نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
حال چجوری پارتیشن بندی کنم؟
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
حال چجوری پارتیشن بندی کنم؟
خیلی راحت ، شما برنامه Bootable مثل Acronis Disk Director رو میگیری با اون بوت میکنی خیلی راحت و ساده Drive ها رو تغییر میدی و پارتیشن ها رو درست میکنی
سلام به همه
من یه لپ تاپ دل وسترو 1520 دارم.از وقتی ویندوز 7 را نصب کردم.موقع خاموش شدن یه صدای تق میده.
نمیدونم مشکلش از کجاست.میشه راهنماییم بکنید.
یه سوال دیگه هم اینکه در قسمت device maneger در other driver گزینه mass storage controller نصب نمیشه.
ممنون ازتون
شما خود برنامه Acronis Disk Director را توی ویندوز نصب کن با خودش می تونی یک rescuDisk بسازی که حاوی برنامه بوتیبل پارتیشن بندی و ... باشه
سلام
من hp dv51060 دارم
دوتا مشکل پیش اومده
یکی اینکه بعد از حدود 14 ماه یه روز دیدم باتری دیگه شارژ نمیشه این خدا بیامرز شده دیگه ؟
دوم اینکه من زیاد روشن میزارم برایه دانلود تقریبا یه روز درمیون یک شبانه روز روشنه مدتیه بعضی وقتا صبح که از خواب پا میشم و موس روتکون میدم صفحه lcd روشن بشه یکدفعه برایه چند ثانیه صفحه سفید میشه و روش نویز های عجیبی پیدا میشه بعد خوب میشه ممکنه این lcd هم در خطر باشه ؟
ممنون
بعد دوباره باید ریکاوری بگیرم؟
یه سوال دیگه:
بعد از پارتیشن بندی مشکلی واسه ریستور ریکاوری برام پیش نمیاد؟
اگه میخوای یه نسخه جدید از ویندوز خودت نصب کنی بهتره از روش ریکاوری بگیری
اگه برای ریکاوری خودت میخوای که روی پارتیشن های جدید بریزی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ، اگر هم مشکل داشتی میتونی سایز پارتیشن رو برگردونی و دوباره ریکاوری کنی
سلام دوستان من میخواستم از طریق adsl لب تاب رو وایرلس کنم که طبق تحقیقاتی که کردم پی بردم نیازی نیست که کانکشن یا چیز دیگه ای درست کنم فقط باید چذاغ wi-fi لب تاب روشنه بشه تا بتونم با یه وسیله دیگه از امکانات وایرلس لب تاب استفاده کنم حالا خواستسم بدوننم چطوری wi-fi لب تاب من که یه dell vostro 1000 با لبتاب vista روشن کنم ممنون؟؟؟
من که درست نفهمیدم چی میگید !؟
اگه میخوای با Wireless لپ تاپ خودت بری تو اینترنت باید مودم وایرلس داشته باشی
باید مودم رو تنظیم کنید و آماده سازی کنید سپس با وایرلس شناسایی میشه و بهش کانکت میشید
سلام.
برنامه وقتی تو بوت اجرا میشه میره رو آنالیز درایو c سیستم ریستارت میشه!
چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)