تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 457 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باسلام
    وقتی با نرم افزار wireshark پاکتهای ارسالی/دریافتی رو از کامپیتر رو مانیتور میکنم یکسری پاکت هست که هرکاری میکنم
    نمیتونم ارسال / دریافتشون رو لغو کنم و پروتکلشون ssdp هستش و به آدرس ۲۳۹.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۰ فرستاده میشوند
    من از طریق بخش services هر دو سرویس مربوطه ssdp discovery , upnp device host رو غیرفعال کردم کامل و حتی
    طبق این آدرس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عمل کردم (با اینکه skype و مشابه اش رو ندارم) ولی
    باز میبینم که پاکتها در wireshark نشان داده میشوند
    با فایروال kis وقتی جلوی پورتشون رو میگرفتم پورت رو تغییر میدادند و با فایروال private هم هنوز دارم سروکله میزنم تایادش بگیرم و
    درهمین ۲-۳ روزه که نتونستم جلوشون رو بگیرم
    حالا سوالم اینه که :
    comodo میتونه جلوشون رو بگیره؟چیکارکردین که جلوشون رو گرفتین؟
    اگه میتونه جلوشو بگیره منم بیام یوزرش بشم
    ممنون

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من حدود دو سال پیش از کاسپر اومدم به کومودو خیلی راضی هستم
    اولش یکم طول میکشه تا قلقش دست بیاد ولی بعدش عالی هست(هر چند این مورد برای همه برنامه ها هست و الش تا قلق برنامه دست بیاد یکم اذیت میشی)

اصولا باید بشه ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم باز بزار این مورد رو خود علی اقا بیاد جواب بده من میگردم ببینم از کجا میشه فهمید
    رایگان هست دیگه؟
    مشکلی از لحاظ آپدیت نداره؟
    مشکلی برای ویندوز ایجاد نمی کنه؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

باسلام
    وقتی با نرم افزار wireshark پاکتهای ارسالی/دریافتی رو از کامپیتر رو مانیتور میکنم یکسری پاکت هست که هرکاری میکنم
    نمیتونم ارسال / دریافتشون رو لغو کنم و پروتکلشون ssdp هستش و به آدرس ۲۳۹.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۰ فرستاده میشوند
    من از طریق بخش services هر دو سرویس مربوطه ssdp discovery , upnp device host رو غیرفعال کردم کامل و حتی
    طبق این آدرس :
    عمل کردم (با اینکه skype و مشابه اش رو ندارم) ولی
    باز میبینم که پاکتها در wireshark نشان داده میشوند
    با فایروال kis وقتی جلوی پورتشون رو میگرفتم پورت رو تغییر میدادند و با فایروال private هم هنوز دارم سروکله میزنم تایادش بگیرم و
    درهمین ۲-۳ روزه که نتونستم جلوشون رو بگیرم
    حالا سوالم اینه که :
    comodo میتونه جلوشون رو بگیره؟چیکارکردین که جلوشون رو گرفتین؟
    اگه میتونه جلوشو بگیره منم بیام یوزرش بشم
    ممنون
    دوست عزیز نوع ویندوز خودتونو مشخص نکردین .

SSDP معمولا فقط زمانی می تونی غیر فعالش کنی که نرم افزاری که داره ازش استفاده می کنه رو غیر فعال کنی . در غیر اینصورت حتی با Disable کردن SSDP باز هم ترافیک رد و بدل می شه !!!!!! ( این یکی از مشکلات ویندوز XP بود . به نظر نمیاد این مشکل در ویندوز 7 وجود داشته باشه )

اون راهی که توی سایت مایکروسافت هم گفته فقط برای ویندوز XP بوده نه 7 !!!!!!!!

بهترین راه اینه که نرم افزاری که داره از SSDP استفاده می کنه ، پیدا و غیر فعال کنین .

اینم بزارین واسه راه آخر ( در صورتی که ویندوزتون 7 یا بالاتره ) :

فایل زیر رو دانلود ، اجرا و سپس سیستم رو ری استارت کنین .

4. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام

بعضی برنامه ها Online Installer هستن که خودتون میدونید چیه ! میخواستم ببینم با فایروال کومودو میشه فهمید از چه لینکی داره دانلود و نصب میکنه ؟

یا روش و برنامه بهتری سراغ دارید ؟
    تا جایی که من متوجه شدم شما خیلی راحت میتونی از این قسمت کمودو که عکس گذاشتم ببینی کدوم برنامه داره به کجا وصل میشه و چقدر دریافت و ارسال داشته

6. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رایگان هست دیگه؟
    رایگانه
    نه
    بنظرم فقط اگه خیلی واردید و حوصله سروکله زدن باهاش زیاد دارید امتحانش کنید.چون اگه تنظیماتش رو اشتباه انجام بدید وموقع کار به پیغامهاش اشتباه جواب بدید احتمال اینکه براتون دردسرساز شه خیلی زیاده (تو تاپیک بگردید مواردی از این دست زیاد میبینید که به مشکلات جدی برخوردن)

8. 4 کاربر از printemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز نوع ویندوز خودتونو مشخص نکردین .

SSDP معمولا فقط زمانی می تونی غیر فعالش کنی که نرم افزاری که داره ازش استفاده می کنه رو غیر فعال کنی . در غیر اینصورت حتی با Disable کردن SSDP باز هم ترافیک رد و بدل می شه !!!!!! ( این یکی از مشکلات ویندوز XP بود . به نظر نمیاد این مشکل در ویندوز 7 وجود داشته باشه )

اون راهی که توی سایت مایکروسافت هم گفته فقط برای ویندوز XP بوده نه 7 !!!!!!!!

بهترین راه اینه که نرم افزاری که داره از SSDP استفاده می کنه ، پیدا و غیر فعال کنین .

اینم بزارین واسه راه آخر ( در صورتی که ویندوزتون 7 یا بالاتره ) :

فایل زیر رو دانلود ، اجرا و سپس سیستم رو ری استارت کنین .

ضمن تشکر
    ویندوزم ۸.۱ هستش
    در مورد اون فایل رجیستری رو که دادی اونا قبلا اعمال کردم از طریق بخش سرویس ویندوز و دوباره از رجیستری چک کردم
    خب دیگه مشکل من اینه که چرا وقتی سرویسی رو غیرفعالش کردم باز داره ترافیک رو میفرسته؟
    از کجا میتونم بفهمم کدوم نرم افزار از ssdp استفاده میکنه؟skype ندارم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان میشه بفرمایید اگر بخوایم comodo رو با آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی و اسمارت سکیوریتی نود مقایسه کنیم توانش چقدره نسبت به اونا؟
    (من خیلی وقته کاربر کسپرسکی هستم، ولی ورژن 2014 روی ویندوز 8.1 اکتیو نمیشد،
    که با بدبختی اکتیوش کردم ولی حالا آپدیتش مشکل داره ! کلی وقت و اینترنت من رو حدر داد! دیگه یه جورایی دلمو زده..)
    +
    منظورم نسخه رایگانشه.
    من خودم دو سال پیش کوچ کردم به کومودو قبلش چند سال کاسپر داشتم و راضی بودم ولی این کلید پیدا کردنش اعصاب ما رو خورد کرد و اومدیم کومودو
    به نظر من خودت تست کن اوایلش شاید پشیمون بشی ولی بعدش که دستت بیاد دیگه نمیتونی ازش دل بکنی!!

تا جایی که من متوجه شدم شما خیلی راحت میتونی از این قسمت کمودو که عکس گذاشتم ببینی کدوم برنامه داره به کجا وصل میشه و چقدر دریافت و ارسال داشته

این فکر نکنم زیاد به کار دوستمون بیاد چون لین قسمت تا جایی که یادمه فقط ادرس یا ایپی سایت رو میزنه ایشون اینجور که خودشون گفتن لینک دانلود میخوان نه ادرس کلی سایت رو

رایگان هست دیگه؟

رایگان هست
    از لحاظ ابدیت که هلو هست خیلی کم حجم هست و ابدیت افلاینش هم خیلی راحت انجام میشه و حتی تو سایت خودش هم گذاشته
    مشکلی خاصی تا حالا برا من ایجاد نکرده فقط اولش شاید گیج بشی ولی به مرور دستت میاد
    موفق باشید

11. 5 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این فکر نکنم زیاد به کار دوستمون بیاد چون لین قسمت تا جایی که یادمه فقط ادرس یا ایپی سایت رو میزنه ایشون اینجور که خودشون گفتن لینک دانلود میخوان نه ادرس کلی سایت رو
    والا تا جایی که میدونم همچین کاری رو نرم افزار انجام نمیده یعنی یه فایل نصب آنلاین اجرا شد بیا بگه ایناهاش نسخه آفلاین رو بگیر و این کار برنامه نویسی میخواد ولی به نظرم همین که مشخص باشه اون فایل داره از کجا دانلود هاش رو انجام میده کفایت کنه. البته این هم مشخصه که اون اینستالر فایل های سورس رو دریافت میکنه نه از درون یک نسخه ی نصبی و کامل پس نمیشه گفت که اینستالر داره از یه لینک تکی فایل میگیره

13. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

internet low-mic utility چیه که هی ارور بستنش رو. میده؟؟؟
    جواب سوال من ر و نمی دید به خدا اعصابم رو ریخته به هم تا میرم یه فایل ویدیویی دانلود کنم این ارور میاد و تا همه ی پنجره های بازشده ارور رو نبندم دانلود رو ادامه نمی ده نمی دونم چیکار کنم ؟قبل از نصب کومودو سیتمم مشکلی نداشت بعد از نصب بعضی نرم افزار ها رو اجرا نمی کردکه مجبور شدم دوباره نصبشون کنم تا اجرا بشن ولی ایراد idm هر کاری کردم حل نشد!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جواب سوال من ر و نمی دید به خدا اعصابم رو ریخته به هم تا میرم یه فایل ویدیویی دانلود کنم این ارور میاد و تا همه ی پنجره های بازشده ارور رو نبندم دانلود رو ادامه نمی ده نمی دونم چیکار کنم ؟قبل از نصب کومودو سیتمم مشکلی نداشت بعد از نصب بعضی نرم افزار ها رو اجرا نمی کردکه مجبور شدم دوباره نصبشون کنم تا اجرا بشن ولی ایراد idm هر کاری کردم حل نشد!!!
    مشکل در واقع از ویندوز و IE هست و نه تنها کومودو بلکه با آنتیویروسهای دیگه هم مشکل داره.
    اگه از IE استفاده نمیکنید خاموشش کنید. Turn on/off windows features را از کنترل پنل پیدا کنید.
    وگرنه باید در IE به تنظیمات بروید (چرخ دنده) و در Internet options>Content>feed and web slices>Settings
    تیک همه باکسها را برداریدو OK کنید. apply
    این راه را از جایی خواندم. خودم چنین مشکلی نداشتم که امتحان کنم.

16. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •