نه خواهش مي كنم...منم مگه حرفي زدم؟؟؟منم فقط ادرس لينك رو دادم تا همه برن استفاده كنم
توي تاپيك نكات مرجع هر نكته ايي كه به ذهنم رسيده گذاشتم متاسفانه گاهي كم لطفي مي كنن راضي نمي شن فهرستش رو نگاه كنن......و ميان دوباره سوال مي كنن...منم مجبورم گه گداري با لينك دادن...دوستان رو راهنمايي كنم به جواب
خوب مشكل رو جويا شدين؟
اولا خيلي ها بلد نيستن....شايد كم كم برن بخونن اگاه تر شن
بعدشم رو بعضي گوشي هاي قديمي ...امكان اديت نوشته وجود نداره!!!نه خيلي هم قديمي نه...كا 750 رو كه مي شناسيد!!!بله اين گوشي كه مثلا توپه يه امكان اديت نوشته ي ساده رو نداره
واي خدا اين گوشي هم داره عجب افتي مي كنه قيمتش....يادش قشنگ كه گرفتمش 300
.gif)
و اول ها كه 380 دوستان گرفتن
.gif)
...البته حالا حالا ها جا داره واسه خز شدن...فعلا كا 750 هست تو بازار
بله دوست عزيزم مهدي در اين باره نكاتي رو قبلا گفتن كه متاسفانه وقتش و ندارم سرچ كنم لينكش رو بدم
فقط يه نكته ايي...با تماميه احترامي كه براي تماميه نوشته ها دارم..مخصوصا مهدي ...اما مي خوام بگم...به نظرم خيلي هم حياتي نيست...مهدي گفته بود با دستمال پاك نكنيد.....وقتي پاك مي كنيد...بعد يه مدت اون رنگ بنفش لنز مي ره....افت مي كنه دوربين و لنزش....
من نمي خوام بگم اشتباه بوده..حتما درست گفته...اما مي خوام بگم محسوس نيست...من با دستمال پاك مي كنم...البته خيلي كم..رنگ بنفشش نرفته...تا حالا افت كيفيتي هم حس نكردم...البته بگم هر روز با لنز ور نريد...فقط وقتي ديگه خيلي كثيف شد..اگه هم خيلي حساس هستين كاري كه مهدي درباره ي تميز كردن لنز گفته بود رو انجام بدين
نه اقا انتن ها فرقي ندارن...ببينم شما كجا هستين؟اين كه چه منطقه ايي باشين هم تاثير داره خوب.....بعضي جا ها انتن ها اكثرا اريكسون هستن...خوب طبيعتا حتي اون مناطق انتن SE از نوكيا هم بهتر مي شه و بلعكس...
كلا انتن دهي بسيار مناسب و عالي داره....من كه تا حالا هيچ وقت باهاش مشكلي نداشتم