ببینم دوستان میشه یه سوال تکراری بپرسم
والا ما آخر نفهمیدیم این ورژن 30 یا 31 چطوری آپ میشه
لطفا چند تا لینک برا آموزش کامل بزارین یا این که
توضیح بدین این ورژن ها اصلا وجود خارجی دارن یا نه؟
ببینم دوستان میشه یه سوال تکراری بپرسم
والا ما آخر نفهمیدیم این ورژن 30 یا 31 چطوری آپ میشه
لطفا چند تا لینک برا آموزش کامل بزارین یا این که
توضیح بدین این ورژن ها اصلا وجود خارجی دارن یا نه؟
سلام
اولا ورژن 31 فعلا وجود نداره و نوکیا تصمیم گرفته ورژن 30 رو ارائه بده که تغییراتی که قرار بود توی ورژن 31 بده توی 30 نیست
البته علت اینکه این اول توی سایت رسمی نوکیا نمی یاد(ابته الان فکر کنم اومده باشه) بخاطر اینه که به برنامه نویسان میدن تا اونها اول بررسی کنن بعدش میاد توی سایت رسمی(اگه اشتباه نکرده باشم)
اما لینک آموزش آپدیت به ورژن 30:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nikaan; 02-08-2009 at 11:34.
یکی هم جواب منو بده
مرسی
ورژن 30
فعلا به صورت رسمی برای آپ با pc قرار نگرفته و فقط می توانید از طریق خود گوشی (جی پی ار اس یا وایفا) اون رو آپ کنید
توصیه می شه صبر کنید تا به صورت رسمی معرفی و توی سیستم NokiaSoftwareUpdater قرار بگیره
سلام
نه من با pc اپدیت کردم
ضمن اینکه وقتی من گوشیمو به NokiaSoftwareUpdater زدم گفت که ورژن جدید آپدیت اومده
اول می خواستم با اون آپدیت کنم ولی چون نمی تونست خودش رو آپدیت کنه مجبور شدم به وسیله ی فونیکس این کار رو انجام بدم
در ضمن ورژن قبلی گوشیم 21 بود
Last edited by nikaan; 02-08-2009 at 11:34.
سلام دوستان
من تازه 5800 گرفتم وقتی داخل کیفش هست خیلی سخت بیرون میاد
آیا میشه موقع تماس بدون اینکه از کیف بیرون بیاری جواب بدی ( مثل برگردون کردن گوشی برای حالت سایلنت ) باتشکر
سلام دوستان
ببخشید کسی می دونه درایو H توی گوشی چیه ؟
با برنامه Xplor این درایو رو می بینم و وقتی که توی inbox عکسی که برام بولوتوث اومده رو می خوام save کنم غیر از phon memory و memory card یه درایو دیگه میاد که فقط نوشته H
با برنامه xplor که میرم توش همون برنامه هایی هست که تو گوشیم نصب هستن
و اینکه چطوری میشه غیر فعالش کنم ؟
سلام
دوستان راهی هست که گوشی از طریق اینترنت کامپیوتر update کرد ؟
یعنی با usb وصل کنی و با گوشی از طریق اینترنت pc آپ دیت کرد ؟
nsu nokia software updater براي همينه دوست عزيز تو اون CD كه همراه گوشي هست هم موجوده برنامش.
سلام ....
3 تا سوال دارم ...........
1 - گوشی من چند روزه خودش وصل میشه به GPRS و یه چیزایی دانلود میکنه !! از کجا بفهمم کدوم نرم افزار وصل میشه ( البته من تمام نرم افزار ها رو روی گزینه ی آپدیت دستی قرار دادم واتوماتیک نیست ) ممکنه ویروس باشه ؟!
2 - من توی پاک کردن یه آنتی ویروس به نام F-Secure مشکل دارم ! یعنی با این اسم در قسمت installed apps . نیست ..
کسی میدونه با چه اسمی ذخیره میشه ؟! و یا چطوری میتونم پاکش کنم ؟!
3 - وقتی یه آهنگ رو با بلوتوث میگیرم کجا ذخیره میشه ؟! وقتی گوشی رو وصلش میکنم به pc اصلا همچین فایلی وجود نداره !
ممنون ............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)