تو رو به جون هر کی دوست دارین جواب بدین من عمم در اومد از بس پرسیدم کسی هم جواب نداد
تو رو به جون هر کی دوست دارین جواب بدین من عمم در اومد از بس پرسیدم کسی هم جواب نداد
چطوری؟![]()
این نسخه PC ه ؟
مال من منوش فرق داره کمی با این !
برای بخش انلاینه این قسمت (اولتیمیت هست )
راستی یه سوال ایا بازیر وی ویندوز 8 بدون مشکل اجرا میشه یا خیر؟
مال من اینطوریه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نداره ؟
در ضمن چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟ باید سی دی کی خرید مثل بازی های دیگه ؟
بله به راحتی اجرا میشه روی وین 8
منم موافقم. در کل فیفا به اشتباهات حساسه، وقتی چندتا اشتباه پشت سر هم می کنی، توپ افتاد دست اونا، بدون که دارن میرن گل بزنن. اگه هم شانس آوردیم و نزدن، تو یکی دو اشتباه بعدی حتما این کارو می کنه. ما عادت کردیم به سریع جلو رفتن و به زور گل زدن، ولی فیفا اصلا خوشش نمی یاد از این سبک بازی. با حوصله باید بازی کرد. و باید به بازیکنی که توپ دستشه، فرصت داد (مثل اینکه بفهمه داره چی کار می کنه).
منم تو ضربات سر گل می خورم (کفرمو درمیاره خداییش. وقتی با کیبورد، فیفا بازی می کنم مامانم میاد میگه چیه پسرم داری موشک هوا میکنی؟ چهار دست و پا بازی کن، بعد بیا رو هوا گل بخور، اصلا میگم پاشم میز و صندلی و مانیتور رو بندازم حیاط) حالا می گفتم بیام اینجا مطرح کنم ببینم چجوری میشه رو هوا گل نخورد.
لطفا راهنمایی کنین.![]()
خوب دیگه منم گفتم اون بخش انلاینه که منوش اونشکلیه....
برای انلاین بازی کردن باید حتما cd key را داشته باشی برخی از سایتها هم میفروشن اینارو
به عنوان مثال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چنتا سوال داشتم(در مورد اولتیمیت تیم هست)
1- با این بازیکنای احمق چه کنم؟؟؟ دارم حمله میکنم یه دفعه یکی از بازیکنای هم تیمی خودم میاد یه دفه توپاهام و الکی توپو میزنه و باعث میشه می شه من توپو از دست بدم!!!!
2- چرا اینقد بازیکنام سریع خسته میشن؟؟؟ هرچقدر هم fitness براشون میخرم بازم هنوز به نیمه بازی نرسیده از نفس میوفتن!!!!
3- چه کنم اورال بازیکنام برن بالا؟؟؟؟ کلا اینگاری همش ثابت هستن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)