یعنی شما میگی که 128 پارس از 256 و 512 بهتره؟؟؟؟![]()
یعنی شما میگی که 128 پارس از 256 و 512 بهتره؟؟؟؟![]()
دوست من این تجربه منه ممکنه برای یکی دیگه اینطور نباشه حداقل از اول امسال به اینطرف و سروکله زدن با اکانت های متفاوت اینطوری بوده و فکر میکنم فلسفه پارس این بوده که:
کاربری با اکانت سرعت پایین و حجم محدود بیشتره پس اونا اغلب کاربرای حرفه ای از نظر دانلود نیستن پس پهنای باند بیشتری در اختیارشون میزاریم تا مجبور به شارژ جدید بشن
مثل بلایی که سر خودم با سابقه چند ساله اینترنت ADSL اومد، که اشتراک 1 مگ رو تو دو روز سوزوندم.
ولی انصفآ همه گیره، شما تصور کن تا حالا با سرعت مثلا 32 دان می کردی یک باره بشه 400 فکر نمکنی ممکنه صندلی زیر پات ابر بشه زمانی که سرعت برسه 900
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
دوستان امتحان کنن مثل اینکه پارس رضایت نسبی داره میده تورنت رو بگیر نگیر راه بندازه الان دارم از تورن با سرعت کامل دان میکنم اما همچنان مثل یه تابع سینوسی نوسان سرعت داره، برای شما هم همینطوره
شیر کردن به نفع کاربر هست و هر چی ضریب اون بیشتر باشه بهتره و متاسفانه این بر خلاف اون چیزی که اکثر نمایندگی های فروش به مشتری میگن که ضریب ما کمتره و این برتری ماست
مثالی میزنم تا بهتر متوجه موضوع بشید:
شما به عنوان کاربر درخواست اکانت 128 می دید در صورتی که مسله شیر کردن در میان نباشه سرعت دانلود شما دارای حداقل و حداکثر تعریف شده اکانت شما می باشه که در این مثال میشه چیزی بین 28 الی 35 یعنی با اختلاف فقط چند کیلوبایت نسبت به اکانتتون سرعت دانلود شما متغییر می شه حالا اگر با همین اکانت شما شیر بشین اونم با ضریب 4 یعنی برای شما و سه نفر دیگه همزمان یک اکانت512 فعال میشه که در صورتی که همزمان هر چهار کاربر این اکانت با هم دانلود کنن سرعت واقعی هر کدام هیچ برتری و افتی از نظر سرعت نسبت به حالت غیر شیر نداره ولی مزیت این کار اینه که احتمالا هر سه کاربر با هم دانلود نمی کنن یا اصلا کاربر فعال اون اکانت نیستن(اکانتها فروخته نشده باشه) سایرین از پهنای باند اضافی استفاده میکنن یا به عبارتی این اشتراک 512 شیر بین چهار نفر
پس میبینید که هر چی ضریب شیر بیشتر باشه به همون اندازه سرعت شما هم با توجه به احتمالات بیشتر میشه
[SIZE="7"]
این آیدی یاه. منه کار مهمی بات دارم
e30punisher@yahoo.com
کدوم منطقه هستید؟
پینگ شما خیلی ناجوره...
تازگی اینطور شده یا از قبل ؟ لطفاً سرویست رو هم ذکر کن![]()
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
امروز پینگ افتضاح شده، دیروز واسه من تو بدترین حالت پینگ زیر 400 بود ولی امروز خرابه...![]()
پینگ من همین تازه رفت بالا
![]()
الان وضع بهتر شد.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
از سرور باکو تست بگیر.
شما چه سرویسی گرفتی؟
چند ماه پیش اومدی سوال پرسیدی و بعد از وصل شدن سرویست رفتی و دیگه پیدات نشد.
از سرویست راضی هستی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)