تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 468 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلامشرمنده ولی باید روش کار رو یکم تغییر داد ! من روش جدید رو پیش گرفتم که خودمون بلد شویم برای استفاده از این نوع کی ها. نکته : قبل از انجام این کارهای حتما سلف دیفنس : Self-Defense رو غیر فعال کنید . / دوستان روی نسخه 2014 تست کنند و نتیجه رو بگویند .روش کار بسیار ساده هست و راحت کاربر متوجه می شود و اینکه برای ویندوز های 32 بیت و 64بیت یک فایل اکتیو قرار دادم تا دوستان بروی ویندوز خود بعد از دیدن فیلم تست کنند و خبر بدهند.در فیلم روش استفاده از کی گفته شده است .این کی ها به صورت 32 و 64بیت فقط از ویندوز 64بیت بنده گرفته شده که کسایی که کسپر رو روی ویندوز 32بیت دارند دو فایل 32بیت رو اجرا و تست کنند و حتما خبر بدهند.آموزش روش جدید به صورت فیلمدانلود لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود مستقیم 30 روزه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متشکر دوست عزیز. فقط من شدیدا فایل های dump رو لازم دارم از کجا میتونم دانلود کنم؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متشکر دوست عزیز. فقط من شدیدا فایل های dump رو لازم دارم از کجا میتونم دانلود کنم؟
    سلام

این کاره دامپ رو میکنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پسورد : forum.p30world.com

3. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط دوستان یک نکته رو من عرض بکنم ، گاهی وقت ها موقعی که شما بکاپ رو گرفتید و خواستید merg کنید تا کسپرسکی فعال بشود شاید این اتفاق نیافتد و باید از یک کی دیگه استفاده کنید ولی این اتفاق تقریبا 10 درصد شاید پیش بیاد .پس سعی کنید کلیدی که فعال شده رو حتما استفاده کنید تا موقعی که بلاک شد یا منقضی شد .

چون کی سافت گذری که من گرفتم روز اول اکتیو کرد ولی دیشب اکتیو نشد ولی بعد از چندبار تلاش ، اکتیو شد.

فعلا این روش بهترین روشی است که بشود کسپرسکی رو دور زد ، یکم مشکل و وقت گیر هست ولی خب ، کار کاربر راه می فته /

در ضمن دوستان توصیه می کنم نسخه 2014 رو نصب بکنید ، درسته کمی تنظیمات از دست رفتهی ا موقع بالا امدن 2دقیقه طول می کشه تا اجرا بشود ولی من نصب کردم و هم سبک هست و هم تنظیمات trusted Application رو فعال کردم و راحت هر فایل ناشناخته ای بلاک میشه ، بقول معروف کار کاربر راحت شده ، بنظرم یکم بهتر شده ، سوال و جواب زیادی بعد از یک مدت برای کاربر خسته کننده می شود و کسل کننده .

کسپرسکی تنظیماتی که داره هر کدام 99 درصد امنیت ایجاد می کنند که روی هم رفته مساوی است با 99.99 درصد امنیت : دی

5. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فایروال نسخه ۲۰۱۴ واقعا افتضاح شده و جلوگری از دسترسی برنامه به اینترنت مشخص نیست واقعا انجام میشه یا نه
    ۹۹درصد هم اصلا درست عمل نمیکنه و دسترسی برنامه به اینترنت رو قطع نمیکنه
    کسی میدونه مشکل چیه؟

وایا راهی هست هم فایروال کاسپر فعال باشه و هم فایروال خوده ویندوز؟برای جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فایروال نسخه ۲۰۱۴ واقعا افتضاح شده و جلوگری از دسترسی برنامه به اینترنت مشخص نیست واقعا انجام میشه یا نه
    ۹۹درصد هم اصلا درست عمل نمیکنه و دسترسی برنامه به اینترنت رو قطع نمیکنه
    کسی میدونه مشکل چیه؟

وایا راهی هست هم فایروال کاسپر فعال باشه و هم فایروال خوده ویندوز؟برای جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت
    سلام

رو سیستم من که فایروال بدون مشکل داره کار میکنه
    طبق این پست برنامه ها رو بلاک کنید ببیند مشکل حل میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایا از برنامه های دور زدن هیلترینگ استفاده میکنید؟

8. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

شرمنده ولی باید روش کار رو یکم تغییر داد ! من روش جدید رو پیش گرفتم که خودمون بلد شویم برای استفاده از این نوع کی ها.

نکته : قبل از انجام این کارهای حتما سلف دیفنس : Self-Defense رو غیر فعال کنید . / دوستان روی نسخه 2014 تست کنند و نتیجه رو بگویند .

روش کار بسیار ساده هست و راحت کاربر متوجه می شود و اینکه برای ویندوز های 32 بیت و 64بیت یک فایل اکتیو قرار دادم تا دوستان بروی ویندوز خود بعد از دیدن فیلم تست کنند و خبر بدهند.
    نکته : فقط دوستان یک نکته رو من عرض بکنم ، گاهی وقت ها موقعی که شما بکاپ رو گرفتید و خواستید merg کنید تا کسپرسکی فعال بشود شاید این اتفاق نیافتد و باید از یک کی دیگه استفاده کنید ولی این اتفاق تقریبا 10 درصد شاید پیش بیاد .پس سعی کنید کلیدی که فعال شده رو حتما استفاده کنید تا موقعی که بلاک شد یا منقضی شد .

چون کی سافت گذری که من گرفتم روز اول اکتیو کرد ولی دیشب اکتیو نشد ولی بعد از چندبار تلاش ، اکتیو شد.

فعلا این روش بهترین روشی است که بشود کسپرسکی رو دور زد ، یکم مشکل و وقت گیر هست ولی خب ، کار کاربر راه می فته /

در ضمن دوستان توصیه می کنم نسخه 2014 رو نصب بکنید ، درسته کمی تنظیمات از دست رفته یا موقع بالا امدن 2دقیقه طول می کشه تا اجرا بشود ولی من نصب کردم و هم سبک هست و هم تنظیمات trusted Application رو فعال کردم و راحت هر فایل ناشناخته ای بلاک میشه ، بقول معروف کار کاربر راحت شده ، بنظرم یکم بهتر شده ، سوال و جواب زیادی بعد از یک مدت برای کاربر خسته کننده می شود و کسل کننده .

کسپرسکی تنظیماتی که داره هر کدام 99 درصد امنیت ایجاد می کنند که روی هم رفته مساوی است با 99.99 درصد امنیت : دی

در فیلم روش استفاده از کی گفته شده است .این کی ها به صورت 32 و 64بیت فقط از ویندوز 64بیت بنده گرفته شده که کسایی که کسپر رو روی ویندوز 32بیت دارند دو فایل 32بیت رو اجرا و تست کنند و حتما خبر بدهند.

آموزش روش جدید به صورت فیلم

دانلود لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود مستقیم 30 روزه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

به نظر روش جالبی میاد من فعلا نمیتونم تست کنم
    تو این روش میشه اطلاعات رو از ویندوز 8 به ویندوز 7 منتقل کرد؟؟
    Last edited by kases; 26-10-2013 at 11:16.

10. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

رو سیستم من که فایروال بدون مشکل داره کار میکنه
    طبق این پست برنامه ها رو بلاک کنید ببیند مشکل حل میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایا از برنامه های دور زدن هیلترینگ استفاده میکنید؟
    نه از برنامه خاصی استفاده نمیکنم برای هیلتر

دقیقا همین کارها رو انجام میدم ولی بازم برنامه ها به نت وصل میشن و تغییری ایجاد نمیشه

توی نسخه ۲۰۱۳ بدون مشکل این کارو انجام میدادم و کامل دسترسی به برنامه ها قطع میشد
    توی نسخه ۲۰۱۳ یه گزینه دیگه بجز این ۳تا به تنطیمات اضافه میشد به اسم web-browsing
    ولی توی این نسخه نمیدونم چطوری باید اونم اضافه کرد و میخوام با add کردن اضافش کنم اضافه نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

به نظر روش جالبی میاد من فعلا نمیتونم تست کنم
    تو این روش میشه اطلاعات رو از ویندوز 8 به ویندوز 7 منتقل کرد؟؟
    سلام برادر علی

بنظرم باید این روش برای نسخه های 8 و 7 ویندوز کارایی داشته باشند / بروی 8.1 و 8 تست شده و جواب داده شده است...پس باید بروی 7 و 8 و بالعکس هم جواب بده.

13. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام برادر علی

بنظرم باید این روش برای نسخه های 8 و 7 ویندوز کارایی داشته باشند / بروی 8.1 و 8 تست شده و جواب داده شده است...پس باید بروی 7 و 8 و بالعکس هم جواب بده.
    سلام امیرجان و علی جان
    بله من رو ویندوز
    7 تست کردم و کلیدهارو از ویندوز 7 به ویندوز 8.1 انتقال دادم و بدرستی کار کرد
    نگران نباشین
    تست شده بر روی ویندوز
    7 - 8 - 8.1

15. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیرجان و علی جان
    بله من رو ویندوز
    7 تست کردم و کلیدهارو از ویندوز 7 به ویندوز 8.1 انتقال دادم و بدرستی کار کرد
    نگران نباشین
    تست شده بر روی ویندوز
    7 - 8 - 8.1
    مرسی داش مسعود.

پس با خیال راحت میریم برای استفاده / در صورتی که کسپرسکی میان راه تنهامون نگذاره..

Last edited by Hidden-Hunter; 26-10-2013 at 14:03.

17. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •