توی یکی دو مرکز که کیفیت کاریشون بدک نیست.
مخصوصا باباطاهر. که نوسان سرعتشون صفر هستش!!!
توی یکی دو مرکز که کیفیت کاریشون بدک نیست.
مخصوصا باباطاهر. که نوسان سرعتشون صفر هستش!!!
درود
دوستان من 128 مخابرات دارم متاسفانه وقتی 1ساعت تو نت میچرخم بدونه اینکه دانلود داشته باشم یا برنامه هام آپدیت بشن حدون 110-120 مگ ترافیکم از بین میره
جالب اینه 2سال پیشم همین سرویس رو داشتم ولی اینطوری نبود و خیلی کم مصرف میکرد..بعدشم 256 گرفتم که اونم باز خیلی مصرف نمیکرد ولی الان 3-4 ماهه اینجوری شده
کسی میدونه اشکال از چیه؟![]()
جالبه سایت داغون مخابرات همدان حتی بالا نمیاد که ببینیم چه خبره! اصلا فکری برای ارتقا اینترنت نمیکنن.
امروز که با مخابرات وصل شدم متوجه یک آی پی جدید شدم :
5.236.156.1
آی پی جدید اختصاص دادن یعنی تعداد کاربران مخابرات بیشتر شده بعید میدونم پهنای باند جدیدی خریده باشند یعنی در آینده انتظار کاهش سرعت هر چه بیشتر رو داشته باشید!
سلام
من میخوام از مخابرات خط adsl بگیرم . الان هر سرعتی بخوام میتونم بگیرم برای خونه ؟ بعد این قیمت ها که تو سایت مخابرات زده برای دو ماهه یا یک ماه ؟ یعنی منظورم اینه که قبض تلفن 2 ماه یکبار میاد خب حالا مثلا اینترنت 512 نامحدود رو زده 24000 تومان . حالا سر دو ماه که قبض تلفن میاد 24000 تومن توش نوشته یا 48000 تومن ؟؟ممنون
سلام، قیمت ها ماله یک ماهه، البته بعضی طرح ها به میزان استفاده + هزینه آبونمان و هزینه نگهداری بستگی داره، ولی در کل قیمت هایی که اعلام میشن برای بازه یک ماهه هستن
سلام به همه
سرویسی که دانلود شبانه خوب داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
من 2 سالِ 256 3 گیگ مخابرات دارم ولی سرعت شبانش پایینه با این که روزانه تا 250 هم میره.
یه نکته دیگه . کسی دیگه ای هم هست که فکر کنه مخابرات ترافیک مصرفی رو بیشتر نشون میده ؟
هم شهری های عزیز توجه کنید
به هیچ وجه حتی اگه مجبور شدید از دیال آپ استفاده کنید سمت آسیا تک نرید سرعت ها رو به شدت آورده پایین و قیمت ها رو برده بالا در حال حاظر اینترنت 256 باید 32 کیلوبایت سرعت دانلودش باشه که اینها سرعتش رو کردن 4 کیلوبایت،پینگ ها به شدت رفته بالا طوری که من پینگم رسیده به 2000 و یه نفر دیگه هم 6500 همه حرف هام با مدرک هست این سرعت دانلود سرویس منه که 512 هستو وقتی به پشتیبانی میگم میگن که سیاست جدید همینه که هست این وضعیت من تنها نیست تو کل کشور این مشکل رو دارن و همگی میخوان جمع آوری کنن این آدرس صفحه آسیا تک هست اگه حرف هام رو باور ندارین برین اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بقیه هم بگین به هیچ وجه سمت این شرکت دزد نرن
داداش کل isp ها الان همین مشکلو دارن مثلاً مخابرات هم قیمتارو بالا برده هم اینکه سرعت افت کرده هم اینکه ترافیک بصورت عجیبی دزدیده میشه من متوسط مصرف روزانم 800 مگ شده و این فقط واسه چرخیدن 2-3 ساعت تو اینترنته نه دانلود که با عقل جور در نمیاد
بر باعث و بانیش لعنت
آقا این مخابرات سرویس نامحدود رو به مشترکان اعتباری هم میده یا فقط واسه دائمیاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)