اقا یه سوال واسه ساخت این یارو ساتیو یحتمل بازم دمپایی اب نکردن که باهاش گوشی بزنن...؟!؟!(منظورم کیفیت ساختشه...): دی
اقا یه سوال واسه ساخت این یارو ساتیو یحتمل بازم دمپایی اب نکردن که باهاش گوشی بزنن...؟!؟!(منظورم کیفیت ساختشه...): دی
آفا شما که نمیخوای بخری پس به چه دردت میخوره بدونی با چی ساختنش؟؟؟
ولی مطمئنم کیفیت ساخت ساتیو در مقابل omnia HD مثل کیفیت BMW در مقابل پرایده!!!!
اینطرفا دیگه از این سوالا نکن. برو توی فرومای خارجی بپرس بهتره![]()
نه دیگه آقا... دمپایی گرون در میاد! باید بره مثله گوشی های دیگه توپ پلاستیکیو تشت حموم شکسته جمع کنه آب کنه که گوشی هاش ارزون تر دربیاد !بازم دمپایی اب نکردن که باهاش گوشی بزنن...؟!؟!
منم همون دیشب فیلما رو دیدم
البته فقط ساتیو رو
خداست ! دقیقآ همونی که علی گفت
سرعتش محشره
فقط یجا توی گالری میخواد روتیت کنه 3 بار امتحان میکنه نمیشه
بعد میگه این نسخه نهایی نیست و پروتوتایپ هست
واقعآ خداست ! نکست فون : ساتیو
عجب گوشیه توپیه
رنگشم که مثل رنگ جیگر خودمه (g900)
7-8 سال دیگه میخرمش![]()
یعنی تو خبر نداری.
بیچاره به مرحله تولید رسید,حیوونکی دلم براش می سوزه![]()
تو تاپيك w995 مطرح كردم اما اونجا خيلي سوت و كوره:
يكي از دوستاني كه گوشيهاي مختلف سري w رو داشته لطفا از تفاوت نسخه هاي 1 تا 4 walkman player و سير تكاملشون بگه.
بالاخره رسيد يا نرسيد؟![]()
آره اینم میخواستم بگم! ببین چه قدر ریلکس هستن که دیگه فیلم رو هم بدون دستکاری گذاشتن! ولی من فک کنم ربطی به گوشی نداشت! خودش یه کاری کرد که دیگه روتیت نشد.فقط یجا توی گالری میخواد روتیت کنه 3 بار امتحان میکنه نمیشه
علی جون هر چی بوده دمپایی ها بزرگ پا بوده و تا اونجا که من میدونم اونقدر پلاستیک داده که بتونن برای دوربینش یه بیلبیلکی بزارنساخت این یارو ساتیو یحتمل بازم دمپایی اب نکردن که باهاش گوشی بزنن
این ساتیو خداست تاچش هم تو فیلم مشخصه که خیلی خوبه اصلا برای سیستم عاملی که مولتی تاچ ساپورت نمی کنه تاچ معمولی خیلی بهتر از خازنی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)