تا چه ارگانی باشه ، امکان داره پیگیری کنن گیرت بیارن
تا چه ارگانی باشه ، امکان داره پیگیری کنن گیرت بیارن
نه ارگان خاصی نیست، از مدارس استان است
در ضمن من زرنگتر از این حرفهام چون هر روز با یک مک جدید وصل میشم و هیچ وقت با همان مکها به خط خودم وصل نشده ام و همیشه از مک اورجینال برای خط خودم استفاده کرده ام
Last edited by mohamax7; 22-08-2012 at 23:07.
ببخشید چطور مک ها رو تغییر میدین:|
بله، مک به شکل فیزیک معمولا توی رام دستگاه هست ولی متاسفانه/خوشبختانه روشی هست به اسم spoofing که تا حدی وابسته به سیستم عامل هست و این امکان وجود داره. توی لینوکس مستقیم امکانش هست، توی ویندوز هم با برنامه میشه. از ایمولاتورها هم میشه استفاده کرد که البته کار پردردسری هست. (با فلش کردن هم میشه که کار بیخودی هست)
البته من دقیق متوجه منظور دوستان نشدم اگه با اکانت یکی دیگه ولی با تغییر مک به شبکهی ADSL (مرکز مخابراتی) وصل میشین این اخطار رو بدم که در صورتی که سواد مسئولینش برسه (که ممکنه نرسه) شناسائی شما برخلاف تصور اصلا سخت نیست. فقط برای اینکه بدونین چطوری، به سیستم لایه لایهی شبکه فکر کنین (بخصوص اون لایههای پائینتر) و بستری که شبکه روش اجرا میشه ;-)
امروز یکی از دوستهای من از یکی همین مدارس بود که 1 مگ داشت استفاده کرد ولی ایشون هم مثل دوستمون که میگه مک آدرس رو تغییر داد حدود ماهی هست که با اکانت این یکی و اون یکی وصل شده بود (من خودم این کارمه)
ولی مدرسه شک کرده بودن نمیدونم شکایت کرده هرچی بود داده بودن پیگیری کنن بعد فکر کنم پشتیبانی به مدرسه گفته بود که اصلا شما وصل نشین تا پیگیری کنیم .دوستمم بهم گفته بود که چند روزه اصلا وصل نشدن مثل اینکه نیستن .دوستم رو پیداش کرده بودن از صب تا ساعت 3 و 4 درگیر این بود اینم اونا هرچی گفتن این یه جیز گفت که من نبودم و از این چیزا با هزار بدبختب و پارتی این ور و اون ور درستش کردن .1 میلیون جریمه واسش نوشتن به هزار بدبختی و آشنا بازی و این جیزا جریمه رو کردن 50 تومان.
من دیگه خودم اینو دیدم بیخیال شدم با یوزر خودم دارم وصل میشم.به شما هم توصیه میکنم بیخیال شین گیر بیفتین بیچاره میشین بخدا.
الان ایو خوندیدن بعد میگین بیخال بابا کی منو میگیره اینم درست مثل شما بود خودمم بودم ولی اینو دیدم دیگه کلا بیخال شدم.
من این نصیحت رو به شما کردم دیگه خودتون میدونین.
خوش باشین عزیزان
یه چیز دیگه هم بگم دل خودتون رو با عوض کردن مک آدرس ها رو خوش نکنید پیدا کردن آسانتر از این حرفها هست
Last edited by 55021; 23-08-2012 at 00:43.
درسته. تغییر مک فقط یه تغییر ظاهریه.اگه شاکی پارتی کلفت داشته باشه سایبری 3 سوته گیر میارن.اکانت هایی که یک ساله و شش ماهه تمدید میشن اکثرا مربوط به ادارات و سازمان های دولتین که ممکنه خارج از وقت اداری وصل نباشن ولی به ریسکش نمیرزه
برای مثال با بازکردن یه صفحه از هر سایتی یا در حال چت خیلی راحت آی پی رو گیر میارن که اون آی پی رو به گوگلم بدی نقشه محل سکونت طرف رو نشون میده چه برسه به سیستم های مخصوص فتا![]()
بابا نترسونمون ما که توبه کردیم از فردا میرم یک 512 میکشم راحت
اون دوستت از خطی که دورقم آخرش 77 بود استفاده نمیکرد چون خودم خیلی باهاش سرلج داشتم
من فقط خواستم به شماها بگم که به این تغییر دادن مک خودتون رو گول نزنید
به ریسکش نمیرزه من دیگه خودم چندجا دیروز با دوستم بودم میدونم چه بدبختی هست
512 وصل کنید خیال راحت
یعنی اگر از امروز دیگه استفاده نکنیم دیگه متوجه نمیشند و قابل ردیابی نیست
آقا دیگه فیلم هندی نیست که برادر من![]()
من اصلا کاری به اینکه استفاده از خط دیگران کار خوبی هست یا نه کار ندارم . خودمم تا حالا یک بار هم این کار رو انجام ندادم ..
اما به این شکل هم نیست که اگر آی پی بزنی تو گوگل نقشه محل سکونتت رو بده .... نهایت آخرش خیلی بخواد درست کار کنه شهری رو که هستی نشون میده ...
در ضمن کسی که ریسک این کار رو به جون میخره باید اینقدر اطلاعات داشه باشه در این زمینه که مک عوض کنه با آی پی خودش وصل نشه و اینکه کار های امنیتی بعدش رو انجام بده ...
اون سایت ها ی پ..و..ر..ن و گرافی های معروف ایرانی رو هم چند سال طول کشید تا سپاه با این همه امکانات گیرشون آورد .. تازه از طریق عامل بیرونی. نه --
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)