عجیبه منم شما ها رو نوب میبینم ! فکر میکردم مشکل از خودمه حالا مطمئن شدم مشکلی ندارم
این LORD بیچاره هیچ جایی جزو آمار نیست ! حتی تو نوبا (مثل روح سرگردانه بنده خدا)![]()
عجیبه منم شما ها رو نوب میبینم ! فکر میکردم مشکل از خودمه حالا مطمئن شدم مشکلی ندارم
این LORD بیچاره هیچ جایی جزو آمار نیست ! حتی تو نوبا (مثل روح سرگردانه بنده خدا)![]()
میگم این GreYFox مثل اینکه به جز DDRace چند مد دیگه هم ساخته مثل مد فوتبال.قسمت MOTD عکس زیر رو ببینید:
سری مپ های Koule هم ساخته خودشه و ادمین سایت DDRace.info هم هست از مصر هم هست ایشون.
میخوام بهش درخواست بدم مپ های بعدی Koule هم بسازه.
ممنون.
لطفا موده basket ball رو هم میذارید ؟
جون تو لورد مظلوم تر از من دیدی؟این LORD بیچاره هیچ جایی جزو آمار نیست ! حتی تو نوبا (مثل روح سرگردانه بنده خدا)
به قول yuri من لر دم نه لورد![]()
اقا من یه لیست نوشتم از آدمای گل روزگار و تی ورلدز که اسماشونو به ترتیب می خونم
1.لرد
2لر د
lord 3
lor d 4
5 لرد
6 لرد
.
.
.
(طرح روحیه دادن به لر د )
یه چیزی هست که ادم رو جوش میاره و همین باعث پیشرفت ادم میشهسلام به همه
این شاید اخرین بستم باشه (فنتم خرابه برا همین ب )
بخاطره اینکه همه منو 1 نوب میدونند (sajad shahab yuri ...)
تصمیم گرفتم تی رو ول کنم
دیدار تا روز مبادا که حالتون رو میگیرم
همه قبلا به من میگفتن نوب ..... ولی الان چی که بازیم بهتر شده ؟؟(الان بیشتر میگن)
کلا بزار بگن .... خودم هم میگم(مخصوصا به خودم ...گندم بزنن ... برم بمیرم ....خاک moh.ss )
یه حدیث چینی(ع)که هست میگه :
سگ ها واق واق می کنند اما کاروان به راه خود ادامه می دهد!
اره
نزاشتی که یه رکورد توپ بزنم 138 دقیقه بازی کردم یه رکورد خوب و عالی میشد....
ولی خدایی اخرش رو بدجور خراب کردی پورد کیک یوری گاگارین![]()
سلام.اقا دمتون گرم رمز سرور مجیکالو بدید
چشم حتما حالا ساده باشه یا خاش خاشی؟
بی ادب خجالت نمیکشی به ما میگی سگسگ ها واق واق می کنند اما کاروان به راه خود ادامه می دهد!![]()
![]()
در این مورد هم من چیزی نمی تونم بگم به جز اینکه سکوت کنم ولی خداییش اون همه بهت نمی گفتم نوب عمرا تا اونجا می رفتیمااره
نزاشتی که یه رکورد توپ بزنم 138 دقیقه بازی کردم یه رکورد خوب و عالی میشد....
ولی خدایی اخرش رو بدجور خراب کردی پورد کیک یوری گاگارین![]()
![]()
![]()
![]()
خشخاشیچشم حتما حالا ساده باشه یا خاش خاشی؟اصل افغانستان
بی ادب خجالت نمیکشی به ما میگی سگ
خودم هنوز باورم نمیشه چه جوری 138 بازی کردمدر این مورد هم من چیزی نمی تونم بگم به جز اینکه سکوت کنم ولی خداییش اون همه بهت نمی گفتم نوب عمرا تا اونجا می رفتیمامقاوت بدنی روحی روانی برای زمان های سخت زندگی رفت بالا
![]()
سلام
من نگفتم که کسی به من گفته تو نوبی
من میگم وقتی که میگم pass رو چرا به من میگید برو p30 میبیچونید
و وقتی هم میگم نمیتونم برم تو اون لینک سکوت می کنید
یا sajad tnt میگه فقط سرور برای قدیمی هاست باید بری همون سرور قدیمی سرور قدیمی هم برای نوب هاست یعنی من یک نوبم و باید برم بیش همون نوبا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)