تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 339 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

با تاخیر بردو تبریک میگم
    کارمون هنوز تموم نشده و تازه شروع شده چیزی که منو نگران میکنه اینه که نسف از همه داره چند تا چند تا میخوره و تجربه نشون داده ما این فصل عملکرد مناسبی رو به روی این تیمها نداریم....نسف 1 امتیاز داره اونم از ما گرفته
    حمودی و اندو هم که 2 کارته شدن و بازی با نسفو از دست دادن......این هافبک دفاعی هم داستانی شده واسه مایا مصدومن یا محروم....نبود اندو خیلی اذیتمون میکنه
    ما به سادگی به این مرحله نرسیدیم که به سادگی حذف بشیم با 2 بازی سنگین در پلی اف به اینجا رسیدیم....الریانو(منتخب جهان) رفتو برگشت با 4 گل شکست دادیم در طول 4 تا نیمه ای که با صدرنشین این گروه بازی کردیم 3نیمشو کاملا سرتر از الجزیره بودیم انصاف نیست اگه حذف بشیم.....

الان بهترین خبر بازگشت جباریه که امیدوارم دیگه مصدوم نشه.خدایی هر حرکت رو به جلوش بوی گل میده
    ماشاالله به غیرت بچه ها همشون از جون مایه گذاشتن اما باز هم بی دقتن اگه دقت میکردن چند تا دیگه میزدیم.
    الجزیره اول شدنش قطعی شده و باید معجزه بشه که تبانی نکنند اما دیگه 5 تا گل نمیتونن بزنن تابلو میشنما با مساوی هم میریم بالا اما اگه واسه مساوی بریم تو زمین باختمون حتمیه

پ.ن
    دوستان براتون جالب نیست در اوج حساسیت لیگ بحث تعویض حاجیرو راه انداختن و هر روز با یکی مذاکره میکردن ولی بعد از اینکه استقلال از کورس خارج شد فرمودن تغییری نخواهیم داشت؟
    چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

من و شما و میلیون ها نفر دیگه این قضایا رو دیدند و دنبال کردند که چه بلایی از قصد سر استقلال آوردند !

حالا اینجا حنجرمون هم پاره شه کی گوش میکنه بیخیال !

2. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سپاهانی دارن صحبت از داوری میکنند!!!!جالبه واسم
    حتما ما بودیم که تماشاگرای داماشو محروم کردیم که جلو سپاهان نباشن؟ما دقیقه 90 با دست گل زدیم؟ما 2 گل مردود به مس زدیم؟؟؟اون پنالتی واضحی که روی نوروزی در بازی با پرسپولیس گرفته نشد به نفع استقلال بوده؟همه اینا به طرف گل سالم ارش برهانی به سپاهان در اولین بازی لیگ یه طرف که به اشتباه مردود اعلام شد....در همون بازی میشه به اخراج اشتباه شریفات هم اشاره کرد.... 8-7 بازی که از سپاهان این فصل دیدم به جز بازی برگشت با استقلالو بازی رفتشون با پرسپولیس همشون مشکل داوری داشتن

اما داوری به نفع استقلال بازی با تراکتور.بازی با شاهین در تهران.بازی با شاهین در بوشهر(اون توپی که به کرنر رفت و همون گل شد کرنر نبود)بازی با مس سرچشمه گل اولمون افساید بود

اینم نگاه کلی به داوریهای استقلال که مهمترینش همون بازیه رو درو با سپاهان هست که هرکی از داوری بخواد شاکی باشه سپاهان باید خوشحال باشه

*سپاهان – استقلال: در اين بازي گل دوم و درست آرش برهاني به اشتباه آفسايد اعلام شد و اخراج اسماعيل شريفات نيز بي‌دليل بود.

*استقلال – داماش: خطاي پنالتي ابوذر رحيمي روي فرهاد مجيدي ناديده گرفته شد.

*پرسپوليس – استقلال: خطاي پنالتي روي کرار جاسم از سوي داور اعلام نشد. تکل دوپاي رضا نورمحمدي روي کرار جاسم بايد با کارت قرمز داور براي او همراه مي‌شد که اين مهم ناديده گرفته شد.

پنالتي اعلام شده به سود پرسپوليس نيز با سخت‌گيري تمام، پنالتي اعلام شد.

*استقلال – سايپا: خطاي پنالتي روي کرار جاسم اعلام نشد.

*ملوان- استقلال: گل سوم بازي که به واسطه آن جريان ديدار عوض شد بعد از خطا روي آرش برهاني بود که از سوي داور ناديده گرفته شد.

*استقلال – راه آهن: در دقيقه 8 روي فرهاد مجيدي بايد اعلام پنالتي مي‌شد که اين اتفاق نيفتاد.در همین بازی یه پنالتی هم روی اندو گرفته نشد

*استقلال – نفت آبادان: گل صحيح و سالم آرش برهاني به اشتباه آفسايد اعلام شد.

*استقلال – مس کرمان: خطاي پنالتي روي علي حمودي در دقيقه 91 اعلام نشد.

*فجرسپاسي- استقلال: 2 پنالتي اعلام شده در اين بازي، هم براي فجر و هم استقلال پنالتي نبود اما پنالتي اول که جريان بازي را عوض کرد به سود فجر اعلام شده بود.

*استقلال- فولاد: با وجود برد استقلال، خطاي روي ميلاد ميداودي بايد پنالتي اعلام مي‌شد که اين اتفاق هم نيفتاد.

..............

به قول حاجی ما حاضریم امتیازاتی که با اشتباه داوری از دست دادیم بهمون بدن و امتیازاتی که با اشتباه داوری به دست اوردیم ازمون بگیرن

........

بحثی هم در مورد بلاهایی که سر استقلال اوردن نمیکنم.....

-چندین بازیکن استقلال دوپینگ میکنن و با دوپینگ قهرمان حذفی میشن
    این چندین بازیکنو معرفی کن تا ماهم بشناسیمشون
    در اون دربی حسینی و منتظری تست داده بودن که جواب تست پژمان منفی بود
    امیرابادی در یه بازی دیگه تست داده بوده
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 04-05-2012 at 13:43.

4. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سپاهانی دارن صحبت از داوری میکنند!!!!جالبه واسم
    ...............
    این چندین بازیکنو معرفی کن تا ماهم بشناسیمشون
    در اون دربی حسینی و منتظری تست داده بودن که جواب تست پژمان منفی بود
    امیرابادی در یه بازی دیگه تست داده بوده

متاسفانه هر ساله این بحث وجود داره که چه تیمی بیشتر از داوری لطمه خورده و چه تیمی بیشتر منافع برده. ما اینهمه روزنامه و برنامه تلوزیونی و سایت تخصصی ورزش داریم ولی هیچکدوم هیچوقت نمیان آمار بگیرن که مثلا برای فلان تیم n تا پنالتی اعلام نشد برای اون یکی تیم m تا
    اگر چنین کاری انجام میشد خیلی راحت همه میتونستن قضاوت کنن.
    بنظر من بعضی داور ها مارک دارن و دیگه بعضی کاراشون رو نمیشه پای اشتباه داوری گذاشت. ولی بعضی هاشون واقعا از روی ضعف و ناتوانیه که اشتباه میکنن. مثلا برای من ندای آسمانی هم بیاد که مظفری زاده یه داور بی طرفه نمیپذیرم ولی از همون طرف همه ایرانم جمع شن و بگن مسعود مرادی پرسپولیسی سوت میزد نمیپذیرم. بعضی داورها سابقه سر بریدن همه تیم ها رو دارن ولی بعضی هاشون نه.
    مثلا هر بازی ای توش فغانی داور باشه و فرهاد مجیدی بازی کنه مطمئن باشید فرهاد بالقوه اخراج شده. این دیگه چیزیه که بعد چند سال فوتبال دیدن برا ما مشخص شده و نمیشه بگی اشتباه داوریه.
    تو 10 سال گذشته تو 80 درصد نتایج خوب پرسپولیس مظفری زاده داور بوده. این دیگه اتفاقی نیست.
    ------------------------------
    در مورد دوپینگ هم بگم من نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی بخدا خوشحال میشدم 2 سال امیرآبادی محروم شه لااقل تیم یه نفسی بکشه

6. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحال میشدم 2 سال امیرآبادی محروم شه لااقل تیم یه نفسی بکشه
    این دوستان بحثشون محرومیت نیست.میگن بازی باید 3-0 اعلام بشه
    اگه بحث محرومیت باشه هرکی یکم فکر کنه متوجه میشه استقلال نمیاد واسه امیرابادیو!!! حسینی! لابی کنه چون برای اون پست شیرزادو ساموئلو داریم اصلا منطقی نیست برای همچین بازیکنایی اعتبار باشگاهی به بزرگیه استقلالو زیر سوال ببریم

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از سوی خبرگزاری فارس صورت گرفت
    انتشار اسناد مربوط به کمپ باشگاه استقلال/فتح‌الله‌زاده: تا 20 روز دیگر پایان‌کار می‌گیرم
    خبرگزاری فارس: به دنبال اخبار ضد و نقیض درباره سند کمپ باشگاه استقلال، خبرگزاری فارس سه سند مربوط به این کمپ را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدت‌هاست که بحث در خصوص زمین کمپ باشگاه استقلال و اینکه آیا این زمین متعلق به این باشگاه هست یا خیر وجود دارد. این در شرایطی است که علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال بارها اعلام کرده سند این کمپ به نام استقلال است و اگر غیر از این بود نمی‌توانستند در آن ساخت و ساز انجام دهند.
    همین موضوع باعث شد فتح‌الله‌زاده با ارائه اسنادی به خبرگزاری فارس اعلام کند که این کمپ متعلق به این باشگاه است. فتح‌الله‌زاده تاکید کرد که اسناد دیگری هم موجود است که در صورت لزوم در اختیار خبرگزاری فارس قرار می‌دهد. سه سند مربوط به کمپ استقلال در سمت چپ خبر قابل مشاهده است و در زیر نیز توضیحات مدیرعامل استقلال آمده است.

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به روند احداث کمپ باشگاه استقلال گفت: تقریبا 10 سال پیش این زمین را در اختیار گرفتم و حدود 9 سال قبل اولین کلنگ را با حضور آقایان آقامحمدی، ایروانی، میرولد و قریب زدیم. دو روز بعد از این اتفاق بود که از مدیرعاملی استقلال کنار رفتم.
    وی اظهار داشت: زمین کمپ استقلال از جمله زمین‌های ورزشی است که در اختیار "زمین شهری" است. حتی چند کشتی گیر هم از این زمین‌ها استفاده کردند و آن را ساختند و سندش را هم گرفتند. اولین کاری که برای زمین انجام دادم این بود که دور آن را دیوارکشی بتونی انجام دادم. این زمین ماند و هیچ کس روی آن کاری انجام نداد. وقتی پس از 6 سال به استقلال برگشتم متوجه شدم احداث کمپ مشکلاتی دارد که باید آنها را رفع کنم.
    فتح‌الله‌زاده اضافه کرد: بلافاصله کارهای مقدماتی را انجام دادم و دوباره مراسم کلنگ‌زنی را این بار با حضور آقایان علی‌آبادی، زریبافان، مرحوم حجازی و بسیاری از پیشکسوتان حدود 5 سال پیش برگزار شد و جالب است بدانید که مجددا دو روز بعد من را برکنار کردند. بعد از این ماجرا همه ‌گفتند مراسم کلنگ زنی برایت خوش یمن نیست.
    مدیرعامل باشگاه استقلال تصریح کرد: هنگامی که از استقلال رفتم واعظ آشتیانی مدیرعامل شد و اعلام کرد زمین معارض دارد و حتی گفت زمین برای استقلال نیست. واقعیت این است که در اختیار گرفتن چنین زمین‌هایی دوندگی می‌خواهد. باید به اداره برق، آب، گاز و شهرداری رفت و کارهای آن را انجام داد. مگر شهرداری به همین سادگی اجازه می‌دهد در زمینی که برای شما نیست، ساخت و ساز کنید. دوستان این سختی‌ها را نمی‌خواستند به جان بخرند و راحت‌ترین کار این بود که بگویند زمین معارض دارد و سند ندارد.
    فتح‌الله‌زاده تاکید کرد: وقتی به استقلال برگشتم مجددا با مسئولان "زمین شهری" جلسه گذاشتم و آنها در محضر از من تعهد کتبی گرفتند که هر چه سریع‌تر کارهای زمین را انجام دهم. این در حالی بود که دوستان مدام می‌گفتند زمین سند ندارد. مدیر کل وقت سازمان تربیت بدنی زمین را به ما واگذار کرد تا روی آن حداقل‌ها را انجام دهیم. قانون می‌گوید تا زمانی که این کار انجام نشود، سند به نام نخواهد شد. ابتدا باید دیوارکشی کنیم، کارها انجام شود، سکوها آماده شود و پس از آن بازدید نهایی انجام خواهد شد. حالا شما خواهید دید تا 20 روز دیگر من پایان کار موقت را هم خواهم گرفت و به زودی کمپ را به نام استقلال سند خواهم زد.

فتح الله زاده در کمپ استقلال در اولین روزهای افتتاح
    فتح‌الله‌زاده یادآور شد: از اینگونه زمین‌ها به اشخاص داده‌اند و آنها کارش را انجام داده و سند گرفتند. این اواخر شخصی به ما مراجعه کرد و گفت 300 متر از این زمین مال من است. من هم به او گفتم که 34 هزار متر را به خاطر 300 متر معارض از دست نمی‌دهم و با آن آقا صحبت کردم و گفتم سازمان "زمین شهری" به شما کمک خواهد کرد و به عوض آن به شما زمین می‌دهد. حتی چند زمین هم به آن شخص نشان دادیم که اگر خواست آنها را بردارد و اگر هم نخواست، بیاید و از همین 34 هزار متر گوشه‌ای را به نام خود بزند.
    وی افزود: در کمپ استقلال سکوها در حال ساخته شدن است، ساختمان اداری تشکیل شده،‌ چمن مصنوعی به بهره‌برداری رسیده و قرار است برنامه‌های متنوعی در آنجا انجام دهیم. امروز هم استقلال در آنجا تمرین خواهد کرد و ظرف 20 روز آینده پایان کار موقت را می‌گیرم و سند به نام استقلال خواهد شد و این کمپ مبارک استقلال و هوادارانش باشد.
    فتح‌الله‌زاده در ادامه گفت‌وگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت مهدی امیرآبادی و میلاد میداودی که مجوز حضور در تمرینات را ندارند،‌ گفت: قرار است این دو نفر فردا به باشگاه بیایند تا در موردشان تصمیم‌گیری شود.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا این دو نفر جریمه می‌شوند یا خیر،‌ گفت: این مسئله به عهده کمیته انضباطی است و این کمیته تصمیم نهایی را خواهد گرفت.
    فتح‌الله‌زاده با اشاره به پاداش پیروزی مقابل الریان عنوان کرد: 2 میلیون تومان توسط برادران شفیع‌زاده به عنوان پاداش به بازیکنان تعلق گرفت و 3 میلیون هم خودم پرداخت کردم و در مجموع به خاطر این پیروزی با ارزش 5 میلیون تومان به بازیکنان تقدیم خواهم کرد.
    وی در پایان در خصوص دیدار استقلال و نسف قارشی گفت: مطمئن باشید با بازیکنان باغیرتی که داریم حریف ازبکستانی را در خانه‌اش شکست می‌دهیم.

فکر می‌کردم یک روز هاجسون سرمربی انگلیس می‌شود
    تیموریان: مصدوم نیستم، می‌توانم بازی کنم/خوب است در مرحله بعد به سپاهان بخوریم
    خبرگزاری فارس: هافبک استقلال تاکید کرد که مشکلی از نظر مصدومیت ندارد و می‌تواند این تیم را در دیدارهای آینده همراهی کند.

آندرانیک تیموریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اینکه گفته می‌شود با مصدومیت روبرو شده اظهار داشت: هیچ مشکلی ندارم و می‌توانم تمرین و بازی کنم.
    وی در خصوص اینکه در چند بازی اخیر استقلال زیاد خطا می‌کند و با دریافت کارت زرد در بازی با الریان دو اخطاره شد عنوان کرد: من یک برخورد کوچک با بازیکن حریف داشتم اما داور مسابقه خیلی عجول بود، شاید پایم کمی بالا بود. گاهی روند بازی طوری می‌شود که مجبورم خودم را درگیر کنم.
    تیموریان در این ارتباط که استقلال با پیروزی مقابل الریان از شرایط بحرانی خارج شد گفت: توانستیم روحیه بگیریم و اکنون خود را برای دیدار روز یکشنبه با نفت آبادان آماده می‌کنیم.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال می‌تواند در کورس قهرمانی باقی بماند گفت: در کورس بودن خیلی سخت است اما ما 2 بازی دیگر داریم و من خیلی امیدوارم. هرچند نفت حریف سرسختی است و آب و هوای آبادان هم گرم است با این حال استقلال تیم کوچکی نیست و ما بیرون از خانه بهتر نتیجه می‌گیریم چون استرس نداریم و فشار هواداران کمتر است.
    هافبک استقلال درباره اینکه ممکن است این تیم در مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا با سپاهان روبرو شود اظهار داشت: بهتر است اول به مرحله بعد برسیم و سپس در مورد این مسئله صحبت کنیم. اگر به سپاهان هم بخوریم خیلی خوب است چرا که در ایران بازی می‌کنیم و دیگر نیازی به مسافرت طولانی نیست و شرایط برای هر دو تیم یکسان می‌شود. به نظر من شرایط ما با هم یکی است و تیمی بر تیم دیگری برتری ندارد.
    وی در خصوص اینکه برای فصل آینده تصمیمی گرفته و آیا نی‌خواهد به فوتبال امارات برود گفت: من هنوز تصمیمی نگرفته‌ام و می‌خواهم ابتدا فصل تمام شود و با بررسی شرایط تصمیم‌گیری کنم.
    تیموریان در پایان در خصوص اینکه روی هاجسون سرمربی پیشین وی در لیگ انگلیس سرمربی تیم ملی این کشور شده گفت: او مربی خیلی خوبی است و من حتی فکرش را می‌کردم روزی سرمربی انگلیس شود. شاید برای ایرانی‌ها هاجسون شناخته شده نباشد اما در فوتبال دنیا او یک مربی شناخته شده است.

10. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا ول کنید !
    این سپاهانیا 2 3 ساله دارن با یه مسائلی قهرمان میشن که نگیم بهتره !

ما چرا خودمونو اینجا خسته کنیم؟جامو دادن بهشون تموم شد رفت!

و یه تذکر به طرفدارای سپاهان این کار درستی نیست هر روز میاید اینجا یه جمله از بچه ها برمیدارید میبرید تو تاپیکتونو هزار خط نقد بی مورد میکنین ازش !

خیلی با صراحت میگم هر کی خواست خوشش بیاد هر کیم نخواست که چشاشو بگیره با تبانی قهرمان شدید هیچی نمیگیم نوش جان حالاشماها دست از سر ما برنمیدارید؟طلب کار هم هستید؟نکنه میخواستید با 20 امتیاز تبانی اول شید؟ این کارا در سطح فوتبال حرفه ای نیست
    دوستان استقلالی هم ادامه ندن بیخیالشون بابا بذارید خوش باشن

12. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست دارم در استقلال بمانم
    عمران‌‌زاده: بارسلونا هم با این برنامه‌ریزی بازی نمی‌کرد/همه حق را به امیرآبادی دادند
    خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: در ماجرای اعتراض امیرآبادی همه در باشگاه حق را به او دادند.

حنیف عمران‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مسائل مختلف فوتبال، آخرین شرایط تیمش قبل از دیدار فردا با نفت آبادان و وضعیت قراردادش برای فصل آینده صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانیم:

فارس: شرایط تیمتان چطور است؟
    بعد از بازی حساسی که مقابل الریان قطر داشتیم از لحاظ روحی در وضعیت خوبی قرار داریم. می‌خواهیم در مقابل نسف قارشی ازبکستان هم به برتری برسیم.

فارس: برای آن بازی 2 اخطاره هستی...
    در بازی با الریان توپ را از مهاجم حریف گرفتم اما داور خطا اعلام کرد. وقتی توپ درون دستانم بود داور تصور کرد که اعتراض دارم و به همین خاطر به من کارت نشان داد و محروم شدم.

فارس: در نبود تو، حمودی و تیموریان استقلال دچار مشکل نمی‌شود؟
    امسال در تمام بازی‌ها با کمبود نفرات مواجه بودیم و هیچ وقت تیم به طور کامل به زمین نمی‌رفت. به همین خاطر فکر می‌کنم هیچ اتفاقی نیفتد و بازیکنان جایگزین در آن بازی جای بقیه را پر خواهند کرد.

فارس: بازی با نفت آبادان را چطور می‌بینی؟
    بازی بسیار سختی است. نفت از تیم‌های لیگ است اما ما هم برای 3 امتیاز به میدان می‌رویم چون تنها 10 درصد شانس قهرمانی

داریم.

فارس: مظلومی گفته در بازی فردا از بازیکنان ذخیره استفاده می‌کند تا بقیه استراحت کنند.
    اگر ایشان چنین تصمیمی گرفته کار خوبی انجام می‌دهد. از نظر ما لیگ تمام شده و باید روی بازی با نماینده ازبکستان تمرکز کنیم ولی فکر می‌کنم با توجه به غیبتم در آن بازی، فردا به میدان بروم.

فارس:‌ همه بازیکنان و به خصوص مظلومی از فشردگی بازی‌ها ناراحت هستند، تو چه نظری داری؟
    امسال از این موضوع خیلی لطمه خوردیم و از ابتدا دچار مشکل بودیم. در جام حذفی 2 بازی 120 دقیقه‌ای انجام دادیم و 2 بازی هم در پلی آف لیگ قهرمانان به میدان رفتیم.
    پس از بازی با الجزیره بلافاصله به بوشهر رفتیم و واقعا به بازیکنان استقلال فشار روحی و بدنی زیادی وارد شد. شاید آقایان فکر می‌کردند استقلال، بارسلونا است که اینگونه برایش بازی می‌گذاشتند. بارسلونا هم اینگونه و با این فاصله و برنامه‌ریزی‌ بازی نمی‌کرد. من از ناحیه مچ و زانو دچار آسیب‌دیدگی شدم و با همین شرایط مجبورم بازی کنم و هیچ فرصتی برای بهبود پایم وجود ندارد.

فارس: چه زمانی بخیه ابروهایت را می‌کشی؟
    قرار است امروز 11 بخیه ابروهایم را بکشم که البته 2 بخیه آن در بازی قبل مجددا پاره شد. مچ پایم ورم دارد و خیلی اذیتم می‌کند اما با این شرایط باید بازی کنم.

فارس: اگر شرایطتت اینگونه است پس چرا بازی می‌کنی؟
    من هیچ گاه از زیر بار بازی کردن در نرفته‌ام. در بازی با شاهین سرم ترکید اما در رختکن آن قسمت را بی‌حس کردم و به بازی ادامه دادم. خداوکیلی در بعضی مواقع به ما می‌گویند بی‌غیرت اما ما بی‌غیرت نیستیم. البته در این 3 سالی که برای استقلال بازی کردم هیچ کدام از هواداران به من چیزی نگفتند چون می‌دانند من سرم را جلوی توپ می‌گذارم و برای پولی که می‌گیرم ارزش قائل هستم.

فارس: اما همه ساله شایعه می‌شود که قصد جدایی از استقلال را داری و حتی می‌خواهی به سپاهان بروی؟
    من از سپاهان پیشنهاد دارم اما دوست دارم برای چهارمین سال پیاپی برای استقلال بازی کنم. اصلا شاید آخر فصل من را نخواهند هنوز که چیزی معلوم نیست اما می‌خواهم قبل از اینکه به تعطیلات بروم تکلیفم را با استقلال روشن کنم و سال آینده نیز در این تیم بمانم.

فارس: این روزها مهدی امیرآبادی و میداودی به خاطر اعتراض حق حضور در تمرینات را ندارند تو چه نظری داری؟
    بحث امیر‌آبادی که اصلا فنی نبود چون مهدی هر وقت بازی هم نکرده دلش با تیم بوده است. فکر می‌کنم این مسئله سوءتفاهم بود و او به خاطر بحث کوچکتر و بزرگتر ناراحت شد. کل باشگاه به او حق داد و مظلومی هم مصاحبه کرد و گفت که بحث امیرآبادی فنی نیست. فتح‌الله‌زاده هم قضیه را مدیریت کرد اما باید بگویم امیر‌آبادی در این چند وقت اخیر که شرایط ما خوب نبود مدام در جلسات با بازیکنان صحبت می‌کرد و تیم را جمع می‌کرد.
    میداودی نیز بازیکن خوبی است و در بازی با الریان یکی از بهترین بازیکنان زمین بود. تصور من این است که میلاد به خاطر آنکه در آن مسابقه گل نزده بود ناراحت بود و اعتراضش به چیز دیگری نبود.

14. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم کم باید اماده بشیم برای فصل نقل انتقالات

برای بعضی پستها 2 بازیکن و برای بعضی 3 بازیکن خوب میخوایم

باید برای 3 نوع ترکیب بازیکنای مورد نیازمونو داشته باشیم تا به راحتی بتونیم تغییر سیستم بدیم

لیست مورد نظر من

بازیکنایی که باید حفظ شوند

عمرانزاده / منتظری / اندو / رحمتی/ سید مهدی /ساموئل / جباری / زندی / میداودی /
    خسرو حمودی و حسینی هم قرارداد دارن

بازیکنایی که باید جذب شوند(اولویت اول از 6 سهمیه لیگ برتر)
    1_کاظمی : باید برای فصل بعد 3 هافبک دفاعی خوب داشته باشیم .حسین خودشم میخواد برگرده
    2_سید جلال حسینی : اگه سپاهان نمونه شک نکنید میاد استقلال
    3_ارش افشین : اگه معاف بشه بهترین گزینست.در 3 پست میتونه بازی کنه وینگر چپ وینگر راست مهاجم نوک
    4_میلاد زنیدپور : پا چپ . شوتزن . سرعتی برای وینگر چپ اگه ما نگیریمش میره پرسپولیس شک نکنید
    5_رضا نوروزی : تموم کننده تکنیکی سر زن شوت زن برای مهاجم نوک
    6_قاسم حدادیفر

بازیکنایی که باید جذب شوند(اولویت دوم از 6 سهمیه لیگ برتر)
    1_رضا حقیقی : هافبک دفاعی جوان و اینده دار سپاسی
    2_فرشید طالبی
    3_محمد ابراهیمی
    4_..............؟
    5_محمد قاضی
    6_..............؟

2 سهمیه بازیکن ازاد

1_مجیدی
    2_خلعتبری(وینگر چپ)

خروجیها
    1_عزیززاده
    2_الونگ
    3_یوسفی
    4_شیرزاد
    5_امیر ابادی
    6_علوی
    7_یرکوویچ

پ.ن

تاج باشه و داوری به نفع استقلال؟
    اشتباهات داوری مربوط به بازی‌های استقلال نیم ‌فصل اول لیگ یازدهم از دیدگاه كارشناسان برنامه 90

*هفته اول: كارشناس؛ ابراهیم میرزابیگی
    سپاهان یك استقلال یك، در كارت زرد دوم، 'اسماعیل شریفات' توپ را با دست نزد و نباید اخراج می‌شد. گل دوم 'آرش برهانی' سالم بود.
    *هفته دوم: كارشناس؛ هوشنگ نصیرزاده
    استقلال یك داماش گیلان صفر، خطای پنالتی روی 'فرهاد مجیدی' گرفته نشد.
    *هفته سوم: كارشناس؛ هوشنگ نصیرزاده
    مس یك استقلال 2، مشكلی نداشت
    *هفته چهارم: كارشناس؛ مسعود مرادی
    استقلال 2 فجرسپاسی صفر، مشكلی نداشت
    *هفته پنجم: كارشناس؛ محمد فنایی
    فولاد یك استقلال 4، یك خطای پنالتی برای فولاد گرفته نشد.
    *هفته ششم:
    استقلال 2 تراكتور 3، مشكلی نداشت
    *هفته هفتم: كارشناس؛ هوشنگ نصیرزاده
    استقلال 2 پرسپولیس صفر، خطای پنالتی 'محمد نصرتی' كه با آرنج به 'كرار جاسم' زد گرفته نشد. خطای پنالتی منتظری روی كریمی در نیمه اول گرفته نشد. آفساید 'فرهاد مجیدی' در حالت تك به تك به اشتباه اعلام شد. 'علیرضا نورمحمدی' موی 'كرار جاسم' را كشید كه باید اخراج می‌شد. خطای 'مازیار زارع' روی 'كرار جاسم' باید كارت زرد دوم و اخراج در پی می‌داشت.
    *هفته هشتم: كارشناس؛ ابراهیم میرزابیگی
    استقلال یك سایپا صفر، پنالتی 'پیروز قربانی' روی 'كرار جاسم' گرفته نشد و 'كرار جاسم' به اشتباه اخطار گرفت. در صحنه تنها گل استقلال قبل از زدن گل توسط 'مجتبی جباری'، 'فرهاد مجیدی' در آفساید قرار داشت.
    *هفته نهم: كارشناس؛ مسعود مرادی
    ملوان 4 استقلال 2، قبل از گل سوم ملوان كه منجر به پنالتی و اخراج 'پژمان منتظری' شد بازیكن ملوان روی 'آرش برهانی' مرتكب خطا شد.
    *هفته دهم: كارشناس؛ محمد فنایی
    استقلال یك راه‌آهن یك، خطای پنالتی روی 'فرهاد مجیدی' گرفته نشد. كارت زرد دوم باید به 'اسماعیل شریفات' داده و این بازیكن اخراج می‌شد.
    *هفته یازدهم: كارشناس؛ نادر جعفری
    ذوب‌آهن صفر استقلال 2، مشكلی نداشت
    *هفته دوازدهم: كارشناس؛ ابراهیم میرزابیگی
    استقلال یك مس سرچشمه صفر، مشكلی نداشت
    *هفته سیزدهم:كارشناس؛ خداداد افشاریان
    صبا یك استقلال یك، مشكلی نداشت
    *هفته چهاردهم: كارشناس؛ مسعود مرادی
    استقلال 3 شاهین 2، خطای پنالتی 'مهدی امیرآبادی' روی 'محسن حمیدی' گرفته نشد. اعلام خطای هند 'وحید طالب‌لو' كه منجر به گل اول استقلال شد به اشتباه هند گرفته شده بود.
    *هفته پانزدهم:
    شهرداری تبریز یك استقلال 2، در صحنه گل دوم استقلال كه توسط 'فرهاد مجیدی' و از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید علاوه بر پنالتی باید بازیكن شهرداری اخراج هم می‌شد.
    *هفته شانزدهم:
    استقلال یك نفت آبادان 2، مشكلی نداشت
    *هفته هفدهم: كارشناس؛ مسعود مرادی
    نفت تهران صفر استقلال تهران 2، مشكلی نداشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 05-05-2012 at 15:12.

16. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اجازه بدید طرفدارای اون تیمه تا میتونن واسه این قهرمانی پر از حرفشون خوشحالی کنن و یه خاطر اون پنالتی ناحق که از روی ناجوانمردی تمام تمام بدست اومد ادعای مردونگی و مروت کنن!
    بگذریم...
    استقلال این فصل با اینکه دربی برد...یه جام برد ولی...
    نمره خوبی کسب نکرد!
    امیدوارم امسال تیم خوبی رو روونه لیگ جدید کنیم تا اینجوری چهارتا بازیکن آماتور دودمان تیم رو به باد ندن!

18. 3 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ها هم به نظر من خوبن اگه جذب بشن
    پست دروازبانی:

طالبلو . میرزاپور
    دفاع:
    امیر حسین صادقی
    .
    مهاجم: ادینهو. رضا نوروزی. میلاد زنیدپور . ارش افشین.

............................
    جنگ روانی شروع شده. همه دوستان اماده مقابله با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپاهانی (شوخی)

20. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •