تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 428 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

من نمي فهمم
    يعني مدل كه مياد تو udk خودش لايت مپ ميگيره ؟‌
    كه بعد تو لايت مپ رو بر داري
    نه گلم
    وقتی بهش نور میدیو بعد پردازش میکنی اون سایه ها رو به صورت فایل تکسچری که نشونت دادم ( لایت مپ ) میسازه و میندازه روی مدل
    تا وقتی که تنظیمات نورو دستکاری نکردی این تکسچر حفظ میشه
    اگه تنظیماتو عوض کنی باید از نو پردازش کنی

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

نميشه uv هارو براي متريال عوض كرد مثلا يه شيدري بدي كه يووي يك رو كاري نداشته باشه يوويه سه و چهار رو شيد كنه

3. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادی من فکر کنم شما تو نور پردازی انریل مشکل داری ؟! برا من وقتی بیلد میکنم خیلی کیفیتش بهتره !

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

نميشه uv هارو براي متريال عوض كرد مثلا يه شيدري بدي كه يووي يك رو كاري نداشته باشه يوويه سه و چهار رو شيد كنه
    میشه
    میشه بگی مترالم با uv یک یا دو یا هر چندتا ست بشه
    اما نمیشه گفت یکی از متریال ها با یک و یکی دیگه با دو بشه !
    حد اقل من فکر کنم نمیشه :(

هادی من فکر کنم شما تو نور پردازی انریل مشکل داری ؟! برا من وقتی بیلد میکنم خیلی کیفیتش بهتره !
    حاضرم این مدلو آپلود کنم تا شمام تست کنید
    هرچقدرم بهتر نور پردازی شه بازم به رندر منتال ری مکس که نمیرسه !

لایت مپ توی خیلی از بازی های بزرگ استفاده شده

اینجام باید یه راهی باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادی آپلودکن ( پکیج انریل رو آپ کنیا ) من یه تست بگیرم . اگه این جور کیفیتاش متفاوت باشه که یادگیری این جور لایت مپ ها توی مکس برا من واجب میشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

-
    قبل از اینکه سوالمو بپرسم ، باید بدونیم که اگه این روش فهمیده شه سایه های بازی هامون واقعا طبیعی تر میشه و میتونیم گرافیک بازیه خودمونو افزایش بدیم

اگه بتونیم با هم به این سوال جواب بدیم من قول میدم آموزشی در مورد لایت مپ گرفتن توی مکس اینجا میزارم و طوری که همتون بتونید اینکارو به راحتی انجام بدید
    ممنونم :X

ببینید من مدلمو آوردم توی UDK و توی تنظیمات مدلم بهش گفتم که با lightmap نه با vertexlight سایه ها رو بنداز روی مدلم و بهش گفتم که کانال uv دومی مدلمو برای لایت مپ بشناسه ،بعد یه نور براش گزاشتمو پردازش کردم تا نتیجش شد اینکه udk یه لایت مپ برای مدلم ساخت که سایه ها توشه و همونطوری که توی تصویر میبینید اونو توی یه پکیج سیو میکنه

خوب تا اینجا مشکلی نیست

خوب ، اما من برای بهتر شدن سایه ها ، توی محیط 3dmax یه لایت مپ ساختم که با همون uv ست شده
    به شکل تکسچر ذخیرش کردمو آوردمش توی UDK و این زیر تصویرشو میبینید :

خوب حالا تمام سوال من میگه که چطوری میشه این تکسچری که من آوردم بیاد جای اون تکسچری که uDk ساخته ( همون که توی تصویر اولی هست !؟ ) ؟
    یعنی udk به جای استفاده از تکسچر لایت مپ خودش ، از ماله من استفاده کنه ؟

-------
    -------

در همین رابطه من یه گزینه پیدا کردم توی تنظیمات استاتیک مشم که مشکوکه
    این قسمت برای چه کاریه ؟

-------
    -------

میدونم که بعضیاتون میگید چرا از سایه های خوده UDK استفاده نمیکنی ؟
    خوب جوابش توی عکس های زیر هست

یه مدل ، یه بار توی مکس لایت مپ گرفته شده و یه بار توی udk
    کدوم طبیعی تره ؟!

اگه زیاد کش دار نیست من جوابت رو میدم . اخه شاید نتونم بیام توی نت اونوقت شرمندت میشم . هرچی سوال دای تا اخر امروز بپرس این شامل بقیه هم میشه چون یه مدت نمیام .
    فکر کنم فهمیدم شما منظورت چیه . داکیومنت خارجی می خوای یا خودم برات بگم ؟

8. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه زیاد کش دار نیست من جوابت رو میدم . اخه شاید نتونم بیام توی نت اونوقت شرمندت میشم . هرچی سوال دای تا اخر امروز بپرس این شامل بقیه هم میشه چون یه مدت نمیام .
    فکر کنم فهمیدم شما منظورت چیه . داکیومنت خارجی می خوای یا خودم برات بگم ؟
    خوب حسن جان خودت بگو دیگه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث لایت مپ به نظر جالب میاد اما من چیز زیادی از نوز پردازی نمیدونم.
    شرمنده

یه سوالی داشتم.

فرض کنید یه مدل تو مکس ساختیم و آوریمش تو UDK و حالا یخوایم براش تکسچر و متریال بسازیم!

چطوری باید ابعاد مدل رو با ابعاد تکسچر و متریال هماهنگ کنیم.

مثلا فرض کنید یه لامپ که به صورت تقریبا کروی هستش رو مدل کردیم! نصفش از جنس شییه و نصفش آهنیه!
    تو خود UDK هم از این لامپ ها هست!

میخوام بدونم چطوری باید براش تکسچر درست کنیم؟

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید اومدم وسط بحثتون
    یه سوال داشتم(البته بیشتر یه درخواسته)
    الان اولین کدهای بخش state رو کامپایل کردم ولی این اخطارها رو میده:
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM_PodiumSco rpion''
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM _PodiumScorpion'
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_SM_FlexRing ''
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_S M_FlexRing'
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_SM_LightCo ne01''
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_ SM_LightCone01'
    فکر کنم یه مدلهایی رو می خواد که ندارمشون.توی پکیج خود آموزش هم نبود.کسی مدلهای مربوط رو داره؟
    راستی مشکل قبلی هم خدا رو شکر حل شد.مشکل از معرفی ماهی بود
    Last edited by M.Mehrazin; 17-04-2011 at 16:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اگه یو دی کی داشتم وضعیت فرق میکرد و قشنگ بهت میگفتم
    نگاه کن منظورت اینه ؟
    خب نگاه کن ابتدا طبق تصویر زیر عمل کن .

یا اینجوری

ذخیره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ایمپورت توی مکس

------------------------------------------------------------------------------------------
    تنظیمات:

---------------------------------------------------------
    ادیت :

-------------------------------------------------------------------------
    اکسپورت

----------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------
    ایمپورت به UDK

اینم یه راهنمای کاملا تصویری

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

سلام
    ببخشید اومدم وسط بحثتون
    یه سوال داشتم(البته بیشتر یه درخواسته)
    الان اولین کدهای بخش state رو کامپایل کردم ولی این اخطارها رو میده:
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM_PodiumSco rpion''
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM _PodiumScorpion'
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_SM_FlexRing ''
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_S M_FlexRing'
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_SM_LightCo ne01''
    G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_ SM_LightCone01'
    فکر کنم یه مدلهایی رو می خواد که ندارمشون.توی پکیج خود آموزش هم نبود.کسی مدلهای مربوط رو داره؟
    راستی مشکل قبلی هم خدا رو شکر حل شد.مشکل از معرفی ماهی بود
    اگه تونستم شب جوابت رو میدم .
    اقا هیچکس دیکه ای نیست اسکریپت جواب بده؟

13. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •