آقـا این بحث سرِ رونی انگـار جدی شده ! فقط یه چیزی اینجا برام روشن نیست روشن کنه منو یکی !
این رونی مگه با رونالدو دعـوایی نیستن ؟! اینا اینور با هم میتونن بازی کنـن ؟ : دی
آقـا این بحث سرِ رونی انگـار جدی شده ! فقط یه چیزی اینجا برام روشن نیست روشن کنه منو یکی !
این رونی مگه با رونالدو دعـوایی نیستن ؟! اینا اینور با هم میتونن بازی کنـن ؟ : دی
من اگه جای پرز بودم بنزما - هیگواین از تیم رد میکردم برن جاش لوییز سوارز و ادسون کاوانی میگرفتم ترسناک ترین خط حمله اروپا میشد![]()
Last edited by clau; 26-05-2013 at 22:56.
سرمربي رئال مادريد شکست پنج بر صفر برابر بارسلونا را تلخ ترين لحظه خود در اين تيم دانست. او از اين که نتوانست رئال مادريد را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود ناراحت است.
ژوزه مورينيو سرانجام پس از سه سال به همکاري خود با رئال مادريد پايان داد.
به گزارش ايسنا ، او در مصاحبهاي که با روزنامه "مارکا" داشت، جدايي از رئال مادريد را لحظه غم انگيز و ناراحت کننده توصيف کرد.
مورينيو که شايعههايي درباره بازگشت او به چلسي به گوش ميرسد، گفت: باشگاه را به دستان اميني سپردم. در حالي از رئال ميروم که غم و اندوه من را در بر گرفته است، چرا که نتوانستم در اين تيم قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم. تماشاگران رئال آرزوي دهمين قهرماني خود را داشتند، اما من نتوانستم آروزهاي آنها را برآورده کنم و اين مرا ناراحت ميکند.
او افزود: براي ايجاد پروژهاي جديد به رئال مادريد آمدهام. همه آنچه که انجام دادم براي درست کردن يک تيم قوي و با انگيزه بود. الان بازيکنان به مرحله پختگي رسيدهاند. آنها بازيهاي زيبايي را به نمايش ميگذراند. تيمي رويايي و ايدهآل ساختهايم که ميتواند در هر رقابتي به ميدان برود.
آقاي خاص درباره تلخترين لحظه خود با کهکشانيهاي شهر مادريد، گفت: شکست پنج بر صفر در نوکمپ تلخترين و سخت ترين لحظه ام با رئال مادريد بود.
مورينيو در پايان سخنان خود علت جدايياش از رئال مادريد را رفتار بد رسانهها دانست و گفت: از اين که تماشاگران وجود فشار زياد را دليل جدايي ام از رئال مي دانند ناراحتم. من در گفتگو با پرس گفتم که انگيزه اصلي رفتنم از رئال رفتار بد رسانهها است.
یه اتفاق زیر پوستی بسیار جالب داره می افته!!
دیدین وقتی یه جنگ به مرحله حساس و فرسایشی خودش که میرسه ، دو طرف اسلحه ها و افزار جنگی جدیدی رو وارد جنگ میکنن؟؟!
این الان اتفاقی هست که داره واسه رئال و بارسا می افته ! رو کردن سلاح جدید!!
حالا که نبرد مسی - رونالدو به نهایت رسیده و دیگه تا اخرین درجه پیش رفته ، مهره های جدید دارند وارد بازی میشند!! دو نفر که کنار این دو وایسند!!
نیمار - بیل!!!
یه جورایی مهره های کمکی خواهند شد این دو. تا لحظه ای برای افول ستاره و افت مقطعی وجود نداشته باشه تا زمانی اگه مسی- رونالدو نتونستن گره گشای بازی باشند نیمار - بیل وارد بازی بشند!!
نه با هم خوب هستن. اونا جریان اختلافات بر میگرده به بازی انگلیس -پرتغال که رونالدو سبب اخراج رونی شد و اینکه هوادارای انگلیس از دستش عصبانی هستن... وگرنه هنوز که هنوزه رونالدو با بازیکنای رختکن من یونایتد در ارتباطه!
پس از گذراندن یک فصل رویایی به همراه بایرن مونیخ و فتح تمامی جام ها،ماموریت این کهنه سرباز 68 ساله پس از فینال پیش روی حذفی آلمان در مونیخ به اتمام خواهد رسید.
انریکو ریس [ ایجنت یوپ هاینکس ] امروز در مصاحبه ای که با رادیوی ملی اسپانیا داشت گفت : "یوپ دوست دارد دوباره به مادرید بازگردد،اگر فلورنتینو پرز با ما تماس بگیرد ما علاقه ی خود را با دادن جواب مثبت به او نشان خواهیم داد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتلتیکو اگه فالکائو رو آتیش بزنه به رئال نمیده!
سوارز هم که عمرا" از لیور پول جدا بشه!(یعنی دارو ندار لیور پوله!)
در ضمن جای کی بازیش بده؟!
با رونالدو هم که آبشون تویه یه جوب عمرا" بره حالا روز کارای رونالدو هی میاد گازش میگیره میمونیم دستش...!
رونی اگه بیاد خوب میشه ولی از نظر سرعتی خیلی پایینه!تو زد حمله ها رگ پاش نگیره خوبه!(انشا الله که بیاد...!حداقل شوت قدرتی داره!)
موضوع مال سال ها پیشه و پول میتونه همه رو عوض کنه!
خوشم میاد که خیلی خوش خیال هستین یا خیلی خشبینانه نگاه میکنید فوتبال !
آخه دوست من کجای نیمارو بیل یکیه؟!(اصلا" در هم هستن؟!)![]()
Last edited by Altairezio; 27-05-2013 at 05:46.
حالا که نبرد مسی - رونالدو به نهایت رسیده و دیگه تا اخرین درجه پیش رفته ، مهره های جدید دارند وارد بازی میشند!! دو نفر که کنار این دو وایسند!!
نیمار - بیل!!!
یه جورایی مهره های کمکی خواهند شد این دو. تا لحظه ای برای افول ستاره و افت مقطعی وجود نداشته باشه تا زمانی اگه مسی- رونالدو نتونستن گره گشای بازی باشند نیمار - بیل وارد بازی بشند!!
من از نیمار فقط اسمشو شنیدم
نمیدونم این بشر چی داره که این همه روزنامه تو 1 سال اخیر فقط در مورد نیمار اخبار پخش کردن
نمیدونم شاید میخواستن بازار گرمی کنن
ولی این اخباری که من از نیمار شنیدم چند برابر خبر های دیگه بود
امیدوارم خودش هم بتونه این همه تو بورس باشه
+
دیشب رئال مساوی کرد
و بارسا برد
اگه بارسا هفته بعد ببره میشه 100 امتیاز
Last edited by wooooow; 27-05-2013 at 07:54.
اره میدونم اتلتیکو ترجیح میده که به رئال واگذارش نکنه ولی این مسئله چیزی نیست که با پول حل نشه. قیمتی رو هم که برای فالکائو گذاشتن برای همه تیم ها یه قیمت گذاشت واسه رئال یه مقدار بیشتر!! یعنی اینکه در ها رو نبستن.
به هر حال موقع انتخابات هست و پرز قطعا با دست پر میاد به فصل نقل و انتقالات.
من نه خوش بینانه نگاه میکنم نه خوش خیالم. فوتبال رو هم متفاوت با اون چیزی که شما دنبال میکنی ، پیگیری میکنم یکم فنی تر و فراگیر تر... از لیگ برزیل-ارژانتین گرفته تا المان-اسپانیا-فرانسه-انگلیس ...یکم حرفتون واسه من یکی سنگینه!
فکر نکنم حتی یه بازی از لیگ برزیل رو دیده باشین و نهایتا تمام شناختتون از این دو همین کلیپ های کوچیک فردی باشه.من به شخصه چندین بازی ازسانتوس و تاتنهام دیدم، واز رو تیتر های رسانه ای قضاوت نمیکنم.
منم هم نگفتم یکی هستن!! منظورتون از یکی بودن و در هم بودن رو اصلا نفهمیدم!!
منظور درخشش و در قامت ستاره بودن بازیکن ها بود از قیاس من... اگه هم که فکر میکنین بیل خیلی در حد پایین تری از نیمار هست سخت در اشتباهید... عملکرد و ثمر دهی دوتا بازیکن هست که مورد بحثه و نه نوع بازی و سبکشون.
در مورد نیمار در چند صفحه قبل همین تاپیک و تاپیک بارسا بیشتر توضیح دادم.
چقدر ناراحت شدم اینو خوندم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)