تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 328 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقـا این بحث سرِ رونی انگـار جدی شده ! فقط یه چیزی اینجا برام روشن نیست روشن کنه منو یکی !
    این رونی مگه با رونالدو دعـوایی نیستن ؟! اینا اینور با هم میتونن بازی کنـن ؟ : دی

2. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من اگه جای پرز بودم بنزما - هیگواین از تیم رد میکردم برن جاش لوییز سوارز و ادسون کاوانی میگرفتم ترسناک ترین خط حمله اروپا میشد
    Last edited by clau; 26-05-2013 at 22:56.

4. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سرمربي رئال مادريد شکست پنج بر صفر برابر بارسلونا را تلخ ترين لحظه خود در اين تيم دانست. او از اين که نتوانست رئال مادريد را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود ناراحت است.

ژوزه مورينيو سرانجام پس از سه سال به همکاري خود با رئال مادريد پايان داد.

به گزارش ايسنا ، او در مصاحبه‌اي که با روزنامه‌ "مارکا" داشت، جدايي از رئال مادريد را لحظه غم انگيز و ناراحت کننده توصيف کرد.

مورينيو که شايعه‌هايي درباره بازگشت او به چلسي به گوش مي‌رسد، گفت: باشگاه را به دستان اميني سپردم. در حالي از رئال مي‌روم که غم و اندوه من را در بر گرفته است، چرا که نتوانستم در اين تيم قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم. تماشاگران رئال آرزوي دهمين قهرماني خود را داشتند، اما من نتوانستم آروزهاي آنها را برآورده کنم و اين مرا ناراحت مي‌کند.

او افزود: براي ايجاد پروژه‌اي جديد به رئال مادريد آمده‌ام. همه آنچه که انجام دادم براي درست کردن يک تيم قوي و با انگيزه بود. الان بازيکنان به مرحله پختگي رسيده‌اند. آنها بازي‌هاي زيبايي را به نمايش مي‌گذراند. تيمي رويايي و ايده‌آل ساخته‌ايم که مي‌تواند در هر رقابتي به ميدان برود.

آقاي خاص درباره تلخ‌ترين لحظه خود با کهکشاني‌هاي شهر مادريد، گفت: شکست پنج بر صفر در نوکمپ تلخ‌ترين و سخت ترين لحظه ام با رئال مادريد بود.

مورينيو در پايان سخنان خود علت جدايي‌اش از رئال مادريد را رفتار بد رسانه‌ها دانست و گفت: از اين که تماشاگران وجود فشار زياد را دليل جدايي ام از رئال مي دانند ناراحتم. من در گفتگو با پرس گفتم که انگيزه اصلي رفتنم از رئال رفتار بد رسانه‌ها است.

6. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

یه اتفاق زیر پوستی بسیار جالب داره می افته!!

دیدین وقتی یه جنگ به مرحله حساس و فرسایشی خودش که میرسه ، دو طرف اسلحه ها و افزار جنگی جدیدی رو وارد جنگ میکنن؟؟!
    این الان اتفاقی هست که داره واسه رئال و بارسا می افته ! رو کردن سلاح جدید!!

حالا که نبرد مسی - رونالدو به نهایت رسیده و دیگه تا اخرین درجه پیش رفته ، مهره های جدید دارند وارد بازی میشند!! دو نفر که کنار این دو وایسند!!

نیمار - بیل!!!

یه جورایی مهره های کمکی خواهند شد این دو. تا لحظه ای برای افول ستاره و افت مقطعی وجود نداشته باشه تا زمانی اگه مسی- رونالدو نتونستن گره گشای بازی باشند نیمار - بیل وارد بازی بشند!!

آقـا این بحث سرِ رونی انگـار جدی شده ! فقط یه چیزی اینجا برام روشن نیست روشن کنه منو یکی !
    این رونی مگه با رونالدو دعـوایی نیستن ؟! اینا اینور با هم میتونن بازی کنـن ؟ : دی
    نه با هم خوب هستن. اونا جریان اختلافات بر میگرده به بازی انگلیس -پرتغال که رونالدو سبب اخراج رونی شد و اینکه هوادارای انگلیس از دستش عصبانی هستن... وگرنه هنوز که هنوزه رونالدو با بازیکنای رختکن من یونایتد در ارتباطه!

در مورد مهاجم هم هیشکی بخدا مثه فالکائو نمیشه ! باور کنین بعدا حسرت نخریدنش رو میخوریم ، همونجوری که اگه اون موقع آگوئرو رو خریده بودیم اوضاعمون این چند ساله خیلی فرق میکرد!!

سوارز- کاوانی هم دو بازیکن هم پست ولی با ویژگی های 180 درجه متفاوت هستن تنها نقطه مشترکشون شم گل زنی وحشتناکشونه! کاوانی کلاسیک تره ! سوارز تکنیکی تر و منعطف تر از نظر تاکتیکی!

8. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هاینکس دوست دارد به رئال بازگردد

پس از گذراندن یک فصل رویایی به همراه بایرن مونیخ و فتح تمامی جام ها،ماموریت این کهنه سرباز 68 ساله پس از فینال پیش روی حذفی آلمان در مونیخ به اتمام خواهد رسید.

انریکو ریس [ ایجنت یوپ هاینکس ] امروز در مصاحبه ای که با رادیوی ملی اسپانیا داشت گفت : "یوپ دوست دارد دوباره به مادرید بازگردد،اگر فلورنتینو پرز با ما تماس بگیرد ما علاقه ی خود را با دادن جواب مثبت به او نشان خواهیم داد"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد مهاجم هم هیشکی بخدا مثه فالکائو نمیشه ! باور کنین بعدا حسرت نخریدنش رو میخوریم ، همونجوری که اگه اون موقع آگوئرو رو خریده بودیم اوضاعمون این چند ساله خیلی فرق میکرد!!

سوارز- کاوانی هم دو بازیکن هم پست ولی با ویژگی های 180 درجه متفاوت هستن تنها نقطه مشترکشون شم گل زنی وحشتناکشونه! کاوانی کلاسیک تره ! سوارز تکنیکی تر و منعطف تر از نظر تاکتیکی!
    اتلتیکو اگه فالکائو رو آتیش بزنه به رئال نمیده!

12. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

من اگه جای پرز بودم بنزما - هیگواین از تیم رد میکردم برن جاش لوییز سوارز و ادسون کاوانی میگرفتم ترسناک ترین خط حمله اروپا میشد
    سوارز هم که عمرا" از لیور پول جدا بشه!(یعنی دارو ندار لیور پوله!)
    در ضمن جای کی بازیش بده؟!
    با رونالدو هم که آبشون تویه یه جوب عمرا" بره حالا روز کارای رونالدو هی میاد گازش میگیره میمونیم دستش...!

رونی اگه بیاد خوب میشه ولی از نظر سرعتی خیلی پایینه!تو زد حمله ها رگ پاش نگیره خوبه!(انشا الله که بیاد...!حداقل شوت قدرتی داره!)

موضوع مال سال ها پیشه و پول میتونه همه رو عوض کنه!

نیمار - بیل!!!

یه جورایی مهره های کمکی خواهند شد این دو. تا لحظه ای برای افول ستاره و افت مقطعی وجود نداشته باشه تا زمانی اگه مسی- رونالدو نتونستن گره گشای بازی باشند نیمار - بیل وارد بازی بشند!!
    خوشم میاد که خیلی خوش خیال هستین یا خیلی خشبینانه نگاه میکنید فوتبال !
    آخه دوست من کجای نیمارو بیل یکیه؟!(اصلا" در هم هستن؟!)
    Last edited by Altairezio; 27-05-2013 at 05:46.

14. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

حالا که نبرد مسی - رونالدو به نهایت رسیده و دیگه تا اخرین درجه پیش رفته ، مهره های جدید دارند وارد بازی میشند!! دو نفر که کنار این دو وایسند!!

نیمار - بیل!!!

من از نیمار فقط اسمشو شنیدم
    نمیدونم این بشر چی داره که این همه روزنامه تو 1 سال اخیر فقط در مورد نیمار اخبار پخش کردن

نمیدونم شاید میخواستن بازار گرمی کنن

ولی این اخباری که من از نیمار شنیدم چند برابر خبر های دیگه بود

امیدوارم خودش هم بتونه این همه تو بورس باشه

+

دیشب رئال مساوی کرد
    و بارسا برد

اگه بارسا هفته بعد ببره میشه 100 امتیاز
    Last edited by wooooow; 27-05-2013 at 07:54.

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اتلتیکو اگه فالکائو رو آتیش بزنه به رئال نمیده!
    اره میدونم اتلتیکو ترجیح میده که به رئال واگذارش نکنه ولی این مسئله چیزی نیست که با پول حل نشه. قیمتی رو هم که برای فالکائو گذاشتن برای همه تیم ها یه قیمت گذاشت واسه رئال یه مقدار بیشتر!! یعنی اینکه در ها رو نبستن.
    به هر حال موقع انتخابات هست و پرز قطعا با دست پر میاد به فصل نقل و انتقالات.

خوشم میاد که خیلی خوش خیال هستین یا خیلی خشبینانه نگاه میکنید فوتبال !
    آخه دوست من کجای نیمارو بیل یکیه؟!(اصلا" در هم هستن؟!)
    من نه خوش بینانه نگاه میکنم نه خوش خیالم. فوتبال رو هم متفاوت با اون چیزی که شما دنبال میکنی ، پیگیری میکنم یکم فنی تر و فراگیر تر... از لیگ برزیل-ارژانتین گرفته تا المان-اسپانیا-فرانسه-انگلیس ...یکم حرفتون واسه من یکی سنگینه!
    فکر نکنم حتی یه بازی از لیگ برزیل رو دیده باشین و نهایتا تمام شناختتون از این دو همین کلیپ های کوچیک فردی باشه.من به شخصه چندین بازی ازسانتوس و تاتنهام دیدم، واز رو تیتر های رسانه ای قضاوت نمیکنم.

منم هم نگفتم یکی هستن!! منظورتون از یکی بودن و در هم بودن رو اصلا نفهمیدم!!

منظور درخشش و در قامت ستاره بودن بازیکن ها بود از قیاس من... اگه هم که فکر میکنین بیل خیلی در حد پایین تری از نیمار هست سخت در اشتباهید... عملکرد و ثمر دهی دوتا بازیکن هست که مورد بحثه و نه نوع بازی و سبکشون.
    در مورد نیمار در چند صفحه قبل همین تاپیک و تاپیک بارسا بیشتر توضیح دادم.

17. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

سرمربي رئال مادريد شکست پنج بر صفر برابر بارسلونا را تلخ ترين لحظه خود در اين تيم دانست. او از اين که نتوانست رئال مادريد را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود ناراحت است.

ژوزه مورينيو سرانجام پس از سه سال به همکاري خود با رئال مادريد پايان داد.

به گزارش ايسنا ، او در مصاحبه‌اي که با روزنامه‌ "مارکا" داشت، جدايي از رئال مادريد را لحظه غم انگيز و ناراحت کننده توصيف کرد.
    مورينيو که شايعه‌هايي درباره بازگشت او به چلسي به گوش مي‌رسد، گفت: باشگاه را به دستان اميني سپردم. در حالي از رئال مي‌روم که غم و اندوه من را در بر گرفته است، چرا که نتوانستم در اين تيم قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم. تماشاگران رئال آرزوي دهمين قهرماني خود را داشتند، اما من نتوانستم آروزهاي آنها را برآورده کنم و اين مرا ناراحت مي‌کند.
    او افزود: براي ايجاد پروژه‌اي جديد به رئال مادريد آمده‌ام. همه آنچه که انجام دادم براي درست کردن يک تيم قوي و با انگيزه بود. الان بازيکنان به مرحله پختگي رسيده‌اند. آنها بازي‌هاي زيبايي را به نمايش مي‌گذراند. تيمي رويايي و ايده‌آل ساخته‌ايم که مي‌تواند در هر رقابتي به ميدان برود.
    آقاي خاص درباره تلخ‌ترين لحظه خود با کهکشاني‌هاي شهر مادريد، گفت: شکست پنج بر صفر در نوکمپ تلخ‌ترين و سخت ترين لحظه ام با رئال مادريد بود.
    مورينيو در پايان سخنان خود علت جدايي‌اش از رئال مادريد را رفتار بد رسانه‌ها دانست
    چقدر ناراحت شدم اینو خوندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •