سایت سنجش امسال نمیزاره،تو قسمت پرسش و پاسخش اومده که یکی از دوستان به من گفت.
سایت سنجش امسال نمیزاره،تو قسمت پرسش و پاسخش اومده که یکی از دوستان به من گفت.
انتخاب رشته به روش قلم چي
1. ابتدا بازهي خودتان را پيدا کنيد
در صفحهي 2 يا 83 همين مجله، جدول بازهها را ميبينيد و اين بازهها با حروف لاتين از ++A تا –D مرتب شدهاند. قبل از دريافت کارنامهي کنکور سراسري، جايگاه خود را از جدول سمت راست انتخاب کنيد. اين جدول بر اساس ميانگين تراز شما در آزمونهاي کانون مرتب شده است. پس از دريافت کارنامهي سراسري، جايگاه خود را از جدول سمت چپ انتخاب کنيد. اين جدول بر اساس رتبهي شما در کنکور سراسري مرتب شده است.
2. ابتدا جستوجوي اطلاعات تفصيلي
پس از آنکه بازهي خودتان را پيدا کرديد، اطلاعات کامل و تفصيلي بازهي خود را از بخش بازه به بازه در يکي از صفحههاي 7 تا 31 همين مجله پيدا کنيد. البته اين اطلاعات يک بار نيز به صورت رشته به رشته در صفحههاي 71 تا 82 آمده است؛ اما راه اول، سريعتر و مطمئنتر است و روي تعداد صفحات کمتري بايد تمرکز کنيد. ضمن آنکه احتمال از قلم افتادن کمتر است.
3. حداقل 40 رشتهي مطمئن
در بازهي خودتان، 40 رشته انتخاب کنيد. اينها انتخابهاي واقعبينانه و مطمئن شماست. در بازهي خودتان رشتههايي را که اصلاً مورد علاقهتان نيست با مداد، خط بکشيد. (با مداد به اين علت که ممکن است بعداً نظرتان تغيير کند.)
4. حداکثر 40 رشتهي خوشبينانه
از بازهي بالاتر، حداکثر 40 رشتهي ديگر انتخاب کنيد. اينها انتخابهاي خوشبينانه و ايدهآل شماست.
5. 20 رشتهي کف قابل قبول
از يک بازهي پايينتر، 20 رشته انتخاب کنيد. اينها انتخابهاي کف قابل قبول شماست.
6. رنگ سبز
در ميان رشتههاي انتخابي، آنهايي را که بيشتر از حد ترجيح ميدهيد و در اولويت اول شما قرار دارند، با رنگ سبز مشخص کنيد.
7. رنگ زرد
ساير رشتههايي را که ترجيح ميدهيد (يعني آنهايي که در اولويت دوم شما قرار دارند)، با رنگ زرد مشخص کنيد.
8. رنگ نارنجي
رشتههايي را که کمتر از همه به آنها علاقه داريد با رنگ نارنجي مشخص کنيد. اين رشتهها «کف قابل قبول» شماست (پايينترين اولويت شما)؛ اما بايد مطمئن باشيد اگر قبول شديد، ثبت نام هم خواهيد کرد.
9. رشتهها را مرتب کنيد
اين سه گروه رشته را در سه صفحهي جداگانه بنويسيد.
10. هر صفحه را به ترتيب ترجيح مرتب کنيد.
براي اين کار ميتوانيد به رشتههاي هر صفحه، امتيازهاي A، B، C و D بدهيد. به اين ترتيب، کار اولويتبندي سادهتر ميشود.
بايد ترجيح خودتان را در نظر بگيريد و رشتههاي هر صفحه را به ترتيب ترجيح شخصيتان آنقدر جابهجا کنيد که هر رشته را از تمام رشتههاي بعدي، بيشتر ترجيح دهيد.
هدفتان بايد اين باشد که اگر در رشتهاي قبول شديد، افسوس نخوريد که چرا آن رشته را در بالا نوشتهايد و رشتهي ديگري را که ترجيح ميدادهايد در پايين نوشتهايد.
11. رشتههايتان را جمعآوري کنيد
مجموعه رشتههايي را که در سه صفحه نوشتهايد پشت سر هم بنويسيد. اکنون آخرين جابهجاييها را انجام دهيد تا مطمئن شويد هر رشته را از تمام رشتههاي بعد از آن، بيشتر ترجيح ميدهيد. حتماً از مشورت اعضاي خانواده و همهي آشنايان دلسوز و آگاه خود بهره بگيريد. از برگهي نهايي خود کپي تهيه کنيد و نزد خود نگه داريد.
12. براي آخرين بار کنترل کنيد.
براي انتخاب رشتهي اينترنتي (يا حضوري) تمام ضوابط اعلامشدهي سازمان سنجش را رعايت کنيد و تمام کنترلهاي لازم را انجام دهيد و مطمئن شويد در ورود اطلاعات اشتباهي مرتکب نشدهايد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دفترچه شو دانلودیدم اما بدست آوردنش مثه 7خوان رستمه^^
یه سوال داشتم از samba ...........میخواستم ببینم رتبتون چند شده؟دورقمی؟ ......البته اگه فضولی نباشه!!!!
آقا تو کارنامه کلی عدد و رقم هست
رتبه در سهمیه بین و رتبه کشوری و زیر گروه از 1 تا 4
من نمی دونم اینا چه معنی ای می ده!
اون رتبه کل در سهمیه عدد اصلیه؟
بله رتبه کل در سهمیه از همه رتبه ها مهم تر و عدد اصلیه...![]()
خب اون زیر گروه های چهار گانه چی هستن؟
من رتبه کل در سهمه ام تو رشته هنر 5521 شده وآخرین رتبه مجاز 9126 ئه و ماکزیمم نمره کل 5713
چه مقدار امید بهم هست؟شبانه (یا پیام نور یا غیر انتفاعی) یه جایی تو مایه های تهران می شه؟
توی هر زیرگروه رشته هایی وجود داره که تو دفترچه انتخاب رشته هستش و توی هر زیرگروه درس هایی ضریب بیشتری از بقیه دارن.و شما با توجه به این که میخوای به کدوم رشته بری باید ببینی رشتت تو کدوم زیر گروه هست و هرچقدر نمرت تو اون زیر گروه بیشتر باشه امید بیشتری به قبولی داری.
توی روزانه که احتمالش ضعیفه چون کلا 2339 ظرفیت داره ولی تو پیام نور وغیر انتفاعی میتونی قبول شی.![]()
کسی میدونه برق مخابرات دانشگاه صنعتی شیراز تا چندمیگیره
من همون 89 شو با کارنامه های 89 مقایسه کردم خب. اصلا مطابقت نداشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)