یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
اسکرین شات بذارم؟
یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
اسکرین شات بذارم؟
سلام من اون قسمت اول که میره تو هواپیما میشنه گیر کردم ؟ میگه یک دستوری باید بنویسیم نمیدونم چکار کنم گیر کردم
من یه تیکه از بازیو دیدم
اینا یعنی ایرانین و بازی توی ایرانه ولی وقتی به ماشینها دقت میکنی میبینی تاکسیهای عراق هستن . معلوم میشه به جزئیات توجه نکردن
بارها در این مورد توی این تاپیک بحث شده مشکل این نیست که به جزییات توجه نشده ..من یه تیکه از بازیو دیدم
اینا یعنی ایرانین و بازی توی ایرانه ولی وقتی به ماشینها دقت میکنی میبینی تاکسیهای عراق هستن . معلوم میشه به جزئیات توجه نکردن
یک سری سیاستها هست که تا به عمق بازی توجه نشه نمیشه بهش پی برد.
تو رو خدا بحث های بازی به ایران شبیه نیست و تابلو ها شبیه نیستنو ... تموم کنید
یه چی ساختن دیگه![]()
از بچه ها اگر کسی بازی رو Normal رفته ( نه Easy ) ، لطف کنه Save بازی رو بزاره، Save من ایراد داره بازی گیر کرده...
اولین بار که وارد تهران میشه که میره از دیوار رد میشه تفنگهای من خودشونه تیرندازی میکنن موسمم ایراد نداره چکار کنم ؟ توروخدا جواب بدین
سلام
من 2 بار این بازیو دانلود کردم از 2 جا اما نمیدونم چرا اینجوریه
بازی بعد از اکسترکت کردن فایلی که بخواد بازیو نصب کنه نداره
من نسخه نصب شده دانلود نمیکنم اما این داخلش یک فایل کرک هست که کپی میکنی بعد روش کلیک میکنی میره تو بازی اما فول اسکرین نیست و نمیشه بازی کرد چون صفحه کامل نیست و 4 طرف صفحه دیده نمیشه
وارد بازی هم که میخواد بشه اول 5-6 بار صفجه سیاه و سفید میشه بعد میره تو بازی و تو منوی گرافیک هم همین سیاه سفید شدن میاد
حجم بازی 13.5 گیگ هست اما وقتی کامل اکسترکت میشه 15.5 میشه حجمش
سی پی یو core i7 2670 2.2
رم 4 ddr
گرافیک 6770m 2 gb ddr5
چیکار کنم ؟
سلام-من تا دو روز پیش بازی رو به خوبی اجرا میکردم-ولی دو روز پیش که میخواستم اجرا کنم هم تو بخش تک نفره هم آنلاین صفحه سیاه میاد-بررسی کردم دیدم مشکل از فایل زبان انگلیسیه وقتی پاکش کردم درست میشد-ولی من از روسی خوشم نمیاد-قبلا با انگلیسی بالا میومد-خواهش میکنم کمک کنید؟
سلام
من دیروز بازی را گرفتمآخه سرم شلوغ بود
ولی الان یک مشکلی دارم نصبش می کنم اجرا نمیشه اینم اررورش:
میدونم اینا نباید اینجا مطرح می کردم اما چون زودتر جواب می دهید گفتم اینجا بگم
راستی اینم بگم که directx را نصب کردم ولی بازم ارور میده
لطفا کمک کنید رفقاااااااااااااااااااااا اااااااااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)