در اوبونتو (دسکتاپ Gnome ) اکثر تم های دانلودی رو میتونی با drag & drop به پنجره ی Theme در مسیر زیر نصب کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اوبونتو (دسکتاپ Gnome ) اکثر تم های دانلودی رو میتونی با drag & drop به پنجره ی Theme در مسیر زیر نصب کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چگونه میشه با یوزر root وارد محیط گنوم شد؟
ابونتو 7.4 میشد ولی 9.4 اصلا اجازه نمیده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته سعی کن این کار را انجام ندهی اگر انجام دادی تنظیمات روت رو تغییر نده
یک راه شاید بهتر استفاده از
gksudo nautilus
آقایون سلام
وقتی میخوام username وارد کنم هر کاریش میکنم زبونش انگلیسی نمیشه. انگلیسی رو انتخاب میکنم ولی باز فارسیه.
لطفا اینم جواب بدید.ممنون میشم
چطوری میشه با ubuntu اینترنت رو شر کرد؟ با ویستا که پدرم در اومد آخرشم نشد
Last edited by SAEED_BARCELONA; 08-09-2009 at 11:46.
من اوبونتو ۸.۰۴ دارم . نرم افزار babytrans را دانلود و نصب کردم ( البته نسخه قدیمی ترش در مخازن موجود بود) اما آیکنش هیچ جا نیست.
چه جوری از ترمینال اجراش کنم؟
سلام دوستان
من جدیدا رو نوت بوکم آبونتو 9.4 بنصبیدم ولی الان یه مشکلی که دارم اینکه وقتی سیستم رو stand by می کنم بدون هیچ مشکلی stand by می شه اما وقتی دوباره بالا می یارمش کیبورد هنگ کرده دوستان لطفا کمک کنید تو این مدتی که لینوکس رو نصب کردم پدر سیستم درآمد ازبس ریست و خاموش کردم
البته تو تنظیماتش که نگاه کردم نوشته بود supported suspend mode : suspend to ram, suspend to disk
کسی نمی دونه چی کار کنم هیچ ماژولی چیزی نیست که وقتی سیستم از حالت stand by در می آد کیبورد رو دوباره راه بندازه
ممنون
سلام دوستان
یه چند تا مشکل داشتم....
اولیش:
یسری درایو هام مونت نمیشد...ک به کمک شما uuid شون رو عوض کردم...الان هر وقت وارد os میشم..باید پسورد بدم تا اون درایو ها مونت بشن
راهی نیست اوتوماتیک بشه ؟
=========================
با k3b میخوام دیتا رایت بزنم فقط 16x میده !!!
==================================
با تشکر
Last edited by Javad_Ed; 16-09-2009 at 11:37.
سلام دوستان
این widget ها رو در سمت راست عکس میبینید ک...
conky هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با دستور
نصبش کردم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اصلا اونطوری نیست
از توی ران بازش کردم ...توی یه \یج کوچیک...وخیلی ضایعنشون میده اطلاعات رو و برگه ستینگ هم نداره!
چطور اونطوریش کنم؟
تنکس
سلام
باید یه فایل تنظیمات براش درست کنی:
در فایل باز شده این متن رو کپی کن و فایل رو save کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یه بار دیگه برنامه رو اجرا کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توو لینک های زیر توضیحات بیشتری هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)