سایتش معتبره دلیل قیمت های پایین هم اکانت هاییه که فروشنده براش زحمتی نکشیده !
سایتش معتبره دلیل قیمت های پایین هم اکانت هاییه که فروشنده براش زحمتی نکشیده !
سلام دوستان
متاسفانه یک آدم بی وجدان موقع خرید اکانت دوم داداشم اون رو دزدید و همون لحظه هم شماره تلفن و ایمیل بک آب رو عوض کرده.
لطفا اگه راهی هست یه راهنمایی کنید.(لولش خیلی بالا نیست 67 هست ولی این که یکی بخواد بدزده زور داره.)
مگه عوض کردن شماره و ایمیل نیازی به تاییده با پیامک نداره؟!
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
نه مگر اینکه ورود دو مرحله ای رو فعال کرده باشی که داداشم چنین کاری رو نکرده بود اصلا.
از قسمت ریکاوری پسورد چیزی دستگیرتون نمیشه؟ متاسفانه مال منم اومد هک کنه پسوردم دادم دستش بعد ک دیدم عوض کرده ایمیل اومد برام سریع عوضش کردمالبته پسوردم رو نداده بودم کد داده بودم دستش ک همون کار میکنه
- - - Updated - - -
از قسمت ریکاوری پسورد چیزی دستگیرتون نمیشه؟ متاسفانه مال منم اومد هک کنه پسوردم دادم دستش بعد ک دیدم عوض کرده ایمیل اومد برام سریع عوضش کردمالبته پسوردم رو نداده بودم کد داده بودم دستش ک همون کار میکنه
نه متاسفانه
فقط اخرش یه سری سوالات در مورد تاریخ ساخت جیمیل و دستگاهایی که استفاده کردم ازم پرسید و گفت تا 2 یا 3 روز اینده بهت خبر میدیم.
راستی از طریق خود سوپرسل نمیشه پیگیری کرد که روی اولین گوشی قفل کرد یا بشه یه جیمیل دیگه بهش وصل کرد؟
دقیقا برای من هم همین اتفاق افتاد.
زیاد دلتون رو به گوگل خوش نکنید که پشتیبانی اش فوق العاده ضعیفه من رو چند هفته معطل کردن آخر هم هیچکار نتونستن بکنند.
به خود سوپرسل از بخش Setting کلش پیغام بدید و بگید اکانتم هـک شده چند تا ازتون سوال میپرسن (مثل تاریخ ساخت، دستگاه هایی که معمولا متصل میشه و ...) که اگر بتونید درست جواب بدید، طی مراحلی ایمیل رو عوض میکنن و اکانت رو باز پس میگیرید.
بابا اصلا دیگه نمیشه غارت کرد اه حالم داره بهم میخوره خیلی بد شده .....
کلا گند زدم به بازی رفته خخ
لول:75![]()
سلام دوستان
متاسفانه یک آدم بی وجدان موقع خرید اکانت دوم داداشم اون رو دزدید و همون لحظه هم شماره تلفن و ایمیل بک آب رو عوض کرده.
لطفا اگه راهی هست یه راهنمایی کنید.(لولش خیلی بالا نیست 67 هست ولی این که یکی بخواد بدزده زور داره.)
آره اصلا دیگه اطمینانی به گوگل نیست ........
برای دوست من هم همین کارو کردن ..بیچاره لول 125 بود
Last edited by Sadra007; 01-01-2016 at 15:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)