تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 303 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه تهران ساکن نیستم.

چطور ممکنه تلوزیونی که تو مشخصاتش قابلیت سه بعدی نداره بشه تویه منوی مخفی فعالش کرد؟
    اگه چنین قابلیتی داشت چرا شرکت سامسونگ مخفیش کنه؟

بر فرض اگر چنین چیزی وجود داشته باشه : من چندین جا خوندم که سامسونگ فقط سه بعدی اکتیو تولید میکنه. آیا اگر فعال بشه سه بعدی اکتیو میشه!!؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

متاسفانه تهران ساکن نیستم.

چطور ممکنه تلوزیونی که تو مشخصاتش قابلیت سه بعدی نداره بشه تویه منوی مخفی فعالش کرد؟
    اگه چنین قابلیتی داشت چرا شرکت سامسونگ مخفیش کنه؟

بر فرض اگر چنین چیزی وجود داشته باشه : من چندین جا خوندم که سامسونگ فقط سه بعدی اکتیو تولید میکنه. آیا اگر فعال بشه سه بعدی اکتیو میشه!!؟
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم در مشخصات تلویزیونتان این آیتم موجود نمی باشد . ولی بعضی از آیتم ها در منوی مخفی بصورت پیش فرض موجود است که بعضی از آنها قابلیت فعال شدن را دارند و بعضی خیر و همانطور که گفتم باید از نزدیک مطالعه شود اگر می توانید با کنترول مخصموص ویا دست ساز منوهای مخفی را فعال کنید و از منوی سیستمتان عکس بگیرید می توانیم شما را راهنمایی کنیم وگرنه بهتر از از یک فرد که به این امور وارد است برای فعال سازی کمک بگیرید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام چطور میشه ساعت کار ال ای دی سامسونگ فهمید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام چطور میشه ساعت کار ال ای دی سامسونگ فهمید.
    دوست عزیز
    ساعت کارکد تلویزیون را می شود صفر کرد و به آن زیاد اکتفا نکنید ولی با این وجود می توانید از مطلب زیر استفاده کنید.
    ساعت كاركرد
    منوی مخفی که باز شد
    به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
    یا
    Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
    یا

Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
    Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
    یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.تلویزیونم 46d7000 هست.جایی خوندم امکان پخش زیرنویس غیر از srt مثل sub هم ممکنه.پستهای مربوط رو هم مطالعه کردم.آیا راهی هست؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقای متین پور تورو خدا منو راهنمایی کنید
    من یه led مدل UA46C7000WRXTW دارم که تو منو مخفی مدل رو از C7000 به فکر کنم C6900 تغییر دادم حالا فقط تلوزیون روشن میشه و در حد چند ثانیه فقط چراغ صفحه روشن میشه و بدون اینکه تصویرری بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و خاموش میشه.
    تایپیک رو هم هرچی خوندم یهنفر فقط مشکل منو داشت که مال چند سال پیش بود و راه حلی هم نداده بود.
    توروخدا به من بگید چیکار کنم و اکه لازمه ببرم تعمیرگاه کجا باید ببرم اگه جایی رو سراغ دارید بهم معرفی کنید
    تلوزیون من گارانتی نداره و من هم ساکن تهرانم.
    شرمنده که خیلی نوشتم آخه خیلی ناراحتم پیشاپیش از کمکتون سپاسگزارم .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقای متین پور تورو خدا منو راهنمایی کنید
    من یه led مدل UA46C7000WRXTW دارم که تو منو مخفی مدل رو از C7000 به فکر کنم C6900 تغییر دادم حالا فقط تلوزیون روشن میشه و در حد چند ثانیه فقط چراغ صفحه روشن میشه و بدون اینکه تصویرری بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و خاموش میشه.
    تایپیک رو هم هرچی خوندم یهنفر فقط مشکل منو داشت که مال چند سال پیش بود و راه حلی هم نداده بود.
    توروخدا به من بگید چیکار کنم و اکه لازمه ببرم تعمیرگاه کجا باید ببرم اگه جایی رو سراغ دارید بهم معرفی کنید
    تلوزیون من گارانتی نداره و من هم ساکن تهرانم.
    شرمنده که خیلی نوشتم آخه خیلی ناراحتم پیشاپیش از کمکتون سپاسگزارم .
    دوست عزیز
    در پست خصوصی جوابتان را دادم و اگر نتوانستید درست کنید به تعمیرگاه ببرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام ، اگه تاپیک اشتباه رو برای مطرح کردن سوالم انتخاب کردم عذر می خوام (در صورت لزوم به تاپیک صحیح راهنماییم کنید)
    من یه تلویزیون سامسونگ 40es7770 و سینمای خانگی سونی BDV-E6100 دارم . این دو دستگاه از طریق کابل HDMI با هم سینک شدن و براحتی با کنترل تلویزیون میشه صدای سینمای خانگی رو کم و زیاد و یا خاموش کرد و با خاموش کردن تلویزیون، سینمای خانگی هم بصورت اتومات خاموش میشه . ولی مشکل من اینه که با روشن شدن تلویزیون ، سینمای خانگی روشن نمیشه و حتما باید با ریموت خودش روشن کنم.

چند باری بصورت اتفاقی با روشن شدن تلویزیون ، سینماخانگی هم روشن شد ولی متوجه نشدم چطور ؟

برای حل این مشکل راه حلی به ذهن تون می رسه ؟ آیا با تغییر در منو مخفی میشه این حالت رو فعال کرد؟
    Last edited by opticman; 09-05-2015 at 19:27.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام ، اگه تاپیک اشتباه رو برای مطرح کردن سوالم انتخاب کردم عذر می خوام (در صورت لزوم به تاپیک صحیح راهنماییم کنید)
    من یه تلویزیون سامسونگ 40es7770 و سینمای خانگی سونی BDV-E6100 دارم . این دو دستگاه از طریق کابل HDMI با هم سینک شدن و براحتی با کنترل تلویزیون میشه صدای سینمای خانگی رو کم و زیاد و یا خاموش کرد و با خاموش کردن تلویزیون، سینمای خانگی هم بصورت اتومات خاموش میشه . ولی مشکل من اینه که با روشن شدن تلویزیون ، سینمای خانگی روشن نمیشه و حتما باید با ریموت خودش روشن کنم.

چند باری بصورت اتفاقی با روشن شدن تلویزیون ، سینماخانگی هم روشن شد ولی متوجه نشدم چطور ؟

برای حل این مشکل راه حلی به ذهن تون می رسه ؟ آیا با تغییر در منو مخفی میشه این حالت رو فعال کرد؟
    دوست عزیز
    شما ممکن است از قابلیت Anynet + (HDMI-CEC). استفاده کرده باشید که معمولا این قابلیت فقط برای محصولات سامسونگ است . و ممکن است در پاره ای از مواقع دستگاههای با برنددیگر هم با این قابلیت کار کند.
    به شما امکان می دهد تا همه دستگاه های Samsung متصل شده که از +anynet پشتیبانی می کنند را توسط کنترل از راه دور تلویزیون کنترل کنید.. با Anynet + (HDMI-CEC)، شما می توانید استفاده کنید از تلویزیون با کنترل از راه دور به تمام دستگاه های سازگار با سامسونگ که به تلویزیون متصل استAnynet + ● ●برای دستگاه باید به تلویزیون با استفاده از یک کابل HDMI متصل شود. بعضی از کابل های HDMI ممکن است که از Anynet + حمایت نکند برای (HDMI-CEC). در این مورد، شما نیاز به کابل HDMI جایگزین دارید.
    ● ● کنترل از راه دور تلویزیون ممکن است تحت شرایط خاص عمل نکند. در این مورد، Anynet + را دوباره انتخاب کنید.
    Anynet + ● ● (HDMI-CEC) تنها با دستگاه های خارجی کار می کند که حمایت از Anynet + (HDMI-CEC) و
    تنها زمانی که این دستگاه ها یا در حالت آماده به کار و یا روشن شده باشد.

از این مسیر بروید
    صفحه منو-->سیستم--> Anynet + (HDMI-CEC)

فعال / غیر فعال کردن Anynet + (HDMI-CEC).
    Anynet + (HDMI-CEC) ● ●

فعال / غیر فعال Anynet + (HDMI-CEC). غیر فعال کردن Anynet + با خاموش کردن ویژگی های مرتبط با آن.
    ● ●
    خودکار را خاموش کنید
    خاموش دستگاه های خارجی زمانی که تلویزیون خاموش است. برخی از دستگاه های این گزینه را پشتیبانی نمی کند.
    استفاده از Anynet + (HDMI-CEC)
    شما می توانید دستگاه های خارجی را فقط با استفاده از کنترل از راه دور تلویزیون به کار گیرند.
    به تعویض بین Anynet + و دستگاه ها
    1- از دکمه پانل مجازی از راه دور TOOLS را برای نمایش لیست Anynet +(HDMI-CEC). از لیست انتخاب کنید.انتخاب روی صفحه نمایش دستگاه ظاهر می شود.
    2- یک دستگاه را انتخاب کنید و صبر کنید برای تعویض محل آن. این فرایند ممکن است تا 2 دقیقه طول بکشد تا آن را تکمیل نموده و نمی تواند زمانی که آغاز شده است آن را لغو کرد.
    روش دیگر، متفاوت Anynet +(HDMI-CEC) را با انتخاب نام خود از لیست منبع تغییر دهید. با این حال،
    Anynet +(HDMI-CEC) را می توان مورد استفاده قرار گیرد اگر یک کانکتور ورودی متصل شده انتخاب شده باشد.
    منو Anynet +(HDMI-CEC)
    هنگامی که تلویزیون را به دستگاه انتخاب شده روشن می کنید، شما می توانید به منوی دستگاه با استفاده از کنترل از راه دور تلویزیون دسترسی داشته باشید. انتخاب دکمه پانل مجازی از راه دور Tools ابزار برای نمایش لیست
    Anynet + (HDMI-CEC) از لیست انتخاب کنید. بدنبال آن گزینه های دستگاه Anynet + ظاهر خواهد شد. گزینه های نمایش داده شده برای دستگاه Anynet + ممکن است بسته بر روی دستگاه های خارجی متفاوت باشد.
    ● ● نمایش تلویزیون
    انتخاب این برای تغییر حالت کنترل از راه دور به تلویزیون.
    لیست دستگاه
    نمایش یک لیست از دستگاه Anynet + (HDMI-CEC) به تلویزیون متصل شده. برای تغییر دستگاه، انتخاب کنید
    دستگاه را در لیست مورد نظر.
    ● ●
    دستگاه متصل Menu
    نمایش منوی دستگاه وصل شده. اگر دستگاه هدف یک دستگاه پخش DVD است، منوی DVD نشان داده می شود.
    ● ●
    دستگاه متصل Tools
    نمایش یک لیست از عملکرد های که اغلب استفاده می شود که برای دستگاه در دسترس هستند. اگر دستگاه هدف یک دستگاه پخش DVD باشد، منو پخش DVD نشان داده میشود. برخی از دستگاه های خارجی ممکن است این را پشتیبانی نکند.
    ● ● دستگاه متصل Title Menu
    نمایش عنوان منو دستگاه متصل. اگر دستگاه هدف یک دستگاه پخش DVD باشد، منو عنوان DVD نشان داده میشود. برخی از دستگاه های خارجی ممکن است این گزینه را پشتیبانی نکند.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام اقای متین پور
    یه تلویزیون سامسونگ مدل LA32D585K7M دارم .داخل منو مخفی دستکاری کردم تصویر کلا بهم ریخته .تمام روش های گفته شده رو انجام دادم.حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه مدتیه تلویزیون را با فریمور جدید آپدیت کردم ،اگه ایپرام ریست رو بزنم برمیگرده به ورژن کارخونه، و من دوباره بعد از ریسیت کردم میتونم آپدیتش کنم؟
    و با ورژن جدید تنظیمات کالیبره و اینا درست میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •