تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 472 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان به تازگی مثل من سمند EF7 خریده مدل 91 بدون مالتی دو تا مشکل داره
    1- کمک عقبش باید عوض بشه .... چه مارکی بگیره؟ توی چه حدود قیمتی هستن کنک عقب ها؟ از کجا متوجه بشیم که خوبه یا نه؟ اصله؟ نشانه خاصی داره؟
    2- چراغ ایربگش روشنه چه مشکلی داره؟ امکان داره ایربگو خاموش کرده باشن؟ کلید خاصی داره ؟ اگه کیدی هست مکان کلید کجاست؟ یا از سنسوره؟ یا باید بره دیاگ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    1- کمک عقبش باید عوض بشه .... چه مارکی بگیره؟ توی چه حدود قیمتی هستن کنک عقب ها؟ از کجا متوجه بشیم که خوبه یا نه؟ اصله؟ نشانه خاصی داره؟
    2- چراغ ایربگش روشنه چه مشکلی داره؟ امکان داره ایربگو خاموش کرده باشن؟ کلید خاصی داره ؟ اگه کیدی هست مکان کلید کجاست؟ یا از سنسوره؟ یا باید بره دیاگ؟
    ممنون
    در مورد کمک اطلاعی ندارم
    در مورد چراغ ایربگ ,کلید نداره فقط دو ایربگ ها برای یربگ سمت سرنشین کلید تعبیه کردند .احتمالا ارور روی ecu داره و با دیاگ برطرف میشه .ممکنه پارامترهای ایربگ بالا باشه که در این صورت برقکار نمایندگی ها درستش میکنند

3. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    ممنون
    داداش الکی نده دیاگ بزنن ممکنه فیوزش سوخته شده باشه
    چراغ ایربگ سورن پدر منم روشن شده بود بردن گارانتی دل رو روده ماشینو ریختن رو زمین از اخر فهمیدن این بوده!

Sent from my C6903 using Tapatalk
    Last edited by ArashMiniStar; 22-09-2014 at 16:06.

5. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

یه مشکل جدید همین چند ساعت پیش کشف کردیم باهم اونم اینکه وقتی با سرعت بیشتر از 20KM روی دست انداز ها ( از نوع بزرگش) رد میشی انگار کف ماشین به دست انداز ها گیر میکنه در حالی که ماشین من اینجوری نیست ..... مشکل این چیه؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    از اين اطلاعات ميتوانيد بهره مند شويد
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

8. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دیروز ماشینو برای یه ایراد برقی بردم نمایندگی، از وقتی تحویل گرفتم تو سرعت 10 کلیومتر سه تا بیپ پشت سر هم میزنه تو دفترچه که نگاه کردم دیدم مفهومش باز بودن یکی از 6 در اتومبیل هستش در صورتیکه هیچ کدوم از درها هم باز نیست! کسی از دوستان راهی برای حل این مساله داره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز. عکس با کیفیت تری از این اطلاعیه داری؟

11. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

فايل PDF اين اطلاعيه رو دارم ولي نمي دونم چطوري روي سايت قرارش بدم .
    اگه نشد ايميلتون رو پيغام خصوصي بدين براتون ايميل كنم .

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام دیروز ماشینو برای یه ایراد برقی بردم نمایندگی، از وقتی تحویل گرفتم تو سرعت 10 کلیومتر سه تا بیپ پشت سر هم میزنه تو دفترچه که نگاه کردم دیدم مفهومش باز بودن یکی از 6 در اتومبیل هستش در صورتیکه هیچ کدوم از درها هم باز نیست! کسی از دوستان راهی برای حل این مساله داره؟
    شما يه بار كل درها و كاپوت و صندوق عقب رو كاملا بازكن و محكم دوباره ببند ببين قضيه حل ميشه يا نه ؟
    ضمنا توي مالتي پلكس نشون ميده كه كدوم در بازه .
    شايدم از سوكت كمربند ايمني باشه .
    چراغ سقفشم يه تستي بزن .

14. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مالتی پلکس هستش، نشون میده کدوم در بازه؟ کامپیوتر ماشین من می گفت در موتور بازه، هر کاریش می کردم از من انکار از اون اصرار! هی بوق میزد که در بازه، البته به همراه این مشکل، مشکلات برقی و الکتریکی زیاد دیگه ای هم داشت که بماند
    برای رفع کردنش تقریبا 6 یا 7 جای ماشین رو زده باز و بست کردن(تو فاکتوری که بهم دادن نوشته، خواستی می تونم عکس بگیرم تو سایت قرار بدم)، مشکل برقی الکترونیکی هستش، مطمئنان همه درها هم بسته هستش، درسته؟ ولی یک چیزی باعث می شه که کامپیوتر خطا بگیره، حالا دقیقا از کدوم قسمته نمی دونم.
    ولی ببریش نمایندگی بهتره
    Last edited by وحید گودرزی; 23-09-2014 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •