بله همین و بگید
بله همین و بگید
شماره شبا همینه که اولش یه IR داره و توی دفترچه حساب نوشته شده؟
آره .درسته همون شماره شبا هست
تازه این ظاهر ماجراست
از کجا معلوم اینا که از پشت پرده خبر دارن تا میبینن یه موسسه کفگیرش به ته دیگ خورده قبلش اسمش رو برمیدارن تا وقتی ورشکست شد بگن به ما ربطی نداشت!!
حالا یکی نیست بگه تا دیروز که مجاز بود و ملت هم اون موقع که مجاز بوده حساب باز کردن!
فکر کنم واسه همینه که میگن هیچوقت به موسسات اعتماد نکنید!
ولی وقتی مجوز گرفته میشه و اسم بانک میاد اولش اون قضیش فرق داره ! چون بانک شدن شرایط خاصی داره و بدون نظارت بانک مرکزی نمیتونه که عنوان بانک رو داشته باشه
بعید میدونم اسم بانک رو حذف کنن و بگن که مورد تایید نیست؟!
والا اسم بانک هم نمیشه روش حساب کرد
بعید میدونم اسم بانک رو حذف کنن و بگن که مورد تایید نیست؟!
مثل بانک آینده و مهر اقتصاد که یهو اسمشون حذف شد از لیست بانک مرکزی
فقط به بانکهایی که اعلان اسمشون توی لیست هست میشه اعتماد کرد
دوست عزیز شما با این حالت چطوری توی بانک حساب باز کردی!فک کنم توی سایتهای همسایه به اندازه کافی راهنمایی شودی!با پوز فک کنم تا 100 م میشه پول به حسابت بریزی.بله رسید میدن مثل اینکه بری مغازه خرید کنی کارت بکشی بهت رسید نمیدن!
اخه یه دوستی میگفت بیشتر از 15 میلیون انتقال نمیدن
اون دوست منظورتون ف.ص سایت همسایه هست.ایشون کارت به کارت با بانک یکسان رو گفتن مثل ملت به ملت.بنده میگم کارت دی رو ببر بانک رفاه کارت بکش داخل کارتخوان یا مسئول باجه برات انجام میده بله تا 100 میلیون میتونی با پوز کارت بکشی.نمیدونم شما چرا یه موضوعی رو اینقدر میپیچونی!و سخت میگیری.
رفاه و تجارت یک ساله 22% میده موسسه قائم هم 25% سود و 100% وام 29% و دیرکرد 6%
تورم 300% هم که گفتن 40% پس حالا پیدا کنید پرتقال فروش را؟
با شبا هم 100 میلیون داشته باشید نیم ساعته ارسال میشه.
همراه بانکها هم هر پیامکی میفرستن چه از طرف ما چه از طرف بانک هزینش از مشتری کم میشه!!!!
زمین هم از پارسال تا حالا قیمتش 3 برابر شده.
قیمت دلار هم تا پایان سال گفتن میخوان پایین بیارنش!
سپرده 5 ساله سر رسید میدن 170 درصد بعد روش وام میدن 30% ! فکر کن هم پولت هم سودش رو تا 5 سال بخوابونی!
وام مسکن 20 میلیون بود حالا زحمت کشیدن شده 35 تومن ولی با کلی شرط و کسب امتیاز و نمیدونم خرید اوراق از فرابورس و غیره!!!!
Last edited by safagostar; 10-01-2014 at 17:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)