گرافیک 320 این مدل اصلا به درد بازی نمیخوره.به نظر من تو فکر خرید اچ پی باش.
گرافیک 320 این مدل اصلا به درد بازی نمیخوره.به نظر من تو فکر خرید اچ پی باش.
من یه اپل می خوام برای برنامه نویسی برنامه های کاربردی و گیم تحت سیستم عامل مکینتاش و گوشی های آیفون. حداکثر هم تا 1500000 می خوام هزینه کنم. اولا بین مک بوک و مک بوک پرو و air کدوم توصیه می کنید و دقیقا چه مدلی؟ بعد هم بهتر همین حالا بخرم یا اگر تا بعد از عید صبر کنم تفاوتی در قیمت ها و مدل ها به وجود می یاد. خلاصه می ارزه صبر کنم یا نه؟
دوست من با بودجه ایی که شما دارید صب رکدند فایده ایی ندارد چون حداکثر با امدن مدل های جدید مدل هایی با کانفیگ بالاتر مک بوک پرو قیمت اشون ممکنه پایین بیاد! بازم میگم ممکنه!
اما با این بودجه میتونید مک بوک پرو 374 بخرید
در مورد کارایی که فرمودید هرگز خرید ایر توصیه نمیشه / مک بوک هم همین طور جدا از ایر مک بوک همان مک پرو هست با تفاوت اینکه در رم از مدل پرو حافظه کمتری دارد همین!
منظورتون چیه که دست نگه دارید؟
مدل جدید میآد؟
اگر بیاد 374 ارزون میشه؟ یا با همون پول میشه چیز بهتری خرید؟
یه لپ تاب جدید تا 1ملیونو400هزار تومان به من معرفی کنید که برای پخش آهنگ واینترنت وبازی وپخش فیلم مناسب باشه و14 اینچ باشه وشیک؟
فکر نکنم زیاد تاثیری بزاره جداقل برای چند ماه اول .منظورتون چیه که دست نگه دارید؟
مدل جدید میآد؟
اگر بیاد 374 ارزون میشه؟ یا با همون پول میشه چیز بهتری خرید؟
سلام به دوستای عزیز .
بین 2راهی خرید apple و vaio بودم
که امروز یه مغازه داری گفت یکی از دوستاش میخواد "Macbook pro 13 که حدود 4 ماه هست خرید رو بفروشه .
مشخصاتی که حدودی به من گفت اینا بود :
Macbook pro
vga geforce 320m
cpu core 2due
ram 2 ddr3
hdd 250g
3mg cach
و یکسال از گارانتی امرتات باقی مونده
که فکر میکنم باید MacBook Pro MC374
باشه اگه اشتباه نکنم .
قیمتی هم که گفت 1,200 بود
حالا اگه ممکن هست راهنمایی کنید که اصلا خرید laptop دست 2 اشتباه نیست
و اگه نه اینکه این مدل apple خوب هست و به قیمتی که گفته 4 ماه کار کرد و 1,200 می ارزه
لپ کلام اینکه بخرم یا نه
ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنی
د
در مورد اپل فکر نمی کنم خریدن دست دوم مشکلی داشته باشه. مگر اینکه بلای ناجوری سرش آورده باشه.
قیمت هم به نظر من خوبه.
سلام من میخوام یه مک بوک پرو بخرم ولی منتظر این هستم که اپل مدل های جدیدشو عرضه کنه اما هرجا گشتم هیچ چی راجع به مدل های سال 2011 پیدا نکردم میخواستم بدونم اصلا اپل قصد همچین کاریو داره که مدلهای جدید بده؟ و اگه احتمالش هست زمان حدودیش کیه؟ ( منظورم از مدل های جدید اینه که مثلا گرافیک 512 رو به 1 ارتقا بده) ممنون
سلام..من خیلی منتظرموندم تاتوی پستهای دیگه توی تاپیکهای دیگه جوابم رو بدم اما متاسفانه جوابی نگرفتم.....تااینکه با نهایت ناامیدی تاپیکی برای اپل پیداکردم!!!!!
سوال من خیلی سادست!!!شایدم نیست!اماتوذهن من که خحیلی بزرگه...
میشه براهنماییم کنید که توی رنج قیمت تا2میلیون چه مدلی ازبرنداپل میتونم بخرم...
من به تناسب رشته یام بیشتر توکار دانلودمقاله و....هستم ودرنتیجه وقت زیادی رو توی اینترنت میگذرونم وبرام کیفیت صفحه و بزرگ بودن نمایشگرمهمه....متاسفانه من بیشترموارد به مدلهایی برخورد میکنم که حدود14 اینچ هستن وکارمن رو راه نمینرازن...
در ضمن خیلی وقتها به رمهای پایین برخوردم!نمیدونم میتونم بااین پول ازین برند چیز مناسبی پیداکنم یا نه باید برم دنبال وایو....که جزوانتخاب های بعدی منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)