ممنون از دوستان
از نظر وجود داشتن که خوب من خودم توی آمازون یه مدل پاتریوت پیدا کردم به قیمت 53$ اینم لینکش
حالا سوالم اینه که این توی ایران هم گیر میاد یا نه ؟ کجا باید دنبالش بگردم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از دوستان
از نظر وجود داشتن که خوب من خودم توی آمازون یه مدل پاتریوت پیدا کردم به قیمت 53$ اینم لینکش
حالا سوالم اینه که این توی ایران هم گیر میاد یا نه ؟ کجا باید دنبالش بگردم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گفته دوست گرامی ساسان یکی از دوستان تهیه کرده بود.حالا سوالم اینه که این توی ایران هم گیر میاد یا نه ؟
تو ولیعصر دیگه.کجا باید دنبالش بگردم ؟
باید بگردی.
درود
دوستان قیمت اسپیکر logitech z523 ,edifier s330 رو بهم بدید
سپاس گذارم
z506 120 تومنه z906 490 تومن حتما همون حولوحوشه 150 160 تومنه.s220 هم 37 تومنه.اونم باید ازا ین یخورده بیشتر باشه.شرمنده مدل دقیق خودتو گیرنیووردم ولی باز خوبه قیمت تقریبیش تو دستته.
با تشکر
درود
عذز می خواهم از مدیر تالار عزیز که فروم پرسیدن قیمت اسپیکر رو پیدا نکردم اینجا سوالم رو مطرح کردم
فرشید جان دست درد نکنه ولی خب اون مدلی که من گفتم logitech z523 با z506 تفاوت اساسی داره این مدل که قیمتش لطف کردی 5 تیکه هست من مدل پایینتر ش رو میگم درست عددش بزرگتر اما مدلش بالاتر نیست.این مدل 3 تیکه قدرتش هم 40w بیشتر نیست ولی z506 قدرتش 75w هست.ادیفایر هم اون مدل مد نظر من مثل اینک تو ایران نیست طراحی این مدل فوق العاده هست.
سلام من چهارتا رم يك گيگ DDR2 برند OCZ دارم ميخوام به دوستم بفروشمش. چند بدمشون بره؟؟
به چه باسی؟DDR2 برند OCZ
در صورت باس 800
قیمت برای مصرف کننده دونه ای
13 تومن.
در صورت که مصرف کننده نباشد دونه ای 9 تومن
سلام
قیمت امروز پردازنده Amd Athlon x4 640 و 645 ]جقدر هست دوستان ؟
ممنون
سلامسلام
قیمت امروز پردازنده Amd Athlon x4 640 و 645 ]جقدر هست دوستان ؟
ممنون
به ترتیب حدود 110 و 115
سلام.
از نظر قیمت میشه یک مقایسه بین AMD X6 و Core i5 داشته باشین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)