تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 419 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام
    واضح هست که گیرندگی آنتن و چیپست موبایل شما از مودمتون بهتره
    اگه بخواین حتما با مودم کار کنین ، تنها راهش اینه که برید سراغ آنتن های تقویت سیگنال 4G (البته اگه مودم شما آنتن اکسترنال میخوره)
    مقادیر RSRP و RSRQ و ... تقریبا برابر بود.اگه اشتباه نکنم این یعنی گیرندگی هر دو یکسان هست.و اینکه تقریبا همه معتقدن گیرندگی این مودم کمی بیشتر از گوشی هست.(گوشی Honor 6)
    Last edited by koorosh001; 05-10-2017 at 15:03.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

LteWatch با E8372 سازگاری داره ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [emoji769
    ...;9007608]
    LteWatch با E8372 سازگاری داره ؟!
    خیر، فقط با e5186 toolbox، اونم نه به طور کامل

4. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

من طبق گفته دوستان مودم e8372 و گوشیم که cat6 هست رو از نظر سرعت دانلود مقایسه کردم.ضمن این که منطقه ما باند 2600 نداره پس گوشی و مودم هر دو به باند 1800 وصل هستن.از نظر RSRP هم مودم و گوشی قدرت تقریبا یکسانی دارن.حالا مشکل اصلی اینجاست که تو شرایط برابر ، گوشی 1.5 الی 2 مگابایت سرغت دانلود بیشتری از مودم داره( تست با IDM) . دوستان لطف کنن اگه راه حلی برای رفع این مشکل دارن بگن.من مودم خریدم که دیگه گوشی رو هات اسپات نکنم.با این وضع سرعت مجبور میشم مودم رو بذارم کنار و این یعنی 200 تومنو ریختم دور.
    آقایون اگه راهکاری دارید واسه این مشکل بگبد دریغ نکنید.مطمعنا میدونید مشکل کجاست یا حداقل احتمال میدید مشکل چیه.

داره خودمونی میشه h_kobari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بحث و نقد و بررسی در مورد مودم FD-M60 ایرانسل رو اینجا ادامه بدیم :

نقد و بررسی مودم (+4G) جدید FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

آقایون اگه راهکاری دارید واسه این مشکل بگبد دریغ نکنید.مطمعنا میدونید مشکل کجاست یا حداقل احتمال میدید مشکل چیه.
    اینم اسکرین شات تست سرعت در شرایط کاملا یکسان.باند 1800 و مکان یکسان.اختلاف سرعت زیاده.

گوشی honor 6

مودم e8372

این نکته رو هم باید بگم که طبق e5186 toolbox مقادیر RSRP بین -89 و -100 نوسان داشت که فکر نمیکنم تو یه جای ثابت عادی باشه.چون همین RSRP واسه موبایل رو -92 قفل شده بود.اگه نظری دارید بفرمایید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینم اسکرین شات تست سرعت در شرایط کاملا یکسان.باند 1800 و مکان یکسان.اختلاف سرعت زیاده.

گوشی honor 6

مودم e8372

این نکته رو هم باید بگم که طبق e5186 toolbox مقادیر RSRP بین -89 و -100 نوسان داشت که فکر نمیکنم تو یه جای ثابت عادی باشه.چون همین RSRP واسه موبایل رو -92 قفل شده بود.اگه نظری دارید بفرمایید.
    شما چطور با e5186 toolbox داری مقادیر RSRP رو برای مودم e8372 میبینی؟ کاستوم فیرم‌ور زدی؟ خب، شاید مشکل همین کاستوم فیرم‌ور باشه!

بعدش اینکه یه نکته بگم در مورد شرایط آزمایش شما که میگی مکان مودم و گوشی ثابت هستش، (و فکر می‌کنی که شرایط آزمایش شما یکسان هستش) اجازه بدید من تجربه خودم رو در استفاده از مودم e8372 روی شبکه فقط 4g (و نه 3g) بگم که نه تنها مکان بلکه حتی جهت مودم هم در سرعت نهایی تاثیر داره، به این صورت که من در یک مکان خاص و یک جهت خاص با مودم مذکور به سرعت ۸۰ مگابیت هم میرسم اما فقط کافیه جهتش رو ۳۰ درجه تغییر بدم، (دقت کنید مکان رو دست نمی‌زنم) اونوقت سرعت میرسه به ۵۰ مگابیت، یعنی اختلافی در حد ۳۰ مگابیت!
    اینو گفتم که بگم تصور نکنید که شرایط آزمایش شما یکسان هستش، چرا که عوامل خیلی خیلی زیادی هستند که بر روی سرعت نهایی دریافتی تاثیر گذارند

ضمنا گفته‌های من حاصل تجربیات من هستش و پایه و اساس علمی نداره

شاد باشید

9. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

شما چطور با e5186 toolbox داری مقادیر RSRP رو برای مودم e8372 میبینی؟ کاستوم فیرم‌ور زدی؟ خب، شاید مشکل همین کاستوم فیرم‌ور باشه!

بعدش اینکه یه نکته بگم در مورد شرایط آزمایش شما که میگی مکان مودم و گوشی ثابت هستش، (و فکر می‌کنی که شرایط آزمایش شما یکسان هستش) اجازه بدید من تجربه خودم رو در استفاده از مودم e8372 روی شبکه فقط 4g (و نه 3g) بگم که نه تنها مکان بلکه حتی جهت مودم هم در سرعت نهایی تاثیر داره، به این صورت که من در یک مکان خاص و یک جهت خاص با مودم مذکور به سرعت ۸۰ مگابیت هم میرسم اما فقط کافیه جهتش رو ۳۰ درجه تغییر بدم، (دقت کنید مکان رو دست نمی‌زنم) اونوقت سرعت میرسه به ۵۰ مگابیت، یعنی اختلافی در حد ۳۰ مگابیت!
    اینو گفتم که بگم تصور نکنید که شرایط آزمایش شما یکسان هستش، چرا که عوامل خیلی خیلی زیادی هستند که بر روی سرعت نهایی دریافتی تاثیر گذارند

ضمنا گفته‌های من حاصل تجربیات من هستش و پایه و اساس علمی نداره

شاد باشید
    ممنون بابت توضیحات.فریمور عوض نکردم.مودم رو تازه خریدم فریمور فابریک روش هست.باید خدمتتون عرض کنم که تمامی مقادیر مربوط به قدرت سیگنال اعم از RSRP ، SINR و.... برای من در برنامه e5186 toolbox نمایش داده میشه ؛ با فریمور فابریک. اینکه فرمودید با تغییر زاویه مودم سرعتتون 30 مگابیت افزایش داشته فکر میکنم واسه جاهایی که آنتن ضعیف.اینجا آنتن وضعیت خوبی داره.چند جا تست کردم مودم و گوشی رو گذاشتم کنار هم.همه جا سرعت دانلود(در برنامه idm)حدود 2 مگابایت از سرعت دانلود مودم بیشتر بود.چون چند جای مختلف تست کردم دیگه واسم واضح هست که مودم به طور قابل توجه ای سرعت پایین تری داره که واقعا عجیبه.باند یکسان ، مکان های یکسان ، نرم افزار های تست یکسان ، نحوه اتصال به کامپیوتر یکسان.نمیدونم کجای کار میلنگه.اینم بگم که مودم رو از طریق usb 2.0 به کامپیوتر وصل کردم که دوستان گفتن مشکلی نداره.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات.فریمور عوض نکردم.مودم رو تازه خریدم فریمور فابریک روش هست.باید خدمتتون عرض کنم که تمامی مقادیر مربوط به قدرت سیگنال اعم از RSRP ، SINR و.... برای من در برنامه e5186 toolbox نمایش داده میشه ؛ با فریمور فابریک. اینکه فرمودید با تغییر زاویه مودم سرعتتون 30 مگابیت افزایش داشته فکر میکنم واسه جاهایی که آنتن ضعیف.اینجا آنتن وضعیت خوبی داره.چند جا تست کردم مودم و گوشی رو گذاشتم کنار هم.همه جا سرعت دانلود(در برنامه idm)حدود 2 مگابایت از سرعت دانلود مودم بیشتر بود.چون چند جای مختلف تست کردم دیگه واسم واضح هست که مودم به طور قابل توجه ای سرعت پایین تری داره که واقعا عجیبه.باند یکسان ، مکان های یکسان ، نرم افزار های تست یکسان ، نحوه اتصال به کامپیوتر یکسان.نمیدونم کجای کار میلنگه.اینم بگم که مودم رو از طریق usb 2.0 به کامپیوتر وصل کردم که دوستان گفتن مشکلی نداره.
    من هم مودم E3372 رو دارم و هم B315 . قبلاً در شرایط یکسان ایندو رو باهم تست کرده بودم و مودم رومیزی B315 سرعت بیشتری میداد (نتیجه تست رو هم قبلاً در همین انجمن گذاشته بودم) . احتمالاً مشکل شما برمیگرده به سخت افزار ضعیفتر مودمی که دارید .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

من هم مودم E3372 رو دارم و هم B315 . قبلاً در شرایط یکسان ایندو رو باهم تست کرده بودم و مودم رومیزی B315 سرعت بیشتری میداد (نتیجه تست رو هم قبلاً در همین انجمن گذاشته بودم) . احتمالاً مشکل شما برمیگرده به سخت افزار ضعیفتر مودمی که دارید .
    ممنون بابت توضیحات.نتیجه تست رو تو همین تاپیک گذاشتید؟واسه من حدود 2 مگابایت اختلاف داره.چیزی که واسم عجیبه اینه که تقریبا تمام کسایی که راجع به این مودم نظر دادن گفتن سرعتش از گوشی شون بیشتره.گوشی منم گوشی پیشرفته ای نیست که بخواد انقدر اختلاف داشته باشه.یه مودم ممکنه از نظر سخت افزاری مشکل داشته باشه و مشکلش باعث کاهش سرعت بشه؟اینو به این جهت میپرسم که اگه احتمال مشکل سخت افزاری هست ببرم گارانتی.و اینکه میخوام یه دانگل وای فای بخرم و مودمو از طریق وای فای به دسکتاپ وصل کنم شاید usb 2.0 باعث محدودیت بشه.کسی اگه ایده راجع به این مشکل داره لطفا دریغ نکنه.هات اسپات کردن گوشی دردسره مخصوصا واسه دانلود شبانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •