اگه 10 ساعت با کیفیت باشه واقعا عالیه و امدوارم قبول بشید.(ولی جمع 2 ساعت و 1 ساعت که میشد 3؟؟؟به هر حال)
راستی با امضات هم خیلی حال کردم.از کیه؟؟؟
اگه 10 ساعت با کیفیت باشه واقعا عالیه و امدوارم قبول بشید.(ولی جمع 2 ساعت و 1 ساعت که میشد 3؟؟؟به هر حال)
راستی با امضات هم خیلی حال کردم.از کیه؟؟؟
سلام دوستان
امیدوارم همتون خوب باشید
آزمون 23 اسفند ترازم 5600 شد
روزیم حدودا 8-10 ساعت مفید میخونم
پی سی رو هم تقریبا جمع کردم
راستی این 3 ماه به کل 6 ماه گذشته می ارزه این دیگه آخرین فرصته از دستش ندیم!
تا عید بای!
احتمالا منظورش اینه که 2 ساعت اختصاصی میخونه 1 ساعت عمومی دوباره 2 ساعت اختصاصی و ا ساعت عمومی.10 ساعتش اینجوری پر میشه.(من سخنگو شم)
اگه 10 ساعت با کیفیت باشه واقعا عالیه و امدوارم قبول بشید.(ولی جمع 2 ساعت و 1 ساعت که میشد 3؟؟؟به هر حال)آره همینجوریاحتمالا منظورش اینه که 2 ساعت اختصاصی میخونه 1 ساعت عمومی دوباره 2 ساعت اختصاصی و ا ساعت عمومی.10 ساعتش اینجوری پر میشه.(من سخنگو شم)
نمی دونم .تو یه والپیپر بودراستی با امضات هم خیلی حال کردم.از کیه؟؟؟![]()
سلام
سال نو رو پيشاپيش به همه ي دوستان به خصوص كنكوري هاي عزيز تبريك ميگم
اميدوارم توي عيد بتركونين درسارو!!
عید بهترین فرصت واسه جبران عقب موندگی هاتونه .از دستش ندین 15 روز 24 ساعته وقتتون در اختیار خودتونه.معمولا استادا و مشاورها 15 روز عید و 1 ماه آخر کنکورو زمان هایی میدونن که اگه ازشون استفاده کنین میتونین رتبه ی فوق العاده بهتری بدست بیارین.یادتون باشه فرق رتبه 3 رقمی با 4 رقمی و 2 رقمی با 3 رقمی خیلی زیاده هاااا
عید بهترین فرصت واسه جبران عقب موندگی هاتونه .از دستش ندین 15 روز 24 ساعته وقتتون در اختیار خودتونه.معمولا استادا و مشاورها 15 روز عید و 1 ماه آخر کنکورو زمان هایی میدونن که اگه ازشون استفاده کنین میتونین رتبه ی فوق العاده بهتری بدست بیارین.یادتون باشه فرق رتبه 3 رقمی با 4 رقمی و 2 رقمی با 3 رقمی خیلی زیاده هاااا![]()
![]()
برنامه عید برای من پیشاپیش آغاز شد از شنبه 24 اسفند تا 14 فروردین 7 صبح میرم مدرسه و 11 شب برمیگردم حدودا روزی 10 ساعت مفید در میاد و از 14 تا 21 فروردین میریم اردوگاه ابوذر در دارآباد(شمال تهران ) که کلا باید خر بزنیم و خدا رو شکر چون تو مدرسه هستم دیگه نگرانی برای تلویزیون ندارم بالاجبار هیچ فیلم و سریالی نمیشه دید تا 8 خرداد هم طبق برنامه ای که داریم البته از طرف مدرسه است باید 700 ساعت مطالعه کنیم
انشاالله همه بچه ها از این فرصت طلایی استفاده بهینه کنند
یا علی
Last edited by swamp; 18-03-2009 at 00:18.
حس درس خوندن ندارم. نمیدونم چرا ...
استقلالی های عزیز ، تسلیت![]()
دوستان سلام
یه خواسته ای دارم
اگه ممکنه یه روش ساده و سریع برای تقسیم یه چند جمله ای بر یه چند جمله ای دیگه بگید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)