دوستان یه سر اینجا هم برید چیز های خوبی توش دیدم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سر اینجا هم برید چیز های خوبی توش دیدم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هنوز کسی نتونسته از یه فروشگاه بازی رو بخره؟ اگه کسی خریده لطف کنه آدرس فروشگاه رو بده.چون من صبح زنگ زدم به یه فروشگاه تو پاساژ ولیعصر گفت هنوز نیومده.
من از ای تی آی تعریف زیادی شنیده بودم همه میگفتند 4850 از 9800 جی تی ایکس هم قوی تره حالا چرا این بازی رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟ خدا کنه خبر علکی باشه !
اینم 2تا عکس از محیط بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته هنوز خودم نخریدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست من این بازی خودش یک میلیون باگ داره حالا انتظار داری کارت گرافیک بیچاره این بازی رو اجرا کنه؟!یه خورده عاقلانه تر فکر کنید!من خودم ati دارم و اصلا ناراحت نیستم چون که بازی خودش بر اساس باگ پورت شده به پی سی!!!!من از ای تی آی تعریف زیادی شنیده بودم همه میگفتند 4850 از 9800 جی تی ایکس هم قوی تره حالا چرا این بازی رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟ خدا کنه خبر علکی باشه !![]()
کی میگه ati بده؟کی میگه اجرا نمیکنه؟
من بدون هیچ مشکلی دارم با 4850 بازی میکنم.با این تنظیمات:
فقط ویو دیسنتس رو نمیتونم زیاد کنم.خود راک استار هم گفته اونو هیچ کامپیوتر فعلی نمیتونه تا آخر اجرا کنه
این بازی رو بعضی سیستمها با 4850 مشکل داره.کاملا شانسی.1 در هزار
دوست عزیز خودتونو ناراحت نکنید چون این بازی کپی شده که شما از ایران می خرید شکم راکاستارو در هیچ حالتی پر نمیکنه
پچ هم ایشالا که به زودی می آد تا اوونجایی که من گرافیک بازی رو دیدم نباید انقد فرم ریت کم بده .
شما مثل این که خیلی این حرف رو دلتون سنگینی میکرد که
برگشتید به عقب و پست من رو نقل قول کردید
مشکل شماها اینه که نمیخواید با واقعیت زندگی کنید
از این پستتون کاملا مشخصه که شما یک متعصب هستید نه من
من واقعیت نگر هستم نه خیال پرداز
من گفتم بازی رو pc یعنی trouble که یک حقیقت طولانی مدت و غیر قابل انکاره
ولی شما برداشت کردی که compare دارم راه میندازم
وقتی سطح فکرت اینجوریه و تفاوت این دو رو تشخیص نمیدی
خوب ازادی هر جوری میخوای فکر کنی
من این بازی رو 2 ماه قبل تمام کردم
اونم 2 بار
اصلا در سطح امتیاز و ارزش هایی که بهش دادن نیست
این رو تو comment های اعضای فروم های غربی میتونی پیدا کنی
نه review های سایت های بازی
شما هم که دیگه ترکوندی با این پستت
رسما نشون دادی که درجه تعصبت چقدره
حالا جالبه من اصلا در باره مقایسه این دو حرفی نزدم تو این پستم
شما رفتی بحث تنها بازی pc که اونم یک قشر خیلی محدود از مردم جامعه میتونن به معنی واقعی اجرا کنن رو پیش کشیدی که کوچکترین ربطی نه به تاپیک داره نه به موضوع بحث نه به پست من
ترجیح میدم این بحث ها رو ادامه ندم و دامن نزنم چون فایده نداره
فقط دلم میخواد اونهایی که hardocre fan واقعی gta هستن ب
تونن حالا با patch یا هر چیزی دیگه مشکلات این بازی رو به کمترین حد برسونن و ازش لذت ببرن همین
موفق باشید
بابا این بحث های الکی رو ول کنین.....بیاین درباره ی حل مشکل بازی صحبت کنیم ، نه مشکل با هم دیگه......
دوستانی که بازی رو دارن میتونن عکس های واضحی از باگهاش بزارن ببینیم در چه حده ؟
راکستار ر سمآ Patch جدید این بازی رو در چند روز اینده منتشر میکنه و همچنین Ati درایور سازگار با این بازی رو 10 OCT منتشر میکنه
راکستار اعلام کرده که Patch باید توسط مایکروسافت تست میشد و الان به دست مایرکوسافت رسید و تا چند روز آینده منشتر میشه..
دوست خوب حتمآ سری به این سایت بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)