تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 290 اولاول ... 187237277283284285286287288289290 آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

14 moshkel dar online kardane mw2

agha sry age man english type mikonam nemitoonam farsi ro tond type konam
    man mw2 ro ba 4D1online bazi mikardam bad az modati ke hame hamin moshkel ro peyda kardan man bazi ro hazf va dobare nasb karde va in bar bazi ro ba alter revolution crack kardam va tamame kar haro baraye in ravesh anjam dadam az jomle DL e alter revolution-client ... alterrev-updater ....client ..... va iw22 .........C++(ya hamoon C pelus pelus) 2010 microsoft .net Framework 4 va gharar dadan va replace kardan dar masire monaseb amma zamani ke bazi ro ba iw4m2p va hatta ba iw4mp ejra mikonam hich ettefaghi nemiofte hatta error ee ham dar kar nist va engar na engar ke man bazi ro ejra kardam
    system aamelam ham :windows 7 (32)biti hastesh pls help me

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مپ nuketown در مدرن وارفیر2 !! عجیبه که برای این بازی کمی تا قسمتی از دور خارج DLC میسازن ولی واقعیت داره مدرن2 هنوز برای خودش بروبیای داره واقعاً یادش به خیر قدیما هنوزم RUST پرطرفداره و شلوغش میکنن
    Last edited by dashmojtaba; 15-03-2013 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عجب ما از همه جا بیخبر مدیرا کلاً غایب ! این 4دلتا1 که 6 تا مپ داده بیرون چه دنیایی شده این مدرن2 ما بیخبریم بعد یکی نیست این پست اولیو ادیت یا حذف کنه؟ قوانین کی قراره اعمال بشه

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

عجب ما از همه جا بیخبر مدیرا کلاً غایب ! این 4دلتا1 که 6 تا مپ داده بیرون چه دنیایی شده این مدرن2 ما بیخبریم بعد یکی نیست این پست اولیو ادیت یا حذف کنه؟ قوانین کی قراره اعمال بشه
    عزیزم....
    غایب نیستن مدیرا و ناظرها
    قرار دادن آموزش در پست اول کار چندان راحتیم نیست بر خلاف نظر شما.این انجمن CoD MW2 باز نداره به اون مقدار.بازی های دیگه انجام میدن اکثرا در نتیجه کسی نیست که آموزشی بنویسه برای این.
    به هر حال خوشحال میشم شما که بلد هستید (اگه خواستید) آموزش رو بنویسید و به من بگید تا در پست اول قرار بگیره.

5. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزم....
    غایب نیستن مدیرا و ناظرها
    قرار دادن آموزش در پست اول کار چندان راحتیم نیست بر خلاف نظر شما.این انجمن CoD MW2 باز نداره به اون مقدار.بازی های دیگه انجام میدن اکثرا در نتیجه کسی نیست که آموزشی بنویسه برای این.
    به هر حال خوشحال میشم شما که بلد هستید (اگه خواستید) آموزش رو بنویسید و به من بگید تا در پست اول قرار بگیره.
    نه بابا ما تازه اومدیم از شما یاد بگیریم که گرفتیم :|
    در ضمن پست اول این صفحه رو گفتما !

agha sry age man english type mikonam nemitoonam farsi ro tond type konam
    man mw2 ro ba 4D1online bazi mikardam bad az modati ke hame hamin moshkel ro peyda kardan man bazi ro hazf va dobare nasb karde va in bar bazi ro ba alter revolution crack kardam va tamame kar haro baraye in ravesh anjam dadam az jomle DL e alter revolution-client ... alterrev-updater ....client ..... va iw22 .........C++(ya hamoon C pelus pelus) 2010 microsoft .net Framework 4 va gharar dadan va replace kardan dar masire monaseb amma zamani ke bazi ro ba iw4m2p va hatta ba iw4mp ejra mikonam hich ettefaghi nemiofte hatta error ee ham dar kar nist va engar na engar ke man bazi ro ejra kardam
    system aamelam ham :windows 7 (32)biti hastesh pls help me

این تاپه رو میگم !!
    ظاهراً قوانین تغییر کرده یا مدیرا خوابن که البته دومیش محتملتره کاش برای فعالیت ما تو بخش ورزشم از این بی تفاوتیهای رایج وجود داشت چرا اونجا قضیه برعکس شدو کلاً ممنوع شدیم !!
    Last edited by dashmojtaba; 18-03-2013 at 23:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نه بابا ما تازه اومدیم از شما یاد بگیریم که گرفتیم :|
    در ضمن پست اول این صفحه رو گفتما ! ظاهراً قوانین تغییر کرده یا مدیرا خوابن که البته دومیش محتملتره
    در مورد یاد گرفتن عرض کردم خدمتتون متاسفانه این انجمن کسی رو نداره که MW2 به صورت آنلاین بازی کنند.اکثرا من جمله خودم به FPS ها و شوترهای دیگه و F2P روی بردند من جمله A.V.A و APB و Arctic Combat که تاپیکشون هم هست و میتونم بگم که الآن حداقل بین ایرانی ها طرفداران Multiplayer این بازی به شدت داره کم میشه به دلایل زیاد که اگه خواستید براتون میگمشون.(مهم ترین مورد حداقل برای من اینه که بازی های MMOFPS از اونجایی که مخصوص این سبک هستند امکاناتی اضافه کردند که به Multiplayer بازها خیلی زیاد حال میدن)
    اگه پست فینگیلیش رو میگید,از اونجایی که بار اولشون هست,بنده بهشون یه تذکر دوستانه دادم که از این به بعد فارسی تایپ کنند که در ظاهر انجمن مشکلی به وجود نیاد و خلاف قوانین نباشه.(بار اولشونه و احتمالا آشنایی با قوانین ندارن)
    در کل یه پست هستش که از نظر محتوا خلاف قوانین نیست در نتیجه شما خودتونو ناراحت نکنید چون اون قدر هم چیز بزرگی نیست و فقط دوست تازه واردمون به انجمن سوالی داشتند که پرسیدند و اگه کسی جوابشونو بلد بود پست میذاره و همه استفاده می کنیم.
    بهتر هستش بیشتر از این پستی نذاریم که تاپیک رو منحرف کنه اگه هرگونه موضوعی در ادامه این بحث و نامرتبط با خود بازی بود خوشحال میشم در پروفایل یا پ.خ برام مطرح کنید.
    Last edited by Arrowtic; 19-03-2013 at 00:15.

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد یاد گرفتن عرض کردم خدمتتون متاسفانه این انجمن کسی رو نداره که MW2 به صورت آنلاین بازی کنند.اکثرا من جمله خودم به FPS ها و شوترهای دیگه و F2P روی بردند من جمله A.V.A و APB و Arctic Combat که تاپیکشون هم هست و میتونم بگم که الآن حداقل بین ایرانی ها طرفداران Multiplayer این بازی به شدت داره کم میشه به دلایل زیاد که اگه خواستید براتون میگمشون.(مهم ترین مورد حداقل برای من اینه که بازی های MMOFPS از اونجایی که مخصوص این سبک هستند امکاناتی اضافه کردند که به Multiplayer بازها خیلی زیاد حال میدن)
    اگه پست فینگیلیش رو میگید,از اونجایی که بار اولشون هست,بنده بهشون یه تذکر دوستانه دادم که از این به بعد فارسی تایپ کنند که در ظاهر انجمن مشکلی به وجود نیاد و خلاف قوانین نباشه.(بار اولشونه و احتمالا آشنایی با قوانین ندارن)
    در کل یه پست هستش که از نظر محتوا خلاف قوانین نیست در نتیجه شما خودتونو ناراحت نکنید چون اون قدر هم چیز بزرگی نیست و فقط دوست تازه واردمون به انجمن سوالی داشتند که پرسیدند و اگه کسی جوابشونو بلد بود پست میذاره و همه استفاده می کنیم.
    بهتر هستش بیشتر از این پستی نذاریم که تاپیک رو منحرف کنه اگه هرگونه موضوعی در ادامه این بحث و نامرتبط با خود بازی بود خوشحال میشم در پروفایل یا پ.خ برام مطرح کنید.
    دوست عزیز شما اگر از حال و هوای این بازی بیخبری دلیل نمیشه استقبال ایرانیها و حتی جهان رو از این سری بازی کم بدونی چون بازی به گرد پای کال نمیرسه اینو چجور نمیدونی جانم ؟ این FPS ها اینقدر اسمشون کوچکه که یکیشو نتونستی مثال بزنی و این بازیایی که گفتی من به عنوان یه گیمر متوسط که حداقل بزرگای دنیای بازی رو میشناسم تا حالا اسمشونم نشنیدم که این اگر یه دلیلش به روز نبودن منه دلیل دومش کوچک اندام بودن این بازیها به ویژه تو مولتی بودنشونه هرچند ممکنه با خرید بازی قانونی خیلی مولتیپلیرهای جذاب مثل مدرن وارفر 1 تا 3 هم تجربه کنیم ولی دارم بهت میگم با همه اطلاعاتی که شما داری و البته به عنوان ناظر زحمتکش اینجا هم براتون احترام قائلم ولی عجیبه میخواهید ابربازی کل تاریخ که سری کالاف دیوتی و سری اخیرش یعنی مدروارفر هست رو از دور خارج بدونید دلیل محکم مدعای من همین اومدن DLC ها و مدها اونم نه فقط در 3 بلکه مدهای خیلی جذابترش تو 2 هست که من فکر میکردم دیگه کسی دنبالش نمیره اینکه تو سایت شما کسی رغبت نمیکنه تو تاپیکها از جمله تاپیکهای بازی آنلاین به جز بازیای عجیب غریبی مثل کانتر فسیلی پست بزنه بحثش جای دیگس (پخ نمیدم خواستی بده) ولی دلیل نمیشه بدون اطلاع از موج رسانه ای که بازیای مدروارفر تو همه سایتها و رسانه ها راه انداختن و هر گیمیری تو کانال یو تی یوب اش 70 80 درصد فیلم از مولتی این بازی گذاشته شما بیای پرطرفدارترین بازی و البته به روز ترین بازی تاریخ گیمری چه مولتی و چه سیتگل رو از دور خارج بدونی
    شما اگر جوابای عجیب ندید من حرفی ندارم که بخوام تمومش کنم یه بار فکر کردید گفتم چرا پست صفحه اول ادیت نمیشه که متوجه اشتباهتون کردم الانم اومدید میگید استقبال کم شده از مدروارفیر بیا بریم تک تک فرومایی که عضوم ببین اگر تاپیکای تاپ تک تکشون مال همین مدروارفیر نبود بعد بیا اینجا بگو کالاف دیوتی از دور خارج !
    یه چیزیم خدمتت بگم من بقیه بازیارو چون گرونه مولتی بازی نکردم (تو سبک fps) پس نظر نمیدم ولی تو همین مدروارفیر اگر واقعاً از دور خارجه چرا مچ برگزار میشه چیرا کلن ها مسابقه میگذارن ؟؟؟ شما خبر نداری برادر شما خبر نداری
    زنده باشید
    Last edited by dashmojtaba; 19-03-2013 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای اینکه کمک کنم با فعالیتهای فعلی نو مدروارفیر2 که تازگیا خیلی حالو هوای متفاوتی پیدا کرده دعوت میکنم از همون طریق کرک سایت fourdeltaone.net وارد سرورها تا علاوه بر 6 مپ جدید مدهایی رو ببینید که کلاً مپهای قدیمی هم به هم ریخته ! مثلاً تو مپ wasteland آسانسور گذاشتن حسابشو بکنید تو بیابون آسانسور گذاشتن ((:
    یا یه مد هست که هر مپی بری تبدیل به به اتقاق خالی بدون هیچ کاوری میشید که خیلی جالبه تو فضای این مکعب بدون امنیت بجنگیم مدها خیییلی زیاده و من فعلاً دارم رنک اسلحه هامو بالا میبرم و آشنا میشم
    پ ن: برای اولین بار که وارد مپ pripyat شدم همه رو لتو پار کردم معلومه توش مستعدم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوست عزیز شما اگر از حال و هوای این بازی بیخبری دلیل نمیشه استقبال ایرانیها و حتی جهان رو از این سری بازی کم بدونی چون بازی به گرد پای کال نمیرسه اینو چجور نمیدونی جانم ؟ این FPS ها اینقدر اسمشون کوچکه که یکیشو نتونستی مثال بزنی و این بازیایی که گفتی من به عنوان یه گیمر متوسط که حداقل بزرگای دنیای بازی رو میشناسم تا حالا اسمشونم نشنیدم که این اگر یه دلیلش به روز نبودن منه دلیل دومش کوچک اندام بودن این بازیها به ویژه تو مولتی بودنشونه هرچند ممکنه با خرید بازی قانونی خیلی مولتیپلیرهای جذاب مثل مدرن وارفر 1 تا 3 هم تجربه کنیم ولی دارم بهت میگم با همه اطلاعاتی که شما داری و البته به عنوان ناظر زحمتکش اینجا هم براتون احترام قائلم ولی عجیبه میخواهید ابربازی کل تاریخ که سری کالاف دیوتی و سری اخیرش یعنی مدروارفر هست رو از دور خارج بدونید دلیل محکم مدعای من همین اومدن DLC ها و مدها اونم نه فقط در 3 بلکه مدهای خیلی جذابترش تو 2 هست که من فکر میکردم دیگه کسی دنبالش نمیره اینکه تو سایت شما کسی رغبت نمیکنه تو تاپیکها از جمله تاپیکهای بازی آنلاین به جز بازیای عجیب غریبی مثل کانتر فسیلی پست بزنه بحثش جای دیگس (پخ نمیدم خواستی بده) ولی دلیل نمیشه بدون اطلاع از موج رسانه ای که بازیای مدروارفر تو همه سایتها و رسانه ها راه انداختن و هر گیمیری تو کانال یو تی یوب اش 70 80 درصد فیلم از مولتی این بازی گذاشته شما بیای پرطرفدارترین بازی و البته به روز ترین بازی تاریخ گیمری چه مولتی و چه سیتگل رو از دور خارج بدونی
    شما اگر جوابای عجیب ندید من حرفی ندارم که بخوام تمومش کنم یه بار فکر کردید گفتم چرا پست صفحه اول ادیت نمیشه که متوجه اشتباهتون کردم الانم اومدید میگید استقبال کم شده از مدروارفیر بیا بریم تک تک فرومایی که عضوم ببین اگر تاپیکای تاپ تک تکشون مال همین مدروارفیر نبود بعد بیا اینجا بگو کالاف دیوتی از دور خارج !
    یه چیزیم خدمتت بگم من بقیه بازیارو چون گرونه مولتی بازی نکردم (تو سبک fps) پس نظر نمیدم ولی تو همین مدروارفیر اگر واقعاً از دور خارجه چرا مچ برگزار میشه چیرا کلن ها مسابقه میگذارن ؟؟؟ شما خبر نداری برادر شما خبر نداری
    زنده باشید
    dashmojtaba جان شما یا حرف های دوستمون رو متوجه نشدی یا نخواستی متوجه بشی
    منظور ایشون این هست که این بازی در حال حاضر فعلا در این انجمنی که هستیم زیاد انلاین باز نداره ، دقت کنید منظورش کم تعداد بودن نفرات بازی کننده فعلی در اینجا هستش نه این که این بازی یعنی MW کم ارزشه یا بزرگ نیست و به درد نمی خوره.

+
    اون پست فینگلیش هم چون بار اولشون بود مشکلی نداره و با یک تذکر بهشون میشه کار رو ادامه داد.

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

زنده باشید
    دوست عزیز,بنده تمام حرفام درباره مالتی پلیر بازی هست چون اینجا تاپیک مالتی پلیر بازی هست چون در زیبا بودن CoD شکی نیست.(به خصوص داستان بیشتر نسخه هاش)
    بازی هایی که گفتم کوچک نیستند و در دنیای MMOFPS ها کاملا شناخته شده و محبوب هستند.دنیای آنلاین و آفلاین بینشون فرق های زیادی هست.تاپیک هاشون رو بخونید متوجه میشید که چه جور بازی هایی هستند.درضمن من فقط و فقط 3 تا نام بردم وگرنه لیست بسیار بسیار بلندی هستند.
    یه چیزیم خدمتت بگم من بقیه بازیارو چون گرونه مولتی بازی نکردم
    توی پستم عرض کردم F2P که مخفف Free 2 Play هست یعنی رایگان.شما دانلود میکنید,عضو سایت بازی میشید و بازی میکنید.

در کل بین MMOFPS و FPS تفاوت های بزرگی وجود داره و دنیاشون متفاوته از هم.
    CoD یک FPS موفق هست به نظرم ولی در زمینه Multi (فقط و فقط Multi) نمیشه لقب بهترین و ابر بازی تاریخ رو بهش داد.میتونید با جستجو در سایت های مخصوص بازی های MMO بهتر متوجه منظورم میشید.

باز هم میگم این تاپیک و این بخش درباره آنلاین و Multiplayer بازی ها هست و نه مواردی مربوط به سینگل.

اگر یه دلیلش به روز نبودن منه دلیل دومش کوچک اندام بودن این بازیها به ویژه تو مولتی بودنشونه
    همون طور که بارها گفتم اینجا درباره Multiplayer هست و ما همه قسمت Multiplayer به قول شما اندام بازی ها رو مقایسه میکنیم و نه چیز دیگه ای.(گیمر های زیادی داریم که به روز هستند و این بازی هایی که من گفتمو نمی شناسند چون که دو دنیای جدا هستن آفلاین و آنلاین از نظر من و دلیل نمیشه کسی که خوره بازی های PC و کنسول ها باشه حتما Multiplayer باز هم باشه)

من تا یه چند روز دیگه در قسمت اخبار بازی های آنلاین در قالب چند پست بهترین های سبک های MMO رو به نقل از سایت MMOBOMB معرفی میکنم و توضیحاتشونو ترجمه میکنم و پیشنهاد میکنم حتما اون پست رو وقتی زدم مطالعه بکنید.(تاپ10 سبک های MMOFPS و MMORPG و ... )

در آخرم بازم بگم که نگفتم بازی از دور خارجه و فقط گفتم در ایران طرفداران مالتی پلیر بازی به اون شدت بالا نیستند و همه میدونیم این بازی در کل چه قدر محبوب هست ولی من بحثم فقط و فقط و فقط روی MP بازی هست.

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •