تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 287 از 352 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من هیچ جا این گوشیو گیر نمیارم!!
    اولا حتی خود نمایندگی مرکزی مایکروتل این گوشیو نداشت.چند تا از نمایندگیای دیگشم زنگ زدم فقط طلاییشو داشتن!قیمت هم 557 گفتن.
    فقط یه نمایندگیش بهم گفت هم سفیدشو داره هم مشکیش.اونم با قیمت 507!!
    جریان چیه؟؟؟مگه میشه انقدر اختلاف قیمت؟اونم درحالی که جفتشون گارانتی پارس مایکروتل هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من هم توي شيراز گيرم نيومد گفتند اگه بگردي شايد دست دو گيرت بياد من تمام ملاصدرا وسينما سعدي گشتم حتي 1 دونه آمنيا HD نديدم

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من هم توي شيراز گيرم نيومد گفتند اگه بگردي شايد دست دو گيرت بياد من تمام ملاصدرا وسينما سعدي گشتم حتي 1 دونه آمنيا HD نديدم
    سلام
    تو ملاصدرا من آناهیتا 1 هفته پیش من 3تا دیدم.مگه میشه نباشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    تو ملاصدرا من آناهیتا 1 هفته پیش من 3تا دیدم.مگه میشه نباشه؟
    درسته اونجا هست ولي اصلي نيست چون ديگه توليدش متوقف شده دوست عزيز يا دست دو در حد تميز هست

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من هیچ جا این گوشیو گیر نمیارم!!
    حتی خود نمایندگی مرکزی مایکروتل این گوشیو نداشت.چند تا از نمایندگیای دیگشم زنگ زدم فقط طلاییشو داشتن!قیمت هم 557 گفتن.
    فقط یه نمایندگیش بهم گفت هم سفیدشو داره هم مشکیش.اونم با قیمت 507!!
    جریان چیه؟؟؟مگه میشه انقدر اختلاف قیمت؟اونم درحالی که جفتشون گارانتی پارس مایکروتل هستند.
    دوستان تهرانی راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
    یک سوال داشتم لطفا در صورت امکان جوابش را بدهید
    آیا در پایین گوشی اسپیکر هست یا نه؟ من وقتی آهنگ گوش می دهم از قسمت پایین گوشی صدایی در نمی آید وانگشتم را که جلوی سوراخ پاییین گوشی می گیرم اصلا تغییری در صدا ایجاد نمی شود، ولی لسپیکر بالایی کامل کار می کند.
    به نظر شما مشکل اسپیکر پایینی گوشی من در چیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

موقع کل کل که میشه همه پشت سر هم پست میدن ولی حالا که کمک میخوای هیچ کس نیست...

9. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوست عزیز تولیدش متوقف نشده در واقع هنوز سری جدید واسه شرکت نیومده شما یه سری به نمایندگی بزنید ببینیم چی میگن....

11. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
    یک سوال داشتم لطفا در صورت امکان جوابش را بدهید
    آیا در پایین گوشی اسپیکر هست یا نه؟ من وقتی آهنگ گوش می دهم از قسمت پایین گوشی صدایی در نمی آید وانگشتم را که جلوی سوراخ پاییین گوشی می گیرم اصلا تغییری در صدا ایجاد نمی شود، ولی لسپیکر بالایی کامل کار می کند.
    به نظر شما مشکل اسپیکر پایینی گوشی من در چیست؟
    سلام
    به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومده انشالله مدیر شدنت رو ببینم
    آره. در پایین گوشی یه بلندگو هست. اگه کار نمی کنه احتمالا مشکل سخت افزاریه. ببرش گارانتی

داداش ما اینجا یه سری از مشکلات رو مطرح می کنیم و دارندگان گوشی هم در صورت وجود تاییدش می کنن و با بحث و گفتگو تلاش می کنیم که برطرفش کنیم. حالا اینکه یه عده خرمتعصب که مث کبک کله شون رو کردن زیر برف میان اینجا رو به آشوب می کشن و اعصاب همه رو خط خطی می کنن مشکل ما و شما نیست. ما و بزرگان این کلوپ اینجاییم که بدی ها و خوبی های این گوشی رو بررسی کنیم و تا جای ممکن برطرف کنیم و اگه نشد یه جوری باهاش کنار بیایم؛ چون هیچ گوشی ای کامل نیست... اگر احیانا بدی ای از این گوشی دیدیم به دیگران هم اطلاع بدیم تا اون ها هم بدونن. چون بالاخره ما ایرونی و مسلمونیم و مطمئنا راضی به این نخواهیم بود که دیگری هم ضرر و دردسر ما رو متحمل بشه... در کنار این ها هم اگه مشکلی در زمینه نصب برنامه ها، ساین، هک، نقشه ها و غیره هم بود به همدیگه کمک می کنیم تا رفع بشن.

در ضمن، اینجا محیط چت نیست که تا یه PM دادین یکی دیگه تندی پاسخ بده؛ این جا فارومه و هر کسی هر ساعتی دلش بخواد میاد اینجا. یه عده مانند خودم دانشجو هستن و فقط زنگ تفریح میان کلاس ها یا وقت ناهار میان اینجا، یه عده هم کارمندن و سر کارن عملا ساعت 8 شب به بعد میان، یه عده هم که روزها خوابن و شب ها بیدار که از ساعت 2 بامداد به بعد میان اینجا. مطمئن باش پرسش شما بی پاسخ نمی مونه و اگه هم بمونه بدون که کسی اطلاعاتش در اون زمینه فعلا کامل نیست و اگه دم نمی زنه به این خاطره که نمی خواد اطلاعات نادرست بده؛ وگرنه چیزی که زیاده حرف پرت و پلا و اطلاعات نادرست!!!

در پایان، این گوشی کماکان تولید می شه و مطمئنا خط تولیدش تا 6 ماه آینده ادامه کار داره ( مگه این که خود سامسونگ عشقش بکشه یهو بگه نمی خوام بزنم! )

شاد باشین
    Last edited by DariushGreat; 14-04-2010 at 11:19.

13. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •