تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 624 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فقط trp پخش میکنه خودم همین مدلو دارم
    اونوقت برنامه براي تبدیل فرمتهای دیگه به این فرمت وجود داره تا توی دستگاه فیلمها رو دید.[/QUOTE]
    دردسر داره تبدیل کردنش
    همین برنامه ای که صفحه قبل گذاشتن تنها برنامه ای بود که درست کار کرد که اونم فقط به دو فرمت mp4 و mkv تبدیل میکنه که خیلی هم طول میکشه

2. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله، ایراد اساسی که Handbrake داره اینه که تبدیلش خیلی طول میکشه!
    Last edited by BraveKnight; 30-12-2010 at 10:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از این لینک می تونید گیرنده دیجیتال مادیران را زیر قیمت بازار بخرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام به دوستان گرامي
    من يه دستگاه
    x-vision PCDVB-2100 دارم که تا ديروز خيلي خوب کار ميکرد. اما امروز که سيستم رو روشن کردم و وارد برنامه TotalMedia شدم هيچ شبکه اي ديده نميشه،‌ منظورم اينکه که بخش مربوط به آنتن هيچ فرکانسي نداره، حتي آنتن رو هم چند بار جابجا کردم و درايوش رو هم دوباره نصب کردم و کلي از اين کارها ولي نتيجه نداره...
    ممکنه خراب شده باشه‌؟ و اگه خراب شده از کجا بايد فهميد؟

خيلي ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يك ساعت پيش دستگاه رو دوباره بردم پشت بوم با يه تيكه كابل آنتن كوچك وصلش كردم به آنتن البته آنتن شاخكي uhf تونستم تويه وضعيت خوب 65 شبكه تلويزيوني رو بگيرم البته همش تكراري بود ولي توفركانسهاي متفاوت سر جمع الان شبكهاي تلويزيونيم شده 16 كانال كه يكيش شبكه نور از استان قم هست وشبكه بعديم شبكه آفتاب از اراك كه خيلي عالي با سيگنال خوبي دارم بقيه تكراريا رو هم حذف كردم.
    موقعيت:تهران چهارراه استقلال

Last edited by behrouz2; 02-01-2011 at 09:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه فوری بمن بگید که کدوم گیرنده دیجیتال دارای تیونر قوی هست
    من استفاده چندانی ندارم فقط کانال میخوام بگیرم و امکانات جانبی رو نمی خوام ولی جایی زندگی میکنم که آنتن دهی تلویزیون خیلی بده، اگه ممکنه یه دستگاه ارزون و بدون امکانات منتهی با تیونر قوی و بدون فریز معرفی کنید
    ممنونم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه فوری بمن بگید که کدوم گیرنده دیجیتال دارای تیونر قوی هست
    من استفاده چندانی ندارم فقط کانال میخوام بگیرم و امکانات جانبی رو نمی خوام ولی جایی زندگی میکنم که آنتن دهی تلویزیون خیلی بده، اگه ممکنه یه دستگاه ارزون و بدون امکانات منتهی با تیونر قوی و بدون فریز معرفی کنید
    ممنونم
    دستگاه ايكسويژن مدل 111 تيونر خيلي قويي داره الان من 5 ماه هست كه من دارم با آنتن روميزي هم توزير زمين امتحان كردم سيگنال ميگيره البته بستگي به ميزان فاصله تافرستنده دارد.يه مزيت خوبي هم كه داره داراي گزينه تقويت آنتن هستش كه وقتي فعالش ميكني اگه آنتن بوستردارداشته باشي بدون منبع تغذيه آنتن رو فعال ميكنه كه خيلي عاليه همون طوركه گفتم تا الان تونستم 65 شبكه تلوزيوني رو باهاش بگيرم با كيفيت سيگنال خوب البته بعضي از شبها شبكه نور كه از قم گرفتم دچار افت سيگنال ميشه ولي در طول روز سيگنال بالايي داره وهمچنين شبكه آفتاب از استان اراك كه با اينكه خيلي دور هستش با سيگننال خوبي وبدون فريزي دارم.

11. 2 کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دستگاه ايكسويژن مدل 111 تيونر خيلي قويي داره الان من 5 ماه هست كه من دارم با آنتن روميزي هم توزير زمين امتحان كردم سيگنال ميگيره البته بستگي به ميزان فاصله تافرستنده دارد.يه مزيت خوبي هم كه داره داراي گزينه تقويت آنتن هستش كه وقتي فعالش ميكني اگه آنتن بوستردارداشته باشي بدون منبع تغذيه آنتن رو فعال ميكنه كه خيلي عاليه همون طوركه گفتم تا الان تونستم 65 شبكه تلوزيوني رو باهاش بگيرم با كيفيت سيگنال خوب البته بعضي از شبها شبكه نور كه از قم گرفتم دچار افت سيگنال ميشه ولي در طول روز سيگنال بالايي داره وهمچنين شبكه آفتاب از استان اراك كه با اينكه خيلي دور هستش با سيگننال خوبي وبدون فريزي دارم.

65؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

يك ساعت پيش دستگاه رو دوباره بردم پشت بوم با يه تيكه كابل آنتن كوچك وصلش كردم به آنتن البته آنتن شاخكي uhf تونستم تويه وضعيت خوب 65 شبكه تلويزيوني رو بگيرم البته همش تكراري بود ولي توفركانسهاي متفاوت سر جمع الان شبكهاي تلويزيونيم شده 16 كانال كه يكيش شبكه نور از استان قم هست وشبكه بعديم شبكه آفتاب از اراك كه خيلي عالي با سيگنال خوبي دارم بقيه تكراريا رو هم حذف كردم.
    موقعيت:تهران چهارراه استقلال

سلام

چجوری از تهران شبکه قم و اراک را رو گرفتی؟

یعنی منم میتونم از اصفهان شبکه قم و اراک رو بگیرم (دو استان همسایه ما هستند)

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

65؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

سلام

چجوری از تهران شبکه قم و اراک را رو گرفتی؟

یعنی منم میتونم از اصفهان شبکه قم و اراک رو بگیرم (دو استان همسایه ما هستند)
    اين بستگي داره به محل سكونت شما امتحان كن وقت بزار ببين ميگيره يانه
    البته به دليل رشته كوهاي زاگروس وكوه كركس كه در نزديكي نطنز قرارداره فكر نكنم ولي وقتي شهر كاشان استان شد وشبكه راه انداخت ميتونيد شبكه كاشان رو بگيريد.
    استان تهران دريك شيب كوهستاني در دامنهاي البرز قرارداره بسياري از ساكنان مناطق تهران ميتونند دريافت كنند كه البته بايد از يك آنتن شاخكي استفاده كنند وهمچنين ارتفاع ساختمان هم بايد از ساختمانهاي اطراف بلنتر باشد تهران از طرف جنوب غربي بصورت باز ميباشد ودليل اصلي دريافت سيگنال وجود نداشتن كوهستان در اين مسيره
    ديگر دوستان تهراني هم كه ديد دارند به جنوب غربي تهران ميتونند بگيرند. البته در چند صفحه قبل هم دوست ديگري قبل از من تونسته بود بگيره.
    دوستان امتحان كنند وتعداد شبكهاي دريافتي روهم بگندمن تا اين لحظه 65 شبكه رو دارم .
    Last edited by behrouz2; 03-01-2011 at 08:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •