تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 311 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا گاهی اوقات حرکت دریبل رو انجام نمیده؟ یا کلا یه حرکت دیگه انجام میده که کاملا فرق میکنه.

مثلا یه دیریبلی هست که زیدان خیلی استفاده میکرد، توپ رو با پای راست میاره عقب و بعد سریع با اون یکی پا شوتش میکنه چند متر جلوتر (یه بار شک رو میدین بالا، بعد سریع میدین پایین)، اینو که میزنم، گاهی اصلا کاری نمیکنه، گاهی هم میخواد توپ را از پشت سر خودش بندازه بالا!

بعد کلا دیبل رو میخوای بزنی، اون لحظه شک چپ (LS) رو باید ول کنی یا نه؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

چرا گاهی اوقات حرکت دریبل رو انجام نمیده؟ یا کلا یه حرکت دیگه انجام میده که کاملا فرق میکنه.

مثلا یه دیریبلی هست که زیدان خیلی استفاده میکرد، توپ رو با پای راست میاره عقب و بعد سریع با اون یکی پا شوتش میکنه چند متر جلوتر (یه بار شک رو میدین بالا، بعد سریع میدین پایین)، اینو که میزنم، گاهی اصلا کاری نمیکنه، گاهی هم میخواد توپ را از پشت سر خودش بندازه بالا!

بعد کلا دیبل رو میخوای بزنی، اون لحظه شک چپ (LS) رو باید ول کنی یا نه؟

اين حركات رو بايد با بازيكناني انجام بدين كه تكنيك بالا دارن .. توي Player bio بايد برين ببينين چند ستارس بازيكن . با هر بازيكني نميشه
    +
    اگر LS رو بگيريد يه حركات در حين حركت انجام ميده ، اگر نگيريد حركات ثابت انجام ميده ...

3. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين حركات رو بايد با بازيكناني انجام بدين كه تكنيك بالا دارن .. توي Player bio بايد برين ببينين چند ستارس بازيكن . با هر بازيكني نميشه
    +
    اگر LS رو بگيريد يه حركات در حين حركت انجام ميده ، اگر نگيريد حركات ثابت انجام ميده ...
    دیگه از رونالدو که بالاتر نداریم... مشکل اینجاست که گاهی اصلا یه چیز دیگه میزنه! مثل اینکه بگی شوت کن، تکل بره.

+

شما بیشتر از کدوم دریبل ها استفاده میکنین؟

5. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یکی بهم کامل بگه پنالتی زدن چجوریه

سایت فارسی برای فیفا 11 هست ؟ و اینکه کل دریبل ها رو یاد بده ؟

من یک هفته اس دارم رو ps3 فیفا بازی میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم اخبار مناسبی منتشر نشده تا دوستان تاپیکش رو بزنن؟!

فقط امیدوارم توی نسخه بعدی خروج کند دروازه بانان تصحیح بشه
    توی خروج ها در موقعیت های تک به تک کند عمل میکنن...اعصابمون خورد شد

این فیزیک بدنی بازیکنان هم متفات باشه خیلی بهتر میشه
    تقریبا به نوعی بازیکنان همگی از نظر قدی یکسان هستن و اختلاف زیاد بین یک بازیکن 190 سانتی و یک بازیکن 180 سانتی وجود نداره

البته من نسخه کنسول رو بازی نکردم...ولی توی PC اینطوری بوده
    نه هنوز بهزاد جان اخبار کاملی نیست هنوز هیچ اطلاعات کاملی نیست امسال هم قصد نداریم تاپیک رو ناقص ایجاد کنیم چون واقعا میزان اسپم هاش میره بالا حالا هرکی در توانش باشه که بتونه یک پیش نمایش رسمی بذاره یا تهیه کنه باید زحمت تاپیکش رو بکشه

بهزاد جان اگه قرار باشه همین فیفا 11 رو برای فیفا 12 PC بده می تونی خیالت رو راحت کنی از این بابت هم فیزیک بدنی بازیکنان که کاملا ملموس و محسوس هست

کلا لذت بازی کردن نسخه کنسولی به صورت غیر قابل انکاری بالاتر از نسخه PC هست اوایل شاید زیاد لمس نکنی ولی زیاد که بازی کنی می بینی قابل مقایسه نیست حرکات نرم و خاص بازیکنان یه بازیکن تکنیکی و قوی واقعا قوی هست و یک بازیکن ضعیف حرفی واسه گفتن نداره جلوی یه بازیکن قوی هر قدر هم بخوای حرفه ای باشی نمی تونی با یه مدافع ادای یه مهاجم یا هافبک تهاجمی رو دربیاری ولی توی نسخه PC این کارا خیلی سخت نیست می بینی یه مدافع یه دفعه جوگیر میشه زمین رو میذاره رو سرش!

مثل اینکه Fifplay نظرسنجی رو عوض کرده ! اینقدر بچه ها به ایران رای دادن دیگه خسته شدن بیچاره ها !

Welsh League
    Greek League
    Argentinean League
    Brazilian League
    آره دیگه همه سر کار بودن! اینم از اون قبلیه کشک تره! لیگ برزیل توی فیفا هست دیگه ذاتا

یه دقت متر میاد اون پائین روی قسمت سبز که رسید باید شوت کنی بعد شوت هم باید زیاد زاویه ندی و دستت رو روی جهت ها نگه نداری چون می ره بیرون واسه عیار جهت هم توی آرنا تمرین کن LT رو بزنی یه دایره سرمه ای نشون میده به عنوان نشونه و هدف.

کل دریبل ها رو باید توی قسمت vp یاد بگیری چون اونجا مجبورت می کنه دریبل بزنی البته بهتر از هر مقاله فارسی زبان آموزش داخل بازی خیلی بهتر و کامله چون اصلا سواد نمی خواد همه رو با جهت و پیکان و شکل آموزش داده حتی موهای شادی پس از گل رو
    سایت فارسی زبان محسوب نمیشه این فروم؟

دیگه از رونالدو که بالاتر نداریم... مشکل اینجاست که گاهی اصلا یه چیز دیگه میزنه! مثل اینکه بگی شوت کن، تکل بره.

+

شما بیشتر از کدوم دریبل ها استفاده میکنین؟
    چرا دیگه مسی رو داریم دیگه

+

هر دریبلی جای خود داره ولی Skilled Dribble خیلی کاربرد بهتری داره تا دریبل های Juglling

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

تو بازی رو سرچ کنی (دقیقا نمیدونم کجاس) یه ویدئو مربوط به همین پنالتی زدن وجود داره !

ویدئو های آموزشی دیگه ای هم وجود داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

چرا دیگه مسی رو داریم دیگه
    مسی ؟ اون که فقط بلده یه مسیر رو با تغییر جهت طی کنه حرکت نمایشی بلد نیست یا نمیدونم تو اون هورمون هایی که مصرف میکرده این حرکات نبوده که مثلا بتونه پا عوض کنه یا با پشت کمر پاس بده

+(از بحث کل کل بگذریم)

دوباره داریم به سری جدید فیفا نزدیک میشم چقدر این ایام سریع میگذره انگار همین دیروز بود که حسین در مورد فردیت گرایی و اینا صحبت میکرد .امسالم امیدوارم حسین حضور موثر داشته باشه منم برای ترجمه اخبار و اینا هستم... میخوایم بترکونیم. ...

ولی واقعا فیفا 11 کنسول عالیه هنوزم که هنوزه واسم تکراری نشده با این که یه سری مشکلات داره ولی گیم پلی فوق العاده ایی داره.

11. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مسی ؟ اون که فقط بلده یه مسیر رو با تغییر جهت طی کنه حرکت نمایشی بلد نیست یا نمیدونم تو اون هورمون هایی که مصرف میکرده این حرکات نبوده که مثلا بتونه پا عوض کنه یا با پشت کمر پاس بده

+(از بحث کل کل بگذریم)

دوباره داریم به سری جدید فیفا نزدیک میشم چقدر این ایام سریع میگذره انگار همین دیروز بود که حسین در مورد فردیت گرایی و اینا صحبت میکرد .امسالم امیدوارم حسین حضور موثر داشته باشه منم برای ترجمه اخبار و اینا هستم... میخوایم بترکونیم. ...

ولی واقعا فیفا 11 کنسول عالیه هنوزم که هنوزه واسم تکراری نشده با این که یه سری مشکلات داره ولی گیم پلی فوق العاده ایی داره.
    آره امین شدیدا باهات موافقم حتی توی لایو هم آدم باگ های بدی می بینه ولی نمی دونم گیم پلی این فیفا کنسول چیه که آدم هی می خواد بازی کنه هیچ کدوم از باگ هاش نمیره روی اعصاب.

در مورد مسی هم شوخی کردم... گرچه مسی بهترین فوتبالیست حال حاضر دنیاست ولی به قول تو بازیکن شیرین کار و به اصطلاح Flair نیست که ازش انتظار حرکات جاگلینگ داشته باشیم رونالدو واقعا توی جاگلینگ ها نظیر نداره توی بازی رئال مقابل تاتنهام که توی سانتیاگو بود دقیقا حرکت رابونا فیک رو اجرا کرد 5 دقیقه توی خماریش موندم فقط!

نمیدونم چرا امسال دیر کرد اخبار پارسال زودتر از اینا از بازی پرده برداری شد امسال فقط یه عکس نا امید کننده فقط اومده... واقعا هرچی بیشتر به موهای دو بعدی کاکا نگاه می کنم نا امید میشم از لحاظ گرافیک گرچه فیفا هیچ وقت برام به خاطر گرافیکش لذت بخش نبود گرچه توی 09 و 10 دیگه قابل تحمل نبود برام نسخه PC ش. دیگه گند زد به گرافیک و جلوه های بصری بازی حتی توی رندر کردن هم مشکل داشتن هر جفتشون وقتی تصویر حرکت می کرد قشنگ مات میشد ریسپانس تصویر دچار مشکل میشد روی مانیتور های مختلف هم امتحان کرده بودم

خلاصه خوشبختانه یکی دو سالی هست که این فیفا نکست انتظار های همه رو بالا برده بی صبرانه منتظر جزئیات فیفا 12 ایم

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای من ، fifa 11، بیشتر از یک ماه عمر نکرد و خیلی زود خسته کننده شد.
    خسته کننده ترین کار تو فیفا، گل زدنه! بس که گل ها تکراری اند و واکنش دربازه بان ها غیر طبیعی و فرا انسانیه.
    سازندگان فیفا 11 کنسول کاری کردند که اغلب مواقع می شه پیش بینی کرد که قراره چه اتفاقی بیافته. مثلا یه ضد حال بزرگ زمانیه که توپی رو پشت دفاع می فرستی، اگه دربازه بان بیاد جلو و بعد سر جاش وایسه، توپ 100 درصد برای دربازه بانه. یا در جایی دیگه وقتی توپ می خواد بره به اوت، در حالی نمی شه دقیقا نظر داد، هوش مصنوعی می دونه که توپ 100 درصد می ره اوت و همین اتفاق هم می افته. هوش مصنوعی متاسفانه توانایی پیش بینی آینده رو داره!
    مسئله‌ی دیگه پرسینگ عجیب و غریب ضعیف ترین تیم ها تا قوی ترین تیم هاست. به زحمت می شه فضای خالی پیدا کرد.

فوتبال یه ویژگی مهمی داره که و اون هم اینه که غیرقابل پیش بینیه. ولی متاسفانه سری فیفا این ویژگی رو فدای ایجاد تعادل در بازی کرده.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

برای من ، fifa 11، بیشتر از یک ماه عمر نکرد و خیلی زود خسته کننده شد.
    خسته کننده ترین کار تو فیفا، گل زدنه! بس که گل ها تکراری اند و واکنش دربازه بان ها غیر طبیعی و فرا انسانیه.
    سازندگان فیفا 11 کنسول کاری کردند که اغلب مواقع می شه پیش بینی کرد که قراره چه اتفاقی بیافته. مثلا یه ضد حال بزرگ زمانیه که توپی رو پشت دفاع می فرستی، اگه دربازه بان بیاد جلو و بعد سر جاش وایسه، توپ 100 درصد برای دربازه بانه. یا در جایی دیگه وقتی توپ می خواد بره به اوت، در حالی نمی شه دقیقا نظر داد، هوش مصنوعی می دونه که توپ 100 درصد می ره اوت و همین اتفاق هم می افته. هوش مصنوعی متاسفانه توانایی پیش بینی آینده رو داره!
    مسئله‌ی دیگه پرسینگ عجیب و غریب ضعیف ترین تیم ها تا قوی ترین تیم هاست. به زحمت می شه فضای خالی پیدا کرد.

فوتبال یه ویژگی مهمی داره که و اون هم اینه که غیرقابل پیش بینیه. ولی متاسفانه سری فیفا این ویژگی رو فدای ایجاد تعادل در بازی کرده.
    نه دوست عزیز اگه FIFA رو به سبک خودش بازی کنید هم از بازی لذت میبری هم در این پستت تجدید نظر میکنی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •