تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 451 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب ، من الان همونجا بودم پک مهران جان رو تست کردم از 16 تا فایل که فرمت های مختلفی داشت 15 تاشو شناخت نتیجشم اونجا گذاشتم که قابل قبوله!

2. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان n61بالاخره اولین مرورگری شد که استفاده از شتاب گرافیکی (GPU Acceleration) رو در مرورگر شماره 8 خودش استفاده کرد. فکر کنم یواش یو.اش باید امکانات فوق العاده ی مازیلا رو بی خیال شم و سرعت کروم رو تجربه کنم. شما هم انتخاب دلخواه خودتون رو کنید. لینک این خبر که مثل توپ صدا کرده تو سایتا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود آخرین ورژن مرورگرها:
    فایرفاکس 3.6.10:
    کد:
    فایرفاکس 4 بتا 6:
    کد:
    اپرا 10 بتا 63:
    کد:
    گوگل کروم 8 بتا 552:
    کد:
    safari 5.02 اپل:
    کد:
    با اینترنت اکسپلورر ویندوز مشکل ندارم ولی اینقدر در بنچ مارکها نتایج فجیعی داشته که لینک دانلود ندم سنگین تره.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا علیرضا جان ، من مدت هاست که با اینترنت اکسپلورر خدا حافظی کردم باید بگم از اوایل انتشار گوگل کروم من شروع به استفاده کردم و با اولین بار استفاده نظرم رو بطور فوق العاده ای جلب کرد . مهمترین ویژگیش سرعت فوق العادش در اجرا و باز کردن تب های جدید بود و عملکرد خوبش . هنگ نکردن و پایداریش در کنار اینکه اپن سورس هست و از نظر امنیتی هم بسیار بالاتر از اینترنت اکسپلورر عمل میکنه . جالبه که خوشبختانه روی ان 61 هم بطور پیش فرض همراه اینترنت اکسپلورر نصب بود و من هم ازش استفاده کردم و میکنم. در کنارش هم اپرا ورژن 10 رو نصب کردم که گاهی به کارم میاد . به نظرم اپرا هم خیلی کامل و خوبه مخصوصا تو همین ورژن 10.6 که خیلی خوب و سریع عمل میکنه . اما باز هم در کل کروم خیلی میچسبه و خیلی به نظر من یوزر فرندلی هست .
    فقط متاسفانه ما ایرانی ها نمی تونیم بطور مستقیم از سایت گوگل دانلود و نصبش کنیم.
    راستی اینی که روی ان61 هست ورژن 6 ، چقدر پیشرفت کرده پس تا ورژن 8!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

والا علیرضا جان ، من مدت هاست که با اینترنت اکسپلورر خدا حافظی کردم باید بگم از اوایل انتشار گوگل کروم من شروع به استفاده کردم و با اولین بار استفاده نظرم رو بطور فوق العاده ای جلب کرد . مهمترین ویژگیش سرعت فوق العادش در اجرا و باز کردن تب های جدید بود و عملکرد خوبش . هنگ نکردن و پایداریش در کنار اینکه اپن سورس هست و از نظر امنیتی هم بسیار بالاتر از اینترنت اکسپلورر عمل میکنه . جالبه که خوشبختانه روی ان 61 هم بطور پیش فرض همراه اینترنت اکسپلورر نصب بود و من هم ازش استفاده کردم و میکنم. در کنارش هم اپرا ورژن 10 رو نصب کردم که گاهی به کارم میاد . به نظرم اپرا هم خیلی کامل و خوبه مخصوصا تو همین ورژن 10.6 که خیلی خوب و سریع عمل میکنه . اما باز هم در کل کروم خیلی میچسبه و خیلی به نظر من یوزر فرندلی هست .
    فقط متاسفانه ما ایرانی ها نمی تونیم بطور مستقیم از سایت گوگل دانلود و نصبش کنیم.
    راستی اینی که روی ان61 هست ورژن 6 ، چقدر پیشرفت کرده پس تا ورژن 8!
    خب اینا به شکل موازی میرن جلو و خیلی شدید تغییرات نداره. تازه ورژنای بتا هم هستند و مشکلات اجرایی دارن. ولی باز می ارزه آدم تستش کنه.
    من به دلیل داشتن اد آن های بسیار زیاد و متنوع از مازیلا استفاده میکنم ولی میدونم که کروم سرعتش حتی از اپرا هم بیشتره چه برسه با مازیلا. برای هر تب پردازش جدا انجام میشه !!! کلا خیلی خفن کار میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوباره و تعلل من رو ببخشید!!
    هر جا اسم ان82 میاد انگار موی منو اتیش زدن!!!!!!باید حتما حاضر بشم و جواب بدم شده غیرت ما!!!
    باید عرض کنم در جواب دوستمون اقا sumgon :
    من به محض اینکه خریدم با راهنمایی دوستان شروع کردم به تست.کارهای سنگین باهاش کردم ولی نم نم.یعنی بازیهایی پیدا کردم تقریبا سطح بالا و همراهش نرم افزار هایی که دم دست بود رو باز کردم .با 3 تا نرم افزار دمای سی پی یو رو گرفتم و گزارش کردم.اوایل یه خورده طبیعی نبود.ولی مشکل اینجا بود که من در مورد تهویه درست توجیه نشده بودم و اصلا فکر نمی کردم این قدر موثر باشه.بعد از اینکه فهمیدم باید فاصله ای هر چند ناچیز با زمین داشته باشه دیگه نه تنها مشکلی نبود بلکه کفم برید.من دماهای 37-36 رو هم تجربه کردم که به توجه به اماری که از بچه ها دارم رویایی هست.اینم بگم که من تهران ساکنم و تو سیبری نیستم
    اینکه میگید پایتخت و تست اونها:
    من دو روز قبل از خرید گشتم و هر فروشگاهی که تصور کنید میشه اون اطراف پیدا کرد رفتم(حتی می رفتم کافی نت و ادرس جاهای دیگه مثل پاساژ بهار و ...پیدا می کردم و می رفتم می پرسیدم)
    با کمال اطمینان میگم آدمی ندیدم که حتی در حد من(که از مبتدی های این جا محسوب می شم)اطلاعات داشته باشه.با یه نفر سر قیمت داشتم چونه می زدم اخر سر پرسید n82 سونیه یا دل!!!!!!!!!!
    مطمئنا این جور جاها متخصص هست ولی اطلاعات دقیق رو باید از این جور جاها(فوروم ها و ...)گرفت.در کل اگه تستی دارید بگید براتون انجام می دم.ممنون

8. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همونطور که گفتم من کاملا موافق برتری کروم هستم. درباره ی اد آن گفتی باید بگم که کروم هم در این زمینه خوب و قوی عمل کرده و اکستنشن های زیادی داره که به راحتی نصب میشه و قابل استفاده است. دیشب که بحثش شد من سری به سایت گوگل زدم البته با تغییر آی پی (چون به کاربران ایرانی اجازه ی استفاده رو نمیده) و چند تا اکستنشن های باحالش رو نصب کردم .
    و اما در مورد آنتی ویروس بیت دیفندر ، اگر یادتون باشه از سنگین بودنش گفته بودم اما باید بگم بعد از مدتی اجرا مثل اینکه حالت هوشمندی داره و خیلی عالی خودش رو با فعالیت های سیستم من وفق داده و سرعت اجرا و کارکرد سیستم بسیار عالی و نرماله . هم زمان بوت نرماله و هم همه ی برنامه ها به سرعت اجرا میشه و تاخیری از بابت آنتی ویروس حس نمیشه .

10. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام داش حامد . این دمای 37 تا 38 رو چج.ری گرفتی؟ من با کول پد 6 تومنی رسوندمش به نهایت 38 ! بعد این دمای کارت گرافیکته یا cpu ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام به همگي
    من لپ تاپ asus n61ja رو دارم
    چند تا مشكل باهاش دارم اگه از اساتيد راهنمايي كنند ممنون ميشم:
    1- سيستم عامل پيشفرض سون هست،ولي من روش xp هم نصبيده ام ولي هر كاري كردم نتونستنم درايور مربوط به بلوتوث رو پيدا كنم
    مدل بلوتوث در دوايس منيجير bt 270 هست.تو سايت ايسوس براي خود اين لپ تاپ درايور xp رائه نشده(و درايور سون هم نصب نميشه).من از درايور pro61jq هم خواستم(به پيشنهاد يكي از دوستان) استفاده كنم كه يا نصب نميشه و يا اينكه سخت افزار رو نميتونه پيدا كنه.لطفا راهكار؟
    2-من اولين كاري كه با لپ تاپ بعد از روشن شدن انجام دادم ريكاوري گرفتن گرفتن توسط نرم افزار خود ايسوس بود.
    يك بار مجبور شدم كه از ريكاوري استفاده كنم.متاسفانه تمام اطلاعات هاردم رو پاك كرد و در اخر ويندور اورجينالي كه مثل روز اول بود بالااومد.
    الان باز هم ميخوام از ريكاوي استفاده كنم ولي ميخوام كه فقط پارتيشن c كه ويندوز سون روش هست ريكاوري بشه.نه كل هاردم.چون اطلاعاتي كه توش دارم برام خيلي مهمند.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همگي
    من لپ تاپ asus n61ja رو دارم
    چند تا مشكل باهاش دارم اگه از اساتيد راهنمايي كنند ممنون ميشم:
    1- سيستم عامل پيشفرض سون هست،ولي من روش xp هم نصبيده ام ولي هر كاري كردم نتونستنم درايور مربوط به بلوتوث رو پيدا كنم
    مدل بلوتوث در دوايس منيجير bt 270 هست.تو سايت ايسوس براي خود اين لپ تاپ درايور xp رائه نشده(و درايور سون هم نصب نميشه).من از درايور pro61jq هم خواستم(به پيشنهاد يكي از دوستان) استفاده كنم كه يا نصب نميشه و يا اينكه سخت افزار رو نميتونه پيدا كنه.لطفا راهكار؟
    2-من اولين كاري كه با لپ تاپ بعد از روشن شدن انجام دادم ريكاوري گرفتن گرفتن توسط نرم افزار خود ايسوس بود.
    يك بار مجبور شدم كه از ريكاوري استفاده كنم.متاسفانه تمام اطلاعات هاردم رو پاك كرد و در اخر ويندور اورجينالي كه مثل روز اول بود بالااومد.
    الان باز هم ميخوام از ريكاوي استفاده كنم ولي ميخوام كه فقط پارتيشن c كه ويندوز سون روش هست ريكاوري بشه.نه كل هاردم.چون اطلاعاتي كه توش دارم برام خيلي مهمند.

ممنون
    سلام
    خسته نباشی. من زود باید برم.
    1- درایور رو باید سرچ کنم ببینم چی گیرم میاد چون خودم هم به زودی باید ایکس پی نصب کنم لازم دارم.
    2- خب برای ری استور کردن یه جاهایی باید گزینه داشته باشه که سایر درایورها پاک نشه. بگرد ببین کجاست.

14. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام داشی! دمای cpu رو فقط نگاه می کنم.کاری با gpu-z ندارم زیاد.
    با همون سیستمی که خودت گفتی.فاصله ی 4-5 سانتی و کول پد 4 تومنی.البته سیستمم سر حال بود 12 ساعتی بود روشنش نکرده بودم.و تهویه اتاق بسیار مناسب بود. تقریبا تو بهترین شرایط.قبول دارم ان82 گرمتره ولی دوستمون sumgon یه خورده بی انصافی می کنه! تا بحال با اینکه کم کار نکشیدم ازش (بیشتر تستی بوده مثل بازی...کار مهندسی و ... نکردم)هیچ وقت هنگ نکرده و این باعث میشه به شدت خوشم بیاد ازش.
    و اما 2 سوال:
    1-در مورد نصب مکینتاش یه توضیحی بدید مثل اینکه اصلیش نصب نمیشه ... این کرک شدشو چه جوری میشه پیدا کرد و نصب کرد.درسته که استفاده تخصصی ندارم(اصلا دقیقا نمیدونم چقدر با لینوکس فرق داره) اما خیلی از سرعت و قدرتش خوشم میاد و با توجه به سیل رو به فزونیه کول دیسک های ویروسیه بچه ها ، نیازش رو احساس می کنم.
    2-چند تا نرم افزار از اونها که چندبار نصب میشن(محدود هستن و قفل دارن..هر چند مثل اینکه رو یه سیستم n بار نصب میشن) رو از نمایشگاه گرفتم و نصب کردم.چیکار کنم که تضمینی بمونن.منظورم اینه که اگه الان ریکاوری بگیرم اینها توی dvd های ریکاوری لحاظ میشن یا نه و در مورد بک آپ گرفتن چی می گید؟؟؟؟ممنون
    Last edited by lllhamedlll; 16-10-2010 at 18:56.

16. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •