این کی رو بردار
سپس مثل این پست کی جدید رو بده. فقط کی قبل رو باید ضربدر کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کی رو بردار
سپس مثل این پست کی جدید رو بده. فقط کی قبل رو باید ضربدر کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریال ریست جدید کسپراسکی Trial Reset Kaspersky Majax31.cmd
1:ابتدا باید تیک self defence رو بردارید و کسپر اسکی رو ببندیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2: برنامه رو ار حالت زیپ در بیارید
3: 32 بیتی 64 بیتی رو مشخص کنید
4:ورژن کسپر رو هم مشخص کنید
5"فایل Trial Reset Kaspersky Majax31.cmdرو اجرا کنید
6:حالا کسپر رو تریال اکتیو کنید
آقا این رو چند بار میذاری !!! جواب نمیده![]()
دوستان عزیز من به روش زیر کاسپر اسکی رو کرک کردم و هیچ مشکلی هم ندارم
استادان عزیز چک کنن و اگر مشکلی نبود برای بقیه هم اعلام کنند . من روی دو تا سیستم چک کردم
این فایل رو از لینک زیر
دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در محتویات فایل آموزش کامل در یه فایل pdf موجود میباشد
منبع :رضاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
میخواستم بپرسم اگر از انتی بلاک لیست کسپراسکای ورژن 2010 استفاده کنم مشکلی برای انتی ویروس پیش نمی اید واینکه ایا برای اپدیت کردن انتی ویروس سرور کسپراسکای اپدیت ها را درست میدهد یا با دیدن این انتی بلاک لیست در زمان اپدیت کردن اپدیت ها را انتی ویروس درست دانلود نمی کند واینکه با استفاه از این بلاک لیست انتی ویروس و کامپیوتر دچار اسیب میشوند. لطفا کمک کنید.متشکرم
حناب drhaniball من از این روش کاسپر رو کرک کردم و 2048 روز لیسانس دارم
خواستم برسم آپدیت های که صورت میگره از سرور های اصلی کاسپر اسکای هستش ؟
ممنون میشم شما هم یه بار این فایل رو چک کنید![]()
چون اگر مشکلی نداشته باشه واقعا جواب میده و کاسپراسکای کرک میشه![]()
چرا جواب میده شما مراحل رو درست انجام بدید جواب میده در ضمن به ویندوز 7 32 بیتی و64 بیتی بودن توجه کنید
اینم فیلم آموزش:
Last edited by rezabanderas2000; 06-09-2010 at 14:47.
رفیق گلم الان برام مقدور نیست تستش کنم.
اگه این فایل همون آنتی بلک لیست هست که فقط اجرایی شده بد نیست. بله قطعا از سرور خود کسپرسکی اپدیت میشه.
اگر نه واقعا کرک هست یعنی بعد از گذشت چند روز بازم دستورات رو انجام بدی باز 2048 روز بهت لایسنس بده خوب نیست.
آنتی بلک لیست فقط به شما اجازه میده از لایسنس بلک لیست شده هم بتونید استفاده کنید.
شما برا ی اینکه مطمئن بشید آپدیت خوب انجام میشه میتونید یک ویروس جدید از تاپیک دانلود ویروس انتخاب کنید بعد برای کسپر بفرستید و منتظر اپدیت باشید.
---------------------------------
نظر شخصی:
اگر من روی سیستم خودم کسپرسکی داشتم نه کرک نه انتی بلک لیست نه حتی تریال ریستر استفاده میکردم.
سلام
چطور ميتونم از اين پيام ها براي فايرفاکس جلوگيري کنم ؟
اخه وقتي اين پيام مياد سرعت اينترنت خيلي کم ميشه !!! بايد يک بار ديسکانکت بشم ... تا درست بشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)