تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 405 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با سلام مجدد و عرض تشکر خوشبختانه طی راهنماییهای چنابعالی مشکل من از دیگ بخار بود و سوزن والوش رو عوض کردم و نشتی هوا صفر شد و به صفر نمیرسه ولی با شیر پر کن که فشار روبه یک و نیم میرسونم و شیر آب داغ رو باز میکنم یه دفعه بعد از مدتی که شیر بازه فشار افت میکنه و وقتیکه آب رو میبندم فشار به 2.5 تا 3 میرسه و شیر اطمینان عمل میکنه و دوباره فشار به یک یا زیر یک میرسه و شیر پر کن رو که باز میکنی پمپ شروع میکنه به صدا دادن اونم از نوع وحشتناک ممنون میشم راهنمایی بفرماین.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مشکل خاصی نیست رادیاتورها هوا گرفتند. باید دوباره هواگیری کنید ولی اگر خیلی تکرار بشه باید روی این دوتا رادیاتور ایرونت نصب کنید یا داخل سیستم مدار گرمایش از محلول فرناکس استفاده کنید.اینجوری دیگه رادیاتورها هوا نمیگیره.
    ممنون از تاپیک خوب و مفیدتون .
    استاد عزیز ، پکیج خونه ما ایران رادیاتور هست . دیشب به طور اتفاقی متوجه شدم که آب از داخل پکیج داره میریزه بیرون و خیلی تعجب کردم و بعد از اون متوجه شدم که شیر اطمینانش شل شده که سفتش کردم . ولی داخل پکیج همش صدای آب می یومد . انگار که شیر داخلش بازه و مدام داره پر میشه . صبح که شد دیدم 2 تا از رادیاتورهای سالن پذیرایی ، نصف پره هاشون سرده و نصف دیگشون گرمه . به خاطر همین دست بکار شدم و یه هواگیری کلی برای همه رادیاتورها انجام دادم . بعد دیدم که رادیاتورها همه گرم شدند و اون صدا ی آب هم که داخل پکیج بود قطع شد . بعد از حدود چند ساعت از کارکرد پکیج ، دوباره همون صدای آب داخل پکیج شروع شد و اون 2 تا رادیاتور هم یواش یواش رو به سردی رفتند البته نه همه پره هاشون بلکه نصف پره هاشون . الان موندم چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟ ممنون میشم .
    Last edited by tamirkar1; 25-02-2015 at 21:56.

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با این توضیحاتی که دادید ایراد از منبع انبساط است. منبع انبساط درست کار خودش را انجام نمیده.
    احتمالا منبع انبساط سوراخ شده و باد نگه نمیداره و یا اینکه لوله خروجی منبع انبساط کثیف شده و رسوب گرفته.
    بهتره منبع انبساط را باز کنید و دوباره بررسی کنید.
    با سلام مجدد و عرض تشکر خوشبختانه طی راهنماییهای چنابعالی مشکل من از دیگ بخار بود و سوزن والوش رو عوض کردم و نشتی هوا صفر شد و به صفر نمیرسه ولی با شیر پر کن که فشار روبه یک و نیم میرسونم و شیر آب داغ رو باز میکنم یه دفعه بعد از مدتی که شیر بازه فشار افت میکنه و وقتیکه آب رو میبندم فشار به 2.5 تا 3 میرسه و شیر اطمینان عمل میکنه و دوباره فشار به یک یا زیر یک میرسه و شیر پر کن رو که باز میکنی پمپ شروع میکنه به صدا دادن اونم از نوع وحشتناک ممنون میشم راهنمایی بفرماین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام! می خواهم برای یک واحد 107 متری پکیج بگیرم. در کل 5 رادیات می خوره بعلاوه یک حوله خشک کن. در ضمن طبقه اول هستم و زیرم پارکینگه. شما از بین دستگاه های زیر کدام را پیشنهاد می دهید؟
    1- ایران رادیاتور
    2- آلپروس
    3- ایستاتیس
    4- بوتان
    در ضمن آب شهر ما رسوبش زیاده
    همچنین ممنون می شم بگید که پانل بهتره یا رادیات های پره ایی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام و تشکر از همه دوستان که مشاوره دادند.
    تقریبا همه نظرات دوستان را خوندم و برای انتخاب پکیج نظرم اول فرولی بود ولی توی شهرستان کوچکی هستیم و محدودیت هاش دیگه .
    الان می خواهم بوتان roma24 kis بگیرم نمایندگی شهرستان می گه پرلا از اون خیلی بهتره چرا نمی دونم.
    سوالم این هست از محصولات بوتان که بخواهم با دودکش دوجداره استفاده کنم برای 130 متر کدام بهترین هست؟
    توی این رنج قیمتها تا 2 تومن بهترین انتخاب چی می تونه باشه ؟
    جناب تعمیر کار منتظرم . تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای متراژ آپارتمان شما یک پکیج 24 هزار مناسبه. فن دار بودن یا بدون فن بودن پکیج بستگی به دودکش ساختمان داره.
    توی پکیج های که گفتید:
    ایران مدل l
    بوتان مدل بنسر پرو یا اوپتیما
    ایساتیس
    با سلام! می خواهم برای یک واحد 107 متری پکیج بگیرم. در کل 5 رادیات می خوره بعلاوه یک حوله خشک کن. در ضمن طبقه اول هستم و زیرم پارکینگه. شما از بین دستگاه های زیر کدام را پیشنهاد می دهید؟
    1- ایران رادیاتور
    2- آلپروس
    3- ایستاتیس
    4- بوتان
    در ضمن آب شهر ما رسوبش زیاده
    همچنین ممنون می شم بگید که پانل بهتره یا رادیات های پره ایی؟

8. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کدوم شهرستان هستید.
    با سلام و تشکر از همه دوستان که مشاوره دادند.
    تقریبا همه نظرات دوستان را خوندم و برای انتخاب پکیج نظرم اول فرولی بود ولی توی شهرستان کوچکی هستیم و محدودیت هاش دیگه .
    الان می خواهم بوتان roma24 kis بگیرم نمایندگی شهرستان می گه پرلا از اون خیلی بهتره چرا نمی دونم.
    سوالم این هست از محصولات بوتان که بخواهم با دودکش دوجداره استفاده کنم برای 130 متر کدام بهترین هست؟
    توی این رنج قیمتها تا 2 تومن بهترین انتخاب چی می تونه باشه ؟
    جناب تعمیر کار منتظرم . تشکر

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از شما
    ما محلات هستیم
    با نصاب بوتان که صحبت کردم میگه به خاطر فاصله 8-9 متری حمام با پکیج بهتر است که پکیج 28000 نصب کنی. این نظرش درست هست یا ... ؟
    Last edited by osoor; 01-03-2015 at 18:03.

12. این کاربر از osoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله ایشون به نکته خیلی مهمی اشاره کردند. که در خیلی از مواقع اصلا کسی اهمیتی به این موضوع نمیده. و بعد از نصب دستگاه افسوس میخورن که چرا دستگاه با ظرفیت بالاتر نصب نکردند.بخصوص در طبقات اول که روی پارکینگ هستند بهتر از دستگاه قوی تری استفاده بشه..
    با تشکر از شما
    ما محلات هستیم
    با نصاب بوتان که صحبت کردم میگه به خاطر فاصله 8-9 متری حمام با پکیج بهتر است که پکیج 28000 نصب کنی. این نظرش درست هست یا ... ؟
    Last edited by tamirkar1; 01-03-2015 at 23:22.

14. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا رنج قیمت 2 تومن چی بگیرم .بوتان پرلا 28 Rsi چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •