دزدی شاخ و دم نداره عزیز
دزدی شاخ و دم نداره عزیز
تنظیم کن خود مودم کانکت شه و باخیال راحت بگیر بخاب
سیستم مخابرات اینجوریه که هرچقدر شارژداشته باشی سر اون مقدار تو دانلود شبانه اینترنت قطع و دوباره وصل میشه!
الان من 900 مگ دارم هر 900 تا 900تا اتصال قطع میشه و وصل ولی از اونجایی که من خود مودم کانکت میکنه و..... اصلا احساس نمیکنم چون بلافاصله مودم کانکت میشه و با خوبیو خوشی دانبود شبانه میکنم![]()
دزدی که نکردن خودم تو این دو هفته استفاده کردم.حساب کار دستمه و خوشبختانه تا حالا ازم دزدی نشده . بالاخره کسی میدونه چرا تو ساعات رایگان همش اینترنتم دیسکانکت میشه. الان تو همین 45 دقیقه که وصل شدم 2 بار دیسکانکت شدم . تنظیمات کانکشنم هیچ ایرادی نداره
کدوم قسمت باید مودمم را تنظیم کنم؟
باید تو مودم کانکشن ppoeبسازی و کانشکن بریج رو پاک کنی خیلی راحته یا این که تیک ری دایال تو تنظیمات دانلود منیجر رو بزنی و جوری تنظیم کنی که بلافاصله بعد قطع دانلود منیجر دوباره کانکشن رو وصل کنه!
امشب همه چی به نظر آروم میاد .دی
منتها از سرور های خارجی سرعت کمه باید 3-4 تا از سرور های خارجی لینک هم زمان گزاشت ولی سرورای داخلی که پی سی دانلودم توشون هست راحت از تمام پهنای باند استفاده میکنه! الان 8تا دانلود هم زمان گزاشتم 30 تا گزاشته بودم که سروره جواب گو نبود ترکید![]()
باز امشب داغون . سرور خارجی و ایرانی نداره . بعضی سرورها جواب میده بعضی ها نمیده .
دوستان من طرح بعثت هستم امروز تموم شد رفتم تمدید کنم گفتند این طرح برداشته شده...الان هم 1 گیگ شارژ کردم
ای بابا، الان چه طرح هایی موجود است دوستان؟ بهترینشون چیه؟ دانلود شبانه هم دارم
خب یک ماهم زمان میخریدی ! تا خوب تحقیق کنی !
بستیگ داره چقدر بخای بدی وگرنه ماهی 31 تومن هست طرح طلائی با 8 گیگ حجم ماهانه!
ارزون ترم هست !خطط فیبره یا مسی؟
دانلود شبانه هم همه طرح ها داره!البته این طور که خودشون میگن 6ماه یا 1 ساله بگیری شبانه داره
خیلی کم مصرف می کنی ها به جونه خودم
من حداقل روزی 1 گیگا بایت رو شاخشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)