من که Eune هستم ، میتونم لوگین کنم ای اس پی هم مبین نت هست ! که واقعا گنده همش تایم اوت میده !
من که Eune هستم ، میتونم لوگین کنم ای اس پی هم مبین نت هست ! که واقعا گنده همش تایم اوت میده !
این ایتم هایی که اول بازی میخریم کدوم بهتره ؟
اول بازی ایتم بخریم یا نه صبر کنیم مینیون ها بیان ؟
بعد پینگ تو این بازی چه تاثیری داره؟
من پینگم 200ه ولی هیچ تفاوتی با وقتی که 350 میشه نداره یا من حس نمی کنم
پینگ بیشتر بازی بدتر
پینگ میشه زمان انتقال اطلاعات به سرور و بازگشتشون.پینگ بره بالا زمان رفته بالا در نتیجه سرعت اومده پایین که خوب نیست.
تو گوگل یه سرچ بزنی "League of Legends Port forward" نحوه ساختنش رو توی خود سایت لول پیدا میکنی... در ضمن پورت فوروارد ساختن علاوه بر اینکه تاثیری زیادی در تسریع لاگین داره در کل همه منوها رو هم سریعتر لود میکنه ... برای هر مدل مودم نحوه پورت ساختن فرق میکنه که توی همون صفحه یه سایت دیگری معرفی کرده که برای انواع مودم ها نحوه پورت ساختن رو توضیح داده ... در ضمن منم از داتک دارم و بدون هیچ مشکلی پینگم به طور متوسط 140 است.اصلا داتک با این محدودیت حجمی و سرعت بالاش فقط و فقط به درد بازی آنلاین میخوره. pvp.net هم تست کردم برای من هم پینگ نمیده دلیلش هم اینه که سایتی با این نام وجود نداره اگه تو مرورگر هم بزنی میبینی که آدرس Reroute میشه به سایت لول.
Last edited by hm741; 11-03-2013 at 19:07.
پورت فوروارد را نمیسازند آنرا میکنند بعد برو به این سایت ببین کدوم پورت ها بازه کدوم ها بلاکه بعدش فوروارد کن و به نظر من تاثیر خاصی هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که تاثیر داشت ... هم سرعت لود صفحات بالا رفت هم با سرور چت که قبلش وصل نمیشد تونست ارتباط برقرار کنه ... یک کلمه جدید امروز یاد گرفتم Create port forward = پورت فوروارد کردن ----> create=کردن![]()
بن شدی بخاطر خروج یا Afk زیاد از بازی ......... این سیستم اتومات اگه اولین باره به احتمال 1 هفته بنی...
عجب من کی ایدیمو afk کردم که خودم خبر ندارم من نمیدونم کی از بازی لیو دادم که همچین چیزی برام میاد اونم یک هفته بریم دوتا بازی کنیم باو ام اچ یوز میکنیم هیشکی هم نمیفهمه خخخخخخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)