراز با نتيجه چهار بر دو به سود تيم پاس به پايان رسيد.

گل‌هاي تيم پاس را ايمان رزاقي راد ، آرش برهاني ، ميلاد مي‌داوودي و كيانوش رحمتي به ترتيب در دقايق ‪ ۸۱ ، ۷۴ ، ۳۰‬و ‪ ۸۷‬به ثمر رساندند و گل‌هاي تيم فجر سپاسي را مجتبي زارع و محمد صادق كرمي در دقايق ‪ ۱۸‬و ‪۶۴‬ وارد دروازه تيم پاس كردند.

رحيم رحيمي مقدم با كمك اسماعلي صفيري و داود رفعتي اين بازي را قضاوت كرد.

دهقان و بيك زاده از تيم فجر از سوي داور مسابقه اخراج شدند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض محمد نصرتي: به غلامحسين پيرواني بي‌احترامي نكردم

تهران IranSport.Net - مدافع ملي‌پوش تيم فوتبال پاس گفت: به سرمربي تيم فجر توهيني نكردم، متاسفانه بازيكنان فجر به هيچ وجه اخلاق را رعايت نكرده و بدترين الفاظ را نسبت به بازيكنان پاس به‌كار مي‌برند.

"محمد نصرتي" كه روز يكشنبه و پس از پايان ديدار تيمش برابر فجر شهيد سپاسي كه با نتيجه ‪ ۴‬بر ‪ ۲‬به سود پاس خاتمه يافت، اظهار داشت: اگر اخلاق را از ورزش جدا كنيم، هيچ چيز باقي نمي‌ماند. متاسفانه بازيكنان فجر امروز به رعايت مسائل اخلاقي توجهي نداشتند و به تمامي بازيكنان ما توهين مي‌كردند.

وي در خصوص صحبت‌هايي كه پس از اخراجش از زمين با غلام پيرواني درميان گذاشت، گفت: بعد از اينكه از زمين اخراج شدم به سمت آقاي پيرواني رفتم و به ايشان گفتم" شما يك مربي با اخلاق هستيد و مي‌دانم كه به رعايت مسائل اخلاقي در تيم خود توجه زيادي داريد. اما امروز بازيكنان جوان شما به ما احترام نگذاشتند و مدام به بازيكنان پاس توهين مي‌كردند. اين رفتار از سوي بازيكنان شما بعيد است و از شما مي‌خواهم كه با آنها برخورد كنيد." اين مدافع ملي پوش تيم پاس تاكيد كرد: به هيچ وجه به آقاي پيرواني توهين نكردم. چرا كه براي ايشان احترام زيادي قائل هستم. در زمين هم به هيچ يك از بازيكنان فجر توهين نكردم و همه مي‌دانند من چنين اخلاقي ندارم.

نصرتي در خصوص علت اخراجش نيز گفت: وقتي بازيكن حريف به من توهين كرد كنترلم را از دست دادم و متاسفانه كاري كردم كه الان از آن پشيمان هستم. به نظر من اخراجم درست بود و هيچ اعتراضي در اين زمينه ندارم.

وي در خصوص وضعيت قهرماني ليگ برتر نيز گفت: همه چيز به هفته آخر موكول شده است. ما در هفته آخر تمام تلاش خود را مي‌كنيم و منتظر تعلل استقلال مي‌مانيم تا بتوانيم قهرمان ليگ برتر شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض ليگ برتر فوتبال كشور - ديدار تيم‌هاي فولاد سپاهان و سايپاي تهران مساوي شد

تهران IranSport.Net - در ادامه رقابتهاي فوتبال ليگ برتر در هفته بيست و نهم ديدار دو تيم سايپا و فولاد سپاهان با نتيجه مساوي به پايان رسيد.

عصر روز يكشنبه در ورزشگاه انقلاب كرج ، ديدار تيم‌هاي فوتبال سايپا و فولاد مباركه سپاهان با نتيجه دو بر دو مساوي شد.

گل‌هاي تيم فولاد مباركه سپاهان را رسول خطيبي در دقايق ‪ ۱۰‬و ‪ ۷۵‬به ثمر رساند.

و همچنين گلهاي تيم سايپا را عليرضا عباس فر در دقيقه ‪ ۷۵‬و احمد مومن زاده در دقيقه ‪ ۸۹‬وارد دروازه سپاهان كردند.

قضاوت اين ديدار را فريدون اصفهانيان با كمك عليرضا يزداني و محسن فريماني بر عهده داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض ليگ برتر فوتبال كشور - شموشك نوشهر با تساوي مقابل استقلال اهواز به ليگ دسته اول سقوط

تهران IranSport.Net - بازي ديدار تيم فوتبال شموشك نوشهر و استقلال اهواز در هفته بيست و نهم رقابتهاي فوتبال باشگاه‌هاي برترايران با نتيجه تساوي به پايان رسيد و تيم شموشك با اين نتيجه به رقابتهاي دسته اول فوتبال سقوط كرد.

عصر روز يكشنبه در ورزشگاه شهداي نوشهر ديدار دو تيم شموشك نوشهر و استقلال اهواز با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد.

در اين ديدار كه بدون حضور تماشاگران برگزار شد، گل تيم استقلال اهواز را عبدالوهاب ابوالهيل در دقيقه ‪ ۴۰‬به ثمر رساند و گل تيم شموشك را محسن يوسفي در دقيقه ‪ ۷۵‬وارد دروازه استقلال اهواز كرد.

شاهين حاج بابايي با كمك محمد نجفي و محمدرضا منصوري قضاوت اين ديدار را به عهده داشت.

امين رضوي ، آدريان الوز، محمدباقر احمدي ، عبدالوهاب ابولهيل و ناصر شيردل از تيم استقلال اهواز و علي حداد و محسن يوسفي از تيم شموشك از سوي شاهين حاج بابايي داور مسابقه كارت زرد گرفتند.

همچنين امين رضوي از تيم استقلال اهواز در دقيقه ‪ ۸۱‬از زمين بازي اخراج شد.

" بهمن فروتن " سرمربي تيم فوتبال شموشك به دليل محروميت ، از روي سكوي تماشاگران ، تيمش را رهبري مي‌كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض رسول كربكندي: مي‌توانستيم استقلال را شكست دهيم

تهران IranSport.Net - سر مربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان تاكيد كرد كه تيمش در ديدار مقابل استقلال تهران توانايي شكست دادن حريف را داشت و تنها به دليل بي‌دقتي مهاجمان خود نتوانستيم به هدف خود دست يابيم. "رسول كربكندي" اظهار داشت: استقلالي‌ها به دليل ترسي كه به خاطر از دست دادن قهرماني داشتند، در ديدار مقابل ذوب آهن دفاعي بازي كردند و به همين دليل بيشتر بازي در اختيار ما بود.

وي گفت: در اين ديدار ‪ ۲‬بار به تير دروازه حريف زديم و اگر مهاجمان ما تعلل نمي‌كردند، مي‌توانستيم با اختلاف ‪ ۳‬گل استقلال را شكست دهيم.

اين مربي با تجربه فوتبال ادامه داد: استقلال در ديدار با ذوب آهن بر خلاف ديدارهاي گذشته خود خيلي بد بازي كرد. به همين دليل حق آنها امتياز گرفتن نبود و ما نبايد اين ديدار را با تساوي به پايان مي‌برديم.

كربكندي در خصوص وضعيت قهرماني در ليگ برتر گفت: تيم استقلال با يك امتيازي كه امروز كسب كرد، همچنان شانس اول قهرماني است و اگر بتواند در هفته آينده برق را شكست دهد، مي‌تواند به اين مقام دست يابد. به نظر من استقلال شايستگي قهرماني در اين فصل را دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض امير قلعه‌نويي: راضي هستم

تهران IranSport.Net - سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت كه از كسب نتيجه تساوي تيمش در ديدار با ذوب آهن اصفهان راضي است. "امير قلعه نويي" اظهار داشت: از اينكه توانستيم يك امتياز از ديدار حساس و سخت مقابل ذوب آهن بگيريم ،خدا را شاكر هستم و معتقدم كه اين يك امتياز مي‌تواند ما را به قهرماني برساند. وي افزود: تيم ذوب آهن در ديدار مقابل استقلال بسيار خوب و پرتلاش بازي كرد و اگر آنها در طول فصل اينگونه بازي مي‌كردند، امروز مدعي كسب قهرماني بودند.

مربي استقلال گفت:براي ديدار با ذوب آهن برنامه داشتيم. هدف ما اين بود كه دراين بازي بازنده نباشيم و خوشبختانه توانستيم به هدف خود دست يابيم.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه چه تيمي در هفته آينده به قهرماني دست مي‌يابد؟ گفت: هيچ چيز مشخص نيست. اما در حال حاضر ما شانس اول قهرماني هستيم. بازيكنان استقلال در روز جمعه و در مقابل برق شيراز تمامي تلاش خود را به كار خواهند بست و اميدوارم كه با پيروزي مقابل برق بتوانيم پس از ‪۳‬ سال به قهرماني دست يابيم.

وي در خصوص اتفاقاتي كه در طول بازي افتاد نيز گفت: داور مي‌توانست به دليل توهين تماشاگر ذوب آهن و سنگ پراني‌هاي آنها بازي را قطع كند، ولي متاسفانه اين كار را انجام نداد. به هر حال ما به نظر داور احترام مي‌گذاريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض ليگ برتر فوتبال كشور - تيم ذوب آهن، استقلال تهران را در خانه متوقف كرد

تهران IranSport.Net - در ادامه رقابتهاي باشگاههاي برتر ايران از هفته بيست و نهم ، تيم ذوب آهن اصفهان در خانه ، تيم استقلال تهران را متوقف كرد .

عصر روز يكشنبه درورزشگاه فولاد شهر اصفهان ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و استقلال تهران با نتيجه يك بريك به پايان رسيد و كار استقلال براي قهرمان شدن در پنجمين دوره ليگ برتر فوتبال به هفته آخر كشيد.

گل تيم استقلال تهران را غلامرضا عنايتي در دقيقه ‪ ۲۰‬به ثمر رساند و گل تيم ذوب آهن را داسيلوا در دقيقه ‪ ۸۷‬وارد دروازه تيم استقلال كرد.

مسعود مرادي قاضي اين ديدار به دليل امن نبودن ورزشگاه دقايقي بازي را متوقف كرد و در پايان شش دقيقه وقت اضافه گرفت.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بارسلونا اتوو و لارسن را امشب نداره
    شايد ببازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •