تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 320 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم این بایرن در مقابل اینتر مورینیو حرفی واسه گفتن نداشت بی سر و صدا تو اون بازی فینال باختن ای کاش فاصله 10امتیازیمون با بارسا کم نمیشد میتونستیم به یک سری از بازیکنامون استراحت بدیم سر بازی لالیگا هر جور با خودم فکر میکنم نمیتوتم قهرمانی بایرن هضم کنم با تمام علاقه ای که به این بازی ها دارم فینال نگاه نمیکنم به امید سال دیگه
    شما مث اینکه اون بازی فینال بایرن اینتر رو یادت نیست
    موقعیتا و ضربات مال بایرن بود ولی اینتر یه فوروارد فوق العاده داشت به اسم میلیتو که 2تا توپ داشت و جفتش رو گل کرد ولی ازونور ژولیوسزار و خط دفاعی اینتر بارها با پرتاب کردن خودشون جلوی ضربات بایرنیا رو میگرفتن

2. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

هرچي شده شده ديگــه ...

Real For 3ver
    هميشه عاشقتم

4. 2 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

وقتی مورینیو رو در اون حالت دیدم اشک تو چشمام جم شد...برنده ی واقعی اون بود...فقط بد شانس بود...همین...!!!!ازت متشکریم مو....به خاطر تمام زحماتی که برامون این فصل کشیدی...ما تو رو برنده ی واقعی میدونیم...از ایکر هم ممنونیم که تمام تلاششو کرد...ولی نشد دیگه...کاش یه ذره...فقط یه ذره مثل بعضی ها شانس با یار میشد بعضی موقع ها...

6. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بازی خوبی بود ولی دروازبان بایرن فوق العاده بود نه اینکه پنالتی زنای ما بد باشن! ایکر واقعا عالی بود ... خدا کنه این نتیجه باعث نشه خوزه از تیم بره :(

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
    بر خلاف شما اعتقاد من اینه این نتیجه حضو مورینیو رو در فصل بعد حتمی کرد...
    چون اگه قهرمان چمپیونز میشدیم دیگه پروژه ای نا تموم نمیموند در رئال و خوزه زود بار سفر رو در اوج میبست و میرفت...درست مثل اینتر که در کامل ترین وضعیت رها شد...و شاید میشدیم مثل اینتر...
    ولی الان مورینیو یه کار نا تمام دیگه داره که باید فصل بعدی انجامش بده...فتح چمپوینز لیگ...الان دیگه شکی ندارم مورینیو میمونه تو رئال...شاید تنها نگاه مثبتی که میشه به امشب داشت همین باشه...

8. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

همه از بازی خوب بایرن میگن(مخصوصا طرفدارهای تیم حریف که از خود بایرنیها هم خوشحالترن انگار ) هیچکی از خستگی رئالیها و استراحت بازیکنهای اصلی بایرن که حرف نمیزه
    از داوریم بهتره صحبت نکنیم عادت کردیم دیگه : )
    در کل فدای سرمون که حذف شدیم فدای سر اون سه تایی که پنالتی رو خراب کردن
    ایشالا سال بعد

10. 5 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

من واقعا به رئال افتخار می کنم
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد مورینیو

12. 6 کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

تیم بد بود دیشب...

نمیدونم چرا مورینیو اوزیل رو کشید بیرون کاکا رو اورد!!!اصلن آماده بنود!

وقتی رونالدو و کاکا پنالتی خراب میکنن خراب کردن راموس توش گم میشه انصافن راموس خوب بازی کرد...

دست کاپیتان ایکر درد نکنه وقتی دو تا پنالتی گرفت واس چند دقیقه همه رو شاد کرد واقعان ممنون کاپیتان.

Only Real Madrid

14. 8 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

همه همه همه و همه عالی بودن ولی مقصر اصلی کاکا بود با این که خیلی دوستت دارم ولی باید بری
    وقتی پنالتی واسه رئال روی گرانرو نگرفت همین میشه دیگه
    عه عه راموس اون چه پنالتی بود زدی؟
    ایکر هم عالی بود.
    میتونستیم دو جامه شیم ولی حیف حیف که فقط از اشتباهات باختیم
    اون آفساید هم اگه داور نمیگرفت و بازی رو ادامه میداد گل رونالدو پذیرفته میشد ولی...
    بازی زیبا بود و جهت اطلاع بعضی ها اصلا بازی کسل کننده نبود
    من به رئالی بودنم افتخار میکنم
    نکته ی دیگری که باید اضافه کنم ترتیب پنالتی زدن بازیکن ها بودش
    کاکا بعد از چند بازی بازی میکرد و اصلا در طول بازی خوب نبود ولی اونوقت میاد پشت توپ مهمترین پنالتی های یک فصل وامیسته خب معلومه خراب میکنه اصلا اگه گل میشد باید تعجب میکردیم روحیه اش در حد صفر هم نیست این بازیکن
    در آخر میگم ما باختیم ولی به مسائل فردی باختیم ولی ایستاده باختیم و 120 دقیقه جنگیدیم و اونم جلو تیم 11 نفره بایرن نه 10 یک تیم انگلیسی
    خوب بودیم ولی حقمون باخت نبود
    باز هنوز ارزش لالیگا بیشتر از کوپا دل ری هستش گرچه یکی ازونا رو انداختیم زیر اتوبوس برن بردارن
    به نظرم راموس فقط یک پنالتی خراب کرد و در طول بازی عالی بود عالی نبود فوق العاده بود نه دیگه ازش اشتباهی دیدیم نه هیچی فقط دفاع میکرد و از دل و جون مایه گذاشت فدا سرت اینقدر دوستتون دارم که حتی اگه پنالتی هم خراب کنید ناراحت نمیشم ولی قضیه ی کاکا فرق میکنه
    میدونم خیلی ناراحتم ولی واقعا به اندازه ی زمانی که توسط بارسا یا سال قبلش لیون حذف شدیم ناراحت نیستم چون واقعا حق ما باخت نبود
    تو خبر ها میخوندم خوزه گفته ماموریت من ناتموم مونده و من نمیرم و اگه ماموریت ام رو انجام بدم وضعیت رئال واسه من با تیم های دیگه مثل چلسی و اینتر و پورتو فرق میکنه
    اتفاقا اگه سال بعد قهرمان شیم خیلی بیشتر میچسبه گرچه چیزی تا فینال نمونده بود

16. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

تیم بد بود دیشب...

نمیدونم چرا مورینیو اوزیل رو کشید بیرون کاکا رو اورد!!!اصلن آماده بنود!

وقتی رونالدو و کاکا پنالتی خراب میکنن خراب کردن راموس توش گم میشه انصافن راموس خوب بازی کرد...

دست کاپیتان ایکر درد نکنه وقتی دو تا پنالتی گرفت واس چند دقیقه همه رو شاد کرد واقعان ممنون کاپیتان.

Only Real Madrid
    البته مورینیو دی ماریا رو کشید بیرون اوزیل اومد !:‌دي

در کل بازی بدی نبودش ...خوب بازی کرد تیم .. .۲۰ دقیقه ی اول نشون داد که اگه انرژی داشتن می تونستن ۴ ۵ تا به بایرن بزنن .. .
    اگه یه سری ار نکات بازی رو از یاد ببریم بازی خاطره انگیزی خواهد بود ... مثلا توی پنالتی ها یکیش بود .. که کاکا و رونالدو پنالتی خراب کردن .. بعدش کاسیاس ۲ تا پشت هم گرفت .. ژابی هم گل کردش ..

در کل من راضیم ...
    فقط نمی دونم چرا کاکا این جوری کرد ...

18. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مربی پرتغالی تیم رئال مادرید اعلام کرد در صورتی که باشگاه او را بخواهد، برای فصل بعد نیز خواهد ماند.

وی بعد از بازی به خبرنگاران گفت: "من میمانم. اگر هنوز یک دلی باشد، و اگر این باشگاه همچنان بتواند به رشدش ادامه دهد."

این مربی 49 ساله همچنین قهرمانی در لالیگا میتواند پایان موفقی برای تیمش باشد.

"ما به شش امتیاز دیگر برای قهرمانی نیاز داریم و چهار بازی تا پایان باقی مانده. ما با تلاش خودمون جلو هستیم. اگر بتوانیم قهرمان شویم، فصل خوبی را پشت سر گذاشته ایم. "

وی همچنین از ناراحتیش بدلیل حذف از لیگ قهرمانان اروپا گفت: " این خیلی دردناکه چرا که اونا واقعا تلاش کردن. بازیکنا باید امشب برن خونه، همسراشون و بچه هاشون رو ببوسن و سرشون رو بالا بگیرن. "

20. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •