اقا ممنونننننننننن از کمکت
بچه ها این سایتم نرم افزار و بازیهی تو÷ی داره..همشونم مستقیمه لینکس..(برا کسایی که مث خوددم تازه واردن دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ممنونننننننننن از کمکت
بچه ها این سایتم نرم افزار و بازیهی تو÷ی داره..همشونم مستقیمه لینکس..(برا کسایی که مث خوددم تازه واردن دی
الان تو هیچ کدوم از اینا لگ نداره؟ ما این مدرن کمبات 2 رو ریختیم اسلو موشن اجرا میشهولی مولتی تاچه .. پنج انگشتی
پاندا اپ رو ول کن برو موبایلستان اونجا تست شده می ذارن .. نظر هم دادن که اجرا میشه یا نه .. اینطوری دیگه الکی دانلود نمی کنی.
فروم خودمون که کلاغ هم پر نمی زنه![]()
Last edited by M@hdi-B; 01-04-2011 at 09:29.
موبایلستانو دیدم ..4 تا سوال اونجا ÷رسیدم دریغ از یک جواب...دی:
اسفالت 5 رو من نصبیدم مشکلی که نداشت..شما 6 رو میگی لگ داره؟
یه بازی ماشینی خوب که به راحتی روی ایکس 10 اجرا میشه و حجم مناسبی داره رو معرفی کنید ممنون میشم.با لینک باشه دیگه اصلا حرف نداره![]()
GT Racing Motor Academy HD
Install Notes:
1.Put the phone in airplane mode, disabled wifi.
2.Unzip the gamedata to "SDCARD\gameloft\games" first.
3.Install the apk to your phone.
4.Start the game,if prompte "missing datagame, download now?",select NO, quit the game and then run it again.
5.Run game for the first time may be slow,please wait a moment.
دیتا بازی
apk بازی
تست شده..
خیلی گرون خریدی تی پی لینک 4 پورته 45 تومن تا حداکثر 50 تومنه که من خودم 45 خریدممودم وایرلس هم برای گوشی و لپ تاپ و کامپیوتر،60 تومن هستش![]()
Asphalt 5
Go to plane mode, disable APN
Copy the gamedata to SDCARD:\GAMELOFT\GAMES
دیتا بازی
apk بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تست شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
============
بچه ها بازی که سر ادم رو بند کنه از این پرشی شمشیری ها تریپ شاهزاده بودا برا سیمبین چی سراغ دارین؟بجز AssassinsCreed3.4.6
این بازی یکی از بهترین بازیهای ریس هست که من بازی کردم ... با گرافیک بالا ... به راحتی هم روی x10 نصب و اجرا میشه ...
من شیراز 40 -42 سراغ دارم!خیلی گرون خریدی تی پی لینک 4 پورته 45 تومن تا حداکثر 50 تومنه که من خودم 45 خریدم
3 ماه پیش این قیمت خریداری شد.
ممنون بابت بازی.کدومش بهتره حالا؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)