فیس خلیلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس خلیلی
کارت گرافیک من Sapphire 5850 هست
فکر میکنم جواب بده
کیت سرور رو از کجا میتونم بیارم؟
Last edited by AMIRICE; 19-03-2010 at 01:58.
سلام دوستان من یک اسکوربرد دانلود کردم که متعلق به لیگ اینگلیس بود اما وقتی اسکوربرد قبلی رو پاک میکنم و این رو میریزم تصویر به هم میریزه اون اسکوربرد قبلی هم که میزارم کنار این باز هم اولی رو نشون میده اینم عکسهاش لطفا راهنماییم کنید
این اسکوربرد اولی که درست کار میکنه :
این دومی که ریختم اینو درست نشون میده! ولی!
تو بازی این شکلی میشه حالا اساتید محترم لطف کنن منو راهنمایی کنن!!
![]()
Last edited by DANTEH2010; 19-03-2010 at 11:18.
سلام دوستان کیت سروری که من دارم بخش Custom LOD رو نداره که بتونم ادیت رو انجام بدم
و به جای Custom LOD اینو DISABLE CONTROLLER SELECTION CHECK داره
![]()
واسه سوال اول که هیچ ولی در مورد سوال دوم فایل سیو مسترلیگ رو که با ML شروع میشه رو لود میکنی و بعد هرچی دوست داری پول واریز کن به مستر لیگت !!!!!
به همین راحتی !!!!
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
سلام
شما باید تمام فایلهای اسکربرد اول رو پاک کنید و بعد اسکر برد جدید رو بریزید
یه مشکل دیگه هم در بعضی از اسکربردها هست که یکی از فایلها که باید در پوشه dt05_e.img کیت سرور ریخته بشه که فکر کنم این فایل باشه unnamed_54.bin به اشتباه در پوشه dt05_x.img ریخته شده که باید بریزیش تو پوشه dt05_e.img
از این کیت سرور استفاده کن
کیت سرور
آپدیت کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد آپدیتو دانلود کن که 2 تا فایل توش داره که باید بریزی تو پوشه کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه فایل config-sample.txt توش هست که باید به config.txt تغییر نام بدیش
Last edited by Mehdi.ss; 19-03-2010 at 17:31.
HD Emblems for PESEdit.com 2010 Patch 2.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ahmed Mido Face by Ruqas
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quim Face by Yuriکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gonzalo Higuain & Gallas by Gillکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Powercat Yellow-Black-Crome HD by mcbull67
Powercat Black-White-Limone HD by mcbull67کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Athletic Bilbao Adboards by Bambino
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)