عکس نمیتونم بذارم چون سرعت خیلی پایین اومده SNR خط 4 بعضی وقتا 1 میشه.![]()
عکس نمیتونم بذارم چون سرعت خیلی پایین اومده SNR خط 4 بعضی وقتا 1 میشه.![]()
قطعی هات به خاطر همینه . ببر سر خط چک کن ببین چند میشه
سلام
هشت روزه اینترنت ندارم حالا مثلا درست کردند ولی وضعش افتضاحه
یک عکس میزارم لطفا با توجه به اون راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتت عالی ... زنگ بزن بگووو down stream ات کم کنن ... بگو بیارن روی 8 مگ ....
قبلا SNR روی 42 بود ولی الان روی 6 است ..این نویز نیست ؟
راستی به کجا زنگ بزنم ؟ از مخلبرات دارم
2020 که میگن دست ما نیست
نماینده ی مخابرات هم هر رو از بر تشخیص نمیده ولی چون دایی جونش توی مخابراته بهش نمایندگی دادند!
موندم چیکار کنم ؟
خودم دسترسی به مرکز داشته باشم ممکنه بتونم تغییرش بدم ؟؟؟؟
Last edited by fg55; 11-08-2014 at 14:07.
سلام دوستان
من الان 512 مخابرات دارم اگه 2 مگ بگیرم مشکلی پیش میاد
اینم مشخصات خط:
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
نه دوست عزیز خیالت راحت![]()
دوستان کسی یه راهی سراغ داره که بدون اینکه تخلیه کنم مخابرات پورتمو عوض کنه؟
من خطم خیلی عالیه و تا 24مگ میکشه ولی چند وقت پیش پورتمو عوض کردند و الان تا 16مگ نهایتش میکشه و attainable rate یه بار 16مگ میشه یه بار 10مگ snr هم بین 5-16در نوسانه در صورتی که خطم رو 4مگ بسته شده و اگه 1مگ بیشتر بشه snr خیلی پایین میاد مخابرات رفتم میگه ارتباطت که برقراره پس مشکلی نداری و کاری نمیتونیم انجام بدیم به نظرتون چیکار کنم؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم چند وقتی هستش اینترنتم وصل شده رو 9 مگ بسته بودن که خطم نمیکشید گفتم بزارن رو 4 که مشکلی نبود فقط مشکل از ساعت 7.45 شب شروع میشد تا اتمام تایم رایگان که snr خط به شدت افت می کرد و خط میومد رو 2 مگ و پایینتر اولش فکر میکردم مشکل شاید از من باشه و اتصالات که اینجور نبود و با توجه به نزدیکی اتاقم به کابلی که مخابرات کشیده کابلو مستقیم آوردم تو اتاقم 30 سانت سیم وصل کردم و زدم به مودم و زنگ زدم پشتیبانی جریانو گفتم گفت مودمو خاموش کن الان خططو با نرم افزار تا مرکز چک میکنم بعد 5 دقیقه گفت فاصلت تا مرکز زیاده 4 کیلومتر هیچ کاریش نمیشه کرد بد گیر دادم گفتم پورتمو عوض کنید گفت کارشناس می فرستیم مرکز از سر خط چک کنه 72 ساعت بعد خبر میدیم امروز صبح خطم دوباره 9 مگ شده بود بعد یکی دو ساعت زنگ زدن میگن خططون چک شده مشکلی نداشته الان رو 2 مگ میزاریم مودمو تا فردا خاموش نکن با نرم افزار داریم تست می کنیم ببینیم قطعی نداشت دوباره 4 قرار میدیم
حالا دوستان خودم یه شک دارم اینه کابلی که توسط مخابرات کشیده شده نزدیک سیم های تیر برقه که یه مقدار شکم دادن و چون اون ساعت (7.45 ) چراغ تیر برق روشن میشه snr به شدت افت میکنه آیا این فرضیه می تونه درست باشه یا مشکل از جای دیگستاین وضعیت الان خطم تو این ساعت صبح snr 22 بود! ممنون میشم اساتید راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by DJ_EBI; 11-08-2014 at 19:51.
کسی میدونه ANNEX A-I-J-L-Mتوتنظیمات مودم مربوط به چیه؟کاربردش چیه؟من روANNEX A گذاشتم دیگه قطی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)