من مصرف باتری گوشیم خیلی زیاده.تنظیماتش رو هم بهینه کردم مثل نور صفحه و.. ولی روزی یه بار شارژ میکنم.گوشیم هم از این گارانتی دارهاست.به نظرتون از رام هست.یا مشکل از باتری هست.رام من اینه:
pda: jf5 csc:ja5 phone:ja1
من مصرف باتری گوشیم خیلی زیاده.تنظیماتش رو هم بهینه کردم مثل نور صفحه و.. ولی روزی یه بار شارژ میکنم.گوشیم هم از این گارانتی دارهاست.به نظرتون از رام هست.یا مشکل از باتری هست.رام من اینه:
pda: jf5 csc:ja5 phone:ja1
iیه سری کارا همیشه باید بکنی: همیشه برنامه باز نباید باشه و با تیک منیجر باید ببندیش
نور صفحه هم باید بزاری اتوماتیک
درضمن گوشی رو اگه روزی ند ساعت باهاش ور بری شارژ زود خالی میکنه... ولی اگه ولش کنی به امون خدا بیای ببینی شارژ خالی کرده اون دیگه مشکل از باتریه.............
تست کردم
سرعتش از تمام رام ها بهتره
نسخه 6.5 هم واقعا استیبله
ولی 4 تا باگ داره که تو موداکو هم گفتم
1. Edit lock screen and home layout don't work
2. If we enable CHT lock screen , HD mini lock screen is just a black square ,
3. Touch player has many bugs and don't work
4. Battery usage is too much
که مورد 1 در تم GTX حل شده ولی بقیه تم ها ایراد داره
مورد 4 هم اگه مصرف سی پی یو رو بزارید رو اتو تا حدودی بهتر میشه
سلام
من هم نصب کردم. برنامه های زیادی داره. ب نظرتون رم زیادی اشغال نمیکنه؟
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
سلام دوست عزیز؛
GTX رو از کجا دانلود کردی؟
از کنار همون کوکی ها دیگه
تو اون لینک هات فایل
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
بره همینه که فقط 50 مگ رم خالی در اول کار دارهسلام
من هم نصب کردم. برنامه های زیادی داره. ب نظرتون رم زیادی اشغال نمیکنه؟
ولی من Gtx رو تو لینک هایی که اقا سعید داده نمی بینم. خود آقا سعید هم گفته که: "اون سفیده توش نیست .... حذف شده بود از سرور منظورم اینه:
Energy.OMNIA.23127.Sense2.5.Cookie.GTX )"
مورد 3 هم با نصب تاچ پلیر خوب میشه......... ولی من خیلی حال کردم باهاش . خودش گفته هر ماه رام جدید کوک میکنه! خدایی تنها رامیه که احساس کردم گوشیم یه کم تغییر توش ایجاد شده!
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
http://thepingbox.com/181s7wvffhrw/_5B3rb-leech.com_5D_Energy.OMNIA.21914.Sense2.5.Cookie.GT X.Sep.02__.7z.html
یا
http://jumbofiles.com/bu4oe256g4uc
یک بار هارد ریست کنید بعد هیچ برنامه ای نصب نکنید و نور رو هم بذارید روی حداقل و ببینید باطریتون چقدر دوام میاره!![]()
آره انصافا شده HTCمورد 3 هم با نصب تاچ پلیر خوب میشه......... ولی من خیلی حال کردم باهاش . خودش گفته هر ماه رام جدید کوک میکنه! خدایی تنها رامیه که احساس کردم گوشیم یه کم تغییر توش ایجاد شده!
گوشیمو که میبینم یاد لئو دوستم می افتم
تازه تازه داره دوباره از این امنیا خوشم میاد ...
سلام دوستان این رام های انرژی رو امتحان کردم. ایرادات:
1-تاچ پلیر خرابه و با هیچ راهی هم درست نمیشه حتی نصب دوباره
2-رم خفن اشغال میکنه و میشه 30 مگ
یه سری ایرادات جزئی داره
-------------------------------------
تمام خوبی ها:
1- خیلی خوشگله!
2-پر از برنامه باحاله
3- کلا امنیا 2 رو یه شکل دیگه میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)