متشکر دوست عزیز. فقط من شدیدا فایل های dump رو لازم دارم از کجا میتونم دانلود کنم؟
متشکر دوست عزیز. فقط من شدیدا فایل های dump رو لازم دارم از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام
این کاره دامپ رو میکنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد : forum.p30world.com
فقط دوستان یک نکته رو من عرض بکنم ، گاهی وقت ها موقعی که شما بکاپ رو گرفتید و خواستید merg کنید تا کسپرسکی فعال بشود شاید این اتفاق نیافتد و باید از یک کی دیگه استفاده کنید ولی این اتفاق تقریبا 10 درصد شاید پیش بیاد .پس سعی کنید کلیدی که فعال شده رو حتما استفاده کنید تا موقعی که بلاک شد یا منقضی شد .
چون کی سافت گذری که من گرفتم روز اول اکتیو کرد ولی دیشب اکتیو نشد ولی بعد از چندبار تلاش ، اکتیو شد.
فعلا این روش بهترین روشی است که بشود کسپرسکی رو دور زد ، یکم مشکل و وقت گیر هست ولی خب ، کار کاربر راه می فته /
در ضمن دوستان توصیه می کنم نسخه 2014 رو نصب بکنید ، درسته کمی تنظیمات از دست رفتهی ا موقع بالا امدن 2دقیقه طول می کشه تا اجرا بشود ولی من نصب کردم و هم سبک هست و هم تنظیمات trusted Application رو فعال کردم و راحت هر فایل ناشناخته ای بلاک میشه ، بقول معروف کار کاربر راحت شده ، بنظرم یکم بهتر شده ، سوال و جواب زیادی بعد از یک مدت برای کاربر خسته کننده می شود و کسل کننده .
کسپرسکی تنظیماتی که داره هر کدام 99 درصد امنیت ایجاد می کنند که روی هم رفته مساوی است با 99.99 درصد امنیت : دی
فایروال نسخه ۲۰۱۴ واقعا افتضاح شده و جلوگری از دسترسی برنامه به اینترنت مشخص نیست واقعا انجام میشه یا نه
۹۹درصد هم اصلا درست عمل نمیکنه و دسترسی برنامه به اینترنت رو قطع نمیکنه
کسی میدونه مشکل چیه؟
وایا راهی هست هم فایروال کاسپر فعال باشه و هم فایروال خوده ویندوز؟برای جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت
سلام
رو سیستم من که فایروال بدون مشکل داره کار میکنه
طبق این پست برنامه ها رو بلاک کنید ببیند مشکل حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا از برنامه های دور زدن هیلترینگ استفاده میکنید؟
سلام
به نظر روش جالبی میاد من فعلا نمیتونم تست کنم
تو این روش میشه اطلاعات رو از ویندوز 8 به ویندوز 7 منتقل کرد؟؟
Last edited by kases; 26-10-2013 at 11:16.
نه از برنامه خاصی استفاده نمیکنم برای هیلتر
دقیقا همین کارها رو انجام میدم ولی بازم برنامه ها به نت وصل میشن و تغییری ایجاد نمیشه
توی نسخه ۲۰۱۳ بدون مشکل این کارو انجام میدادم و کامل دسترسی به برنامه ها قطع میشد
توی نسخه ۲۰۱۳ یه گزینه دیگه بجز این ۳تا به تنطیمات اضافه میشد به اسم web-browsing
ولی توی این نسخه نمیدونم چطوری باید اونم اضافه کرد و میخوام با add کردن اضافش کنم اضافه نمیشه
سلام برادر علی
بنظرم باید این روش برای نسخه های 8 و 7 ویندوز کارایی داشته باشند / بروی 8.1 و 8 تست شده و جواب داده شده است...پس باید بروی 7 و 8 و بالعکس هم جواب بده.
سلام امیرجان و علی جان
بله من رو ویندوز 7 تست کردم و کلیدهارو از ویندوز 7 به ویندوز 8.1 انتقال دادم و بدرستی کار کرد
نگران نباشین
تست شده بر روی ویندوز 7 - 8 - 8.1
مرسی داش مسعود.
پس با خیال راحت میریم برای استفاده / در صورتی که کسپرسکی میان راه تنهامون نگذاره..
![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 26-10-2013 at 14:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)