بچه ها ، واسه لپ تاپ کیفِ کولی بخرم بهتره یا دستی ؟
خودم یه کولی دارم ، اما موقع راه رفتن لپ تاپ تکون تکون میخوره ، به نظرتون این کار باعث میشه عمر لپ تاپ کم بشه ؟
بچه ها ، واسه لپ تاپ کیفِ کولی بخرم بهتره یا دستی ؟
خودم یه کولی دارم ، اما موقع راه رفتن لپ تاپ تکون تکون میخوره ، به نظرتون این کار باعث میشه عمر لپ تاپ کم بشه ؟
خداییش این دوستان چقدر سر لپ تاپشون حساسن
نه خاموش باشه کم نمی شه . اگه روشن باشه چون هارد داره می چرخه احتمال ضربه به هارد و خراب شدنش هست ولی وقتی لپ تاپ خاموشه هیچ ...
کیف هم نظر شخصی هستش هر کدوم راحت ترین . البته من کولی مخصوص لپ تاپ دیدم تو بازار حول و حوش 100 تومن کمتر تکون می خوره
Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 12:06.
اگر کیف لپ تاپ کولی باشه و اونجایی که لپ تاپ رو میزارید،دو تا چسب باشه که ببندیش رو لپ تاپ و نذاره تکون بخوره،مشکلی نداره...
عمرشم فک نمیکنم کم شه ولی خوب اگر تکون ها زیاد باشه و با توجه به این که Z500 عزیزمون هاردش ضد ضربه نیست،احتمال آسیب رسیدن به هد و دیسک هارد زیاده...حتی اگه خاموش باشه...
Last edited by PouriaTech; 25-08-2013 at 12:17.
سلام دوستان من core i7 این لپ تاپو با گارانتی الماس با قیمت 2560000از مرکز کامپیوتر خریدم بین , ازنظر سخت افزاری عالیه فقط عیب اصیش صفحه نمایششه که اگه این طوری نبمیشد محشر میشد مشکل صفحه نمایشش نور کم . کانترست پایین بین رنگ هاست .... همچنین امکان دید فقط از روبرو براتون میسر هستش وزیر نور آفتاب هم به علت براق بودن امکان کار کردن باهاش وجود نداره شاید اگه به قبل از خریدم برمیگشتم asus x550c رو می گرفتم!!!!البته اون 200 هزار تومن گرونتر بود...در کل کسایی که به صفحه نمایش اهمیت میدن این صفحه نمایش ارضاشون نمی کنه . این درایوری که توش هست گرافیکش نصب نمیشه ...بقیه هم این مشکلو داشتن؟....
دوست عزیز دقیقا 3 صفحه قبل 2 تا لینک داده شده که مشکلتونو حل می کنه .
لطفا جستجو کنید با تشکر![]()
بله.مشکل گرافیک مال همست...
از این لینک ها میتونید ورژن جدید درایور گرافیک رو بگیرید:
64 بیت،سون و 8:
32 بیت،سون و 8:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از امین جان بایت لینک ها...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برای من هم همین مشکل پیش اومد. زنگ زدم به همون جایی که خریده بودم گفت مشکلی نیست به چند تا فروشگاه لپتاپ فروشی دیگه زنگ زدم اونها هم گفتن مشکلی نیست.
بالاخره زنگ زدم به خود شرکت گارانتی و اونها هم گفتن مشکلی نداره فقط باید سریال گارانتی با سریال لپتاپ به هم بخورن و از تاریخ انقضاش هم نگذشته باشه.![]()
انشاا... همگی راست گفته باشن
شما هم زنگ بزن به شرکتی که گارانتی کرده لپتاپ رو.
خبرشو هم به ما بده![]()
نه هیچ مشکلی نیست من همون موقع که خریدم بهش گفتم گفت لازم نیست خیالت راحت
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
بچه ها واسه من گارانتی هماهنگه و کارت گارانتیش مثل شما هیچ مهر و امضایی نداره. از گارانتی هم استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته. حالا اگر واسه شمام هماهنگ باشه دیگه جای نگرانی نیست.
hard disk drive power saver این قسمت اگه فعال باشه به هارد دیسک اسیب می رسونه یا نه ؟؟؟؟ راستی کسی هست درایور کارت گرافیکش رو اپدیت کرده باشه ؟ من اپدیت کردم فکر می کنم از زمانی که اپدیت کردم فن لپ تاپم بیشتر کار می کنه و یکم بیشتر از قبل داغ می کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)