قيمت 3008 که گفتيد رو ميشه بگيد
قيمت 1020 رو ميگفت 640 تومان
نظرتون راجبه به اينکه پايونير صداش جيغ هست(فروشنده ميگفت) رو هم اگه لطف کنيد بگيد ممنون ميشم
قيمت 3008 که گفتيد رو ميشه بگيد
قيمت 1020 رو ميگفت 640 تومان
نظرتون راجبه به اينکه پايونير صداش جيغ هست(فروشنده ميگفت) رو هم اگه لطف کنيد بگيد ممنون ميشم
به نظرتون بلوسنس از نظر پلیر چه طوره ؟
تمام فرمت هایی را که نوشته به راحتی پخش میکنه ؟ MKV ها را فریز نمیکنه ؟
تو پخش صدا مشکلی نداره ؟ ( هماهنگی با تصویر منظورم هست )
قیمت 3008 رو ندارم . اما اینجا معمولا قیمت انکیو 1.5 برابر قیمت جهانیشه . پایونیر تقریبا به قیمت فروخته میشه .
در مورد صدا ایشون رسما مزخرف گفتند . معمولا هر آمپی از یاماها گرفته تا پایونیر و انکیو باید تو خونه کالیبره بشند تا صدای خوبی رو بشه شنید .
در مورد آمپ میتونید به آمپ A1000 یاماهاهم توجه کنید آمپ خوبیه و به نسبت قیمت مناسب . هر چند از نظر قیمت یاماها هم مشکل انکیو رو داره و چون متولی نداره به قیمت بالا فروخته میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظرتون همون 1020 با جامو 606 چطور در مياد؟
مشخصات و قيمت تقريبی ياماها 1000 رو داريد
ياماها مدلی که هم قيمت 1020 باشه و راديو اينترنتی+hdmi 1.4 داشته باشه داره
به نظرتون jamo 426+sub بگیرم یا jamo 606
Last edited by armin-nas; 31-12-2010 at 19:45.
در مورد متراژ محل مورد استفاده سینمای خانگی آیا مطلبی موجود هست؟
یاماها رو تو اون لینککه فرستادم مشخصاتش هست ولی قیمتش از 1020 بالاتره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد جامو 606 نظری ندارم ولی اگه نظرتون اینه که 606 بگیرید یا 426+ساب به نظر من 606 بگیرید و بعدا با خیال راحت ساب رو اضافه کنید . کلا تو خرید بلندگو نباید خسیس بازی در اورد و تا اونجا که میشه بهترین رو واسه فرانت و سنتر انتخاب کنید.
Last edited by vchip; 31-12-2010 at 22:06.
سلام دوستان و اساتید عزیز من مطالبی را که راجب سینمای خانگی فرموده اید خوانده ام اما هنوز به جمع بندی برای خرید یک سیستم تقریبا خوب نرسیده ام اگر دوستان لطف کنن و یک یا جند سیستم تا حدود 2 میلیون تومان را پیشنهاد نمایند ممنون میشوم .
در ضمن امروز یکی از دوستان امپ 663 یاماها و یک جفت بلند گو NS-555 و 3 تا NS-C225 را قیمت گرفته بود حدود 2 میلیون . ایا سیستم خوبی است وبا این پول چبز بهتری میشه خرید
به نظر شما امپ و بلندگو یاماها بهتر است یا مدلهای دیگر البته در همین رنج قیمت
مثلا یاماها 665 بهتر یا انگیو 608 یا پایونیر 1020
لطفا دوستان راهنمائی کنند
با تشکر
سلام.
من یه این دلیل گفتم که ال جی رو نخر چون به نسبت اون دوتا مدل دیگه کیفیت پایین تری داره.البته شما قبل از خرید حتما برو از سیستم های مورد نظرت تست بگیر .
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
در مورد زیرنویس اشتباه به عرضتون رسوندن چون زیرنویس فارسی رو نمایش میده.
بهترین مدل بیسیم با بودجه شما مطمئنا 3578 فیلیپس هست.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
در مورد متراژ مطلبی موجود نیست ولی این موضوع کاملا مشخصه.برای یه فضای بزرگ نباید یه سیستم ضعیف تهیه کرد وگرنه برای فضای کوچک ایراد نداره که سیستم قوی تهیه کنید.
یاماها 1000 برای شما قیمت سنگینی داره.به نظر من V667 بیشتر مناسبتون هست.
بلندگو هم به نظرم 606 تهیه کنید.
mr_rayan و vchip
ممنون از راهنمايتون
يه سؤال برام پيش امده اونم اين که چرا نظر هيچ کسی در مورد 1020 مصاعد نيست
من بيشتر به خاطر قيمت و اينکه راديو اينترنتی داره ميخواستم 1020 بگيرم(چون غيره اين بود اونکيو 308 هم کارمو راه مينداخت)
مشخصات v667 رو که ميديدم توش اينترنت راديو نداشت
ميشه يه مقايسه اي بين v667 و 1020 بکنيد البته از نظر کيفيت صدا
يعنی به نظرتون قيد اينترنت راديو رو بزنم
باز هم از توجهتون ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)