سلام
اینترنت من چند ساعته که لینکش قطع شده.چراغ اصلا روشن نمیشه
کسی تهران چنین مشکلی داشته؟
سلام
اینترنت من چند ساعته که لینکش قطع شده.چراغ اصلا روشن نمیشه
کسی تهران چنین مشکلی داشته؟
سلام چند وقته می خوام adsl بگیرم یه چنتا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
بین صبا و شاتل گیر کردم دوستانی که اطلاعاتی در این باره دارند لطفا کمک کنند....
رفتم تو سایت صبا خواستم قیمتا و تعرفه هاشو ببینم اما چزی نبود (اگرم بود من پیدا نکردم) لطفا کمک کنید....
یه سوال دیگه صبا اینترنت 256 به کاربر معمولی میده؟
![]()
بله 256 هم میده
ممنون دوست عزیز ولی تو عکسا درباره 256 ننوشته بودیه چیز دیگه کدوم یکی از این سرویس ها شبانه رایگان داره؟
ممنون دوست عزیز ولی تو عکسا درباره 256 ننوشته بودیه چیز دیگه کدوم یکی از اینا شبانه رایگان داره؟
عزیز شما 128 بگیر.سرعتت به اندازه کافی بالا هست.256 که ما ندیدیم! 512 هست یا 1 مگ و 2 مگ.
ولی خداییش سرعت هاشون خیلی اختلاف ندارن.یادمه 1 سال پیش اینترنت 128 من سرعتم 220 اینا بود سرعت 1 مگ یکی از اشناهامون 250 260.دو تا مون هم از یک مرکز مخابراتی ای دی اس ال داشتیم!![]()
صبا سرعتش بیشتره شاتل پشتیبانیش فوق العاده بهتره... و چون محدودیت حجمی داری سرعت خیلی مهم نیست .. شبانه صبا هم ساعتش از شاتل کمتره... نتیجه: شاتل بگیر
ببین این تمام تعرفه ها نیس(تعرفه های کامل تو سایت صبا بود که دیگه لود نمیشه)
ولی به گفته دوستمون 128 کارتو راه میندازه
من 128 سه ماهه رو دارم که سرعتش 240 کیلو بایته(هم روزانه و هم شبانه)
در ضمن همه سرویس های صبانت شبانه رایگان دارن
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
دوست عزیز سرعتها برای هر شهر فرق میکنه
من دوستام هم 512 دارن و هم 1 مگ که برای اونها 300 و 420 کیلو بایت برثانیه سرعت دادن
ممنون از همه ی دوستان تصمیم گرفتم برم eco 256 شاتل بگیرم اگه مثل آدم دادن و نگفتن که به کاربر معمولی نمی دیم که هیچی اگه نه یه 128 صبا می گیرم بازم از دوستانی که کمک کردند تشکر می کنم.
(راستی شاتل یه کارتی به مشتری هاش میده که اگه به یکی بدن و بیاد شاتل بگیره 10 تومن تخفیف میگیره و اگه از اینترنت ثبت نام کنی 5 تومن دیگه تخفیف میگیره. صبا از این چیزا نداره؟)
Last edited by aref_m; 03-06-2011 at 16:43.
من هم نظر این دوستمونو تایید میکنم که شاتل ارائه دهنده بهترین خدماته و لی هیچوقت ارائه دهنده بهترین سرعت نیست
با اکو 128 شاتل میتونید از 1 تا 8 فقط 1.6 گیگ دانلود کنید
ولی من با 128 صبانت از ساعت 3 تا 7 حداقل 3 گیگ دانلود میکنم
نتیجه:
اگر میخواید سرعت داشته باشید صبانت رو انتخاب کنید
ولی اگر خدمات برای شما مهمتره شاتل رو انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)