شما باید یه Norton Account به صورت رایگان بسازید.بعد وارد حساب خودتون میشید و سریال رو برمیدارید.
یه نگاهی هم به پوشه Symantec در مسیر Documents بندازید.سریالها تو این پوشه نگهداری میشن. شاید کمک کنه.
X:\Users\Admin\Documents\Symantec
شما باید یه Norton Account به صورت رایگان بسازید.بعد وارد حساب خودتون میشید و سریال رو برمیدارید.
یه نگاهی هم به پوشه Symantec در مسیر Documents بندازید.سریالها تو این پوشه نگهداری میشن. شاید کمک کنه.
X:\Users\Admin\Documents\Symantec
با سلام
batman جان فکر می کنم پست رو همزمان با با پست شما ویرایش کردم . دوباره پاک و نصب کردم و مراحل رو به پایان رسوندم و تا 180روز دیگه از این محصول استفاده می کنم تا هم تستش کنم و هم مطمئن هستم محصول قانونی است و این یک مزیت بزرگ هست
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
دوستان این ابدیت های انتی ویروس نورتون شماره دیتا بیس نداره که از روش بفهمم تا چه حدی انتی ویروسم ابدیت هست ؟
بعد از نصب برای من میزد اخرین ابدیت مربوط به 134 روز پیش هست live update رو زدم از 101 مگ حدود 50 مگ دانلود کرد بعد دیگه نمی تونست ( سرعت دانلود کم بود ) کنسل کردم
الان که می بینم یک دقیقه میزنه اخرین ابدیت مربوط به 4 دقیقه پیش بوده یکدفعه میزنه 2 دقیقه پیش و ...
چطور باید مطمئن پشم در چه حدی ابدیت هست ؟
با تشکر
Norton Internet Security 2011/2012[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
تاریخ مشخصی نداره که بهش توجه کنید.
زمان آخرین آپدیت ملاک اصلیه.بهش عادت میکنید.
آپدیت اول رو تا انتها ادامه بدید.بقیه اپدیتها کم حجم هستن.
لطفا هرکی سریال معتبری داره بزاره که بدجوری نیاز دارم.مرسی
دوستان من هنوز با وجود اینکه کد فعال سازی رو فعال کردم و به نورتون اکانت لاگین کردم.ولی نورتون میگه دوباره امتحان کنید!! چراااااااااا؟![]()
دلیل این کار وجود پالس اپدیت هست مثلا اپدیت 2 ساعت پیشمیشه 1دقیقه یا 35ثانیه چون هر وقتکه چک میکنه و حتی 5 کیلوبایت دیتا از نت میگیره تاریخ اپدیت به روزرسانی میشه مثلا میشه 10 ثانیه و یا 2 دقیقه.
برای مطمئن شدن سیستم معمولا باید لایو اپدیت رو اجرا کنی تمام اپدیت رو که گرفت و دیگه حجمی نبود معلومه که کامل اپدیت شده.برای سرعت شما بهتره SmartDefination رو فعال کنید
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
کد اصل بوده یا همینا که تو تایپیک هست؟
ایناور امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)