آیا از وب گردی رایتل روی پی سی راضی هستید؟ ایرانسل که افتضاحه
آیا از وب گردی رایتل روی پی سی راضی هستید؟ ایرانسل که افتضاحه
سلام
واقعیتش شخصا بله بسیار روان برای من جواب میده
رایتل سرعت سرویس پایه یا همون 128 اش 1 مگابیت هستش
من با ایرانسل تو خونه تا 20 مگ سرعت میگیرم ( چون آنتن بالای 90 درصدی دارم - به دلیل نزدیکی به دکل )
همونجوری که قبلا گفتم وبگردی رایتل خیلی عالیه و مثل ADSL میمونه !!! چون پایدای شبکه رایتل خیلی خوبه و همین باعث شده که تا الان پا برجا بمونه !!!
Last edited by fanoostalaei; 04-12-2014 at 00:55.
فکر میکنم شما اذربایجان شرقی باشید
زیر ساختی که اون منطقه داره فکر میکنم حتی پایتخت ایران هم نداره و خیلی ها چنین چیزی رو تجربه نمیکنند.
طبق صحبتی که با یکی از اپراتور ها داشتم که از دوستان هم هست .سرعتی که همگی در حال مشاده هستند متاسفانه در اینده کنترل شده و کم خواهند کرد ...
بنده و مردم شهر من چنین سرعتی از ایرانسل حتی ۱ مگابیت (به خاطر موارد امنیتی و عدم زیر ساخت مناسب ) هم ندارن . اما امیدوارم این صحبت دوست من عملی نشه .
Last edited by Tornado2800; 04-12-2014 at 02:02.
سرعت باز کردن صفحات فقط به Latency یا همون تاخیر ربط داره ، و یک سرعت حداقلی که همون 1 مگابیت از کافی هم بیشتره، متاسفانه ایرانسل پینگ خوبی نداره و استیبل نیست.
من الا دارم با رایتل کارام میکنم و جواب این پست رو میدم
به شدت عالی کار میکنه باز کردن صفحات بسیار عالی
دانلود روی ۳۵۰ -۲۵۰ -۲۹۰ ثابت هست
وضعیت پینگ بنده به DNS SERVER گوگل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Tornado2800; 04-12-2014 at 17:51.
از نظر پایداری شبکه (باز کردن پیج، بازی آنلاین و تایم اوت)
1- رایتل
2- همراه اول
3- ایرانسل
اما از نظر سرعت دقیقا از پایین به بالا بخونید.
رایتل تا چند رو پیش خیلی خوب بود اما جدیدا خیلی اذیت میکنه، با توجه به افزایش نرخ رایتل رو دیگه شارژ نکردم و همراه اول گرفتم که اونم بعضی جاها 3g میشه و بگیر نگیر نداره و بعضی وقتها تا 5 مگ میره و بعضی وقتها در حد بیت هست.
از نظر من همشون مثل هم هستن
یک کلام دزد
سلام
هر منطقه بسته به موقعیت جغرافیایی و ترافیک منطقه ای متفاوته
بنده به رایتل امتیاز بالا میدم.
قطعا رایتل پوشش بهتری ایجاد کرده در زمینه 3G چون سبقه 3G خیلی بیشتری داره نسبت به 2اپراتور دیگه.... ولی اگر از لحاظ کیفی هم بخواییم برسی کنی مباید 1سال دیگه رو ببینیم که پوشش 2اپراتور دیگه هم به حد قابل قبولی رسیده رو زیر ساخت بهتری در اختیار همراه اول و ایرانسل قرار داده شده اونوقت میشه قضاوت کرده که خرید بسته 1.5 یک ماهه 13500تومنی بهتره یا خرید بسته 2.5یا 2گیگی 10هزار تومن....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)