در مورد یاد گرفتن عرض کردم خدمتتون متاسفانه این انجمن کسی رو نداره که MW2 به صورت آنلاین بازی کنند.اکثرا من جمله خودم به FPS ها و شوترهای دیگه و F2P روی بردند من جمله A.V.A و APB و Arctic Combat که تاپیکشون هم هست و میتونم بگم که الآن حداقل بین ایرانی ها طرفداران Multiplayer این بازی به شدت داره کم میشه به دلایل زیاد که اگه خواستید براتون میگمشون.(مهم ترین مورد حداقل برای من اینه که بازی های MMOFPS از اونجایی که مخصوص این سبک هستند امکاناتی اضافه کردند که به Multiplayer بازها خیلی زیاد حال میدن)
اگه پست فینگیلیش رو میگید,از اونجایی که بار اولشون هست,بنده بهشون یه تذکر دوستانه دادم که از این به بعد فارسی تایپ کنند که در ظاهر انجمن مشکلی به وجود نیاد و خلاف قوانین نباشه.(بار اولشونه و احتمالا آشنایی با قوانین ندارن)
در کل یه پست هستش که از نظر محتوا خلاف قوانین نیست در نتیجه شما خودتونو ناراحت نکنید چون اون قدر هم چیز بزرگی نیست و فقط دوست تازه واردمون به انجمن سوالی داشتند که پرسیدند و اگه کسی جوابشونو بلد بود پست میذاره و همه استفاده می کنیم.
بهتر هستش بیشتر از این پستی نذاریم که تاپیک رو منحرف کنه اگه هرگونه موضوعی در ادامه این بحث و نامرتبط با خود بازی بود خوشحال میشم در پروفایل یا پ.خ برام مطرح کنید.