این تست ها کمی قبل تر صورت گرفته بود و گزارش پایان تست در لیست کارهام نبود
ولی به درخواست کاربران برای ارائه گزارش، بقیه رو با گزارش مختصر توضیح دادم
ویدئو تست رو دانلود کنید، خودتون ببینید بهتر از گزارش بنده هستش
![]()
این تست ها کمی قبل تر صورت گرفته بود و گزارش پایان تست در لیست کارهام نبود
ولی به درخواست کاربران برای ارائه گزارش، بقیه رو با گزارش مختصر توضیح دادم
ویدئو تست رو دانلود کنید، خودتون ببینید بهتر از گزارش بنده هستش
![]()
سلام دوستان من به تازگی نسخه جدید این آنتی ویروس را نصب کردم :
هر کی نصب کرده میفهمه که فعالسازیش کثل قبل یوزر و پسورد نمیخواد و فقط یه کد میخواد الان اینو بایست چجوری اکتیویت کرد؟ ممنونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در لینک زیر یوزر و پسورد ناد را بدهید و کد تحویل بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی سریال رو وارد میکنم یا حتی برای اکتیو کردن در حالت ترایال، این ارور رو میده
![]()
دقیقا منم همین مشکلو دارم
من از ایست استفاده نمیکنم ولی یک بار نصب کردم که با همین مشکل مواجه شدم
با ریست سیستم و خاموش روشن کردن مودم، مشکل برطرف شد
اگه میتونید کشور رو از ایران به کشورهای دیگه هم تغییر بدین
کسی هست هنوز که ورژن 8 رو روی سیستمش داشته باشه؟
14 روز دیگه Trial Version من تموم میشه و قطعا دیگه با این ورژن کار نخواهم کرد!
ورژن 8 اواخر آپدیت نمیشد و هرچی یوزر پسورد میدادم بهش اکتیو نمیکرد!
مشکل از آنتی ویروس نیست احتمالاً
یوزرنیم و پسوردهایی که استفاده میکردید احتمالاً زمانشون منقضی شده یا از طرف نود32 بلاک شده بودند...
سعی کنید از سایتهای خارجی یوزرپسورد به روز بگیرید...
سلام . یوزر پس وردهات مشکل داره . AJC5-X54H-94EF-PTT7-UECD . این کد رو امتحان کن ببین چی میشه . وقتی هم که ERROR داد مجددا BACK رو بزن و دوباره روی activate کلیک کن . و این کار رو چند بار تکرار کن تا درست بشه . برا منم همچین خطایی میده . اما چندین بار هی back رو میزنم و دوباره روی activate کلیک میکنم . تا بالاخره درست میشه . این مشکل به خاطر مشکلات اینترنت ایرانم هست که درست و حسابی نمیتونه با سرورهای خارجی ارتباط برقرار کنه . اگه قند شکن داری با قند شکن فعال کن .
- - - Updated - - -
سلام . یوزر پس وردهات مشکل داره . AJC5-X54H-94EF-PTT7-UECD . این کد رو امتحان کن ببین چی میشه . وقتی هم که ERROR داد مجددا BACK رو بزن و دوباره روی activate کلیک کن . و این کار رو چند بار تکرار کن تا درست بشه . برا منم همچین خطایی میده . اما چندین بار هی back رو میزنم و دوباره روی activate کلیک میکنم . تا بالاخره درست میشه . این مشکل به خاطر مشکلات اینترنت ایرانم هست که درست و حسابی نمیتونه با سرورهای خارجی ارتباط برقرار کنه . اگه قند شکن داری با قند شکن فعال کن .
سلام دوستان
یوزر و پسوورد smart security 8 چند روزه از کار افتاده و حدود یکی دوهفته است که نتونستم آپدیت کنم
از اونجایی که تو کامپیوتر محل کار ادمین نیستم امکان کرک کردن دائمی رو ندارم وگرنه خونه کرک کامله
لطفا اگه کسی سریال معتبر داره برای من بفرسته
ممنون از کمکتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)