تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 1137 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها كتاب تست خوب براي جبر و احتمال چي هست ؟ از كدوم فصل هاش تست مياد تو سراسري ؟ پارسال كه با معلومات رياضي 2 هم فكر كنم ميشد همشون رو حل كرد

2. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سلام . میخواستم بدونم امسال چه کسایی کنکور دارن . و چه کسایی برای بار دوم میدن تا من آشنا بشم وبعد هم یه چیز بگم. اکه میشه بگین و بنویسین چه در رشته ای کنکور میدین . میخوام بعدش یه چیزی بگم . شماها همتون تهرانی هستین.
    من اهل شمالم .

خب بریم سراغ بحث قبلی : معرفی کتابهای موضوعی ریاضیات
    کتابهایی که میخوام بگم حجمشون کمه اما خیلی خیلی خیلی مفید و خوب . من بیشترشو دارم و نکات ظریف کنکور ی وتستهای سطح کنکور ی داره . نویسندگانش هم از استادان مجرب هستند . مطمئنا شما این انتشارات رو میشناسید . خب شروع :

اول یه چیز رو بگم که ریاضیات رو فقط برای رد کردن کنکور نخونید . همین

1) بخش پذیری از جمله مباحث مهم در جبر هست که مطمئن باشید در دوران دبیرستان حتما با قضایای مهم بخش پذیری آشنای دارین
    بخش پذیری در جبر / مولف = پرویز شهریاری / انتشارات : انتشارات مدرسه

2) خب اکثر دانش آموزها با مثلثات مشکل دارن . میخواهین اگه مثلثات رو خوب بفهمین و هی با این نکته ها ذهنتون رو مشغول نکنید کتاب زیر رو بگیرید . این کتاب همه فرمولها و قضایا رو با اثبات توضیح داده و فکر نکنم معادلات مثلثاتی سطح دبیرستان رو با این کتاب نتونید حل کنید .

مثلثات / مولف = احمد فیروزنیا / انتشارات : انتشارات مدرسه

3) اگه میخواهین بهتر مفهوم تابع و یک به یک بودن و پوشا بودن اون رو بفهمین کتاب زیر رو بگیرین . حتما حتما حتما بخرین
    پشیمون نمیشید . این کتاب روشهای تعیین برد و دامنه تو ابع رو خیلی خیلی خوب گفته . و همچنین بیش از 10 تابع مختلف از جمله درجه 2 و 3 و تابعهای مثلثاتی و هموگرافیک رو بررسی کرده . از جمله برد و دامنه شون / پیوستگی و مشتق پذیری شون / یک به یک بودن و پوشا بودن و معکوس پذیری شون / و ... رو بررسی کرده . در ضمن حالتهای انتقال نمودارها رو هم گفته
    برین این کتاب رو بگیرید اگه پشیمون شدید هرچی میخواهین به من بگید :

تابع / مولف = احمد قندهاری و حمیدرضا امیری / انتشارات : انتشارات مدرسه ( شک نکنید )

4) بعد از کتاب بالا کتاب زیر دیگه تعیین دامه و برد هیچ تابعی اعم از جزء صحیح / قدر مطلق / مثلثاتی / رادیکالی و کسری و زوج مرتب و fog و معکوس توابع مثلثاتی رو برا تون بی پاسخ نمیزاره . اونقدر در این کتاب مثال حل شده و تمرین میکنید و تست میزنید که برد و دامنه توابع تعیینشون براتون آبه خوردن میشه . شاید دبیراتون بگن که دیگه زیاد برد و دامنه تو کنکور نمیاد اما میدونید برای رسم توابع تعیین دامنه و برد در بعضیهاشون الزامی :

تعیین دامنه وبرد توابع به روش حل مساله / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه

5 ) اما برای رسم توابع هم یه کتاب خیلی خیلی خیلی ...... خوب داریم . این نویسنده گرامی رسم انواع تابع رو همراه نکات مهمش برای شما علاقه مندان آورده . واز همه مهمتر مجانبها و تعیین آونها رو هم کامل تو ضیح داده . واز همه بهتر تعیین علامت توابع جبری رو هم از هر درجه که باشه گفته . بچه ها میدونن که رسم توابع کار هر کسی نیست . کمتر کسی از دانش آموزان تو رسم تبحر دارن . این هم مثل تابع داری تست هست که باز هم خیــــــــــــــــــــلی خوبه . نکات مربوط به تستها در نمودار رو گفته .
    واز همه مهمتر مثل کتاب تابع چندین تابع رو مفصل بحث کرده . به خدا قسم شک نمیکنید

مجانبها و رسم منحنی / مولف = احمد قندهاری ( کتابهای این نویسنده توپه ) / انتشارات : انتشارات مدرسه

5) خب رسیدیم به حد . دیگه نیاز به تو ضیح نیست . ببینید و قضاوت کنید . بیشتر با تعریف کار کرده

حد و مفهوم حد / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه

6 ) دو تا کتاب معرفی میکنم در مورد پیوستگی و مشتق پذری و یک هم کاربر مشتق . در اولی نکات جالب پیوستگی و مشتق پذیری و فرمولهای مشتق و دومی دیگه نگو و نپرس . نمیدونم چه جوری توضیح بدم . جون هر کسی دوست دارید برید لا اقل این کتابها رو ببینید و بعد قضاوت کنید . درست مناسبه کنکوری هاست

پیوستگی و مشتق پذیری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
    کاربرد مشتق / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه

کتابهای زیر رو هم معرفی میکنم و حتما بگیرید

تصاعدهای حسابی و هندسی / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
    دنباله ها وسری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
    لگاریتم / مولف = احمد قندهاری و هوشنگ شریفی / انتشارت :انتشارات مدرسه

کتابهایی که با رنگ قرمز مشخص شده منتخب هستند
    در پناه حق باشید و سبز
    اونقدر تابلو کتاب معرفی کردی که همه فهمیدن انتشارات مدرسه یا آقای قندهاری به تو ماموریت دادن تا وارد این تالار بشی.اساس مباحث بچه ها تجربه و تحقیقه و مقایسه کتاب های مختلف با هم نه تبلیغ .مثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.

4. 4 کاربر از sh.k.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

nist
    Lotf mikoni peyghame khosisiyo ke vasat gozashtam javab bedi

6. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

مثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.
    شدیدا منتظر مقایستون هستم

8. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونقدر تابلو کتاب معرفی کردی که همه فهمیدن انتشارات مدرسه یا آقای قندهاری به تو ماموریت دادن تا وارد این تالار بشی.اساس مباحث بچه ها تجربه و تحقیقه و مقایسه کتاب های مختلف با هم نه تبلیغ .مثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.
    به نظره خود من بهترین کتابها در زمینه ریاضی برای انتشارات مدرسست و بهترین نویسنده هم آقای احمد قندهاری هستش.

10. 2 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

nist
    Lotf mikoni peyghame khosisiyo ke vasat gozashtam javab bedi
    رفتم و خوندم . شما هم پیام جدید من رو بخون و جوابش رو بده تا پیام نهایی رو واست بفرستم

12. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

در جواب به شما که یکم تند رفتی باید بگم که :

انتشارات مدرسه از جمله انتشاراتی هست که کمتر تبلیغ میکنه . و همچنین پشت یکی از جلدهای کتابهاش رو اگه ببینی نوشته ناشر برگزیده ی سالههای 73/75/79/83/84/85 پس نیازی به تبلیغ من نیست .

من مگه فامیل این آقای قندهاری هستم یا تو انتشاراته مدرسه کار میکنم که واسشون تبلیغ کنم ؟.
    برو از معلمات بپرس که کتابها ی این انتشارات چطوره

اگه نویسندگان و انتشارات مدرسه از من که ساکن یکی از شهرهای شمالم و هیچوقت هم نه تنها این نویسندها بلکه نویسندگان هیچ انتشاراتی رو ملاقات نکردم و حتی صحبت هم نکردم بخوان که واسشون تبلیغ کنم دیگه باید برن بمیرن همشون

همه نویسندگان این کتابها صاحب سبک هستند و مجرب . خواهشا ارزش کارشون رو پایین نیار.
    من کتابهای این انتشارات معرفی کردم که حجمشون کمه وبرای کنکوری ها مناسبه .

پس خواهشا حرفهای غیر معقول نزن . یه کم فکر کن . واقعا اونا احتیاج دارن واسشون اینجا تبلیغ کنم . واقعا که
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    از آینه بپرس نام نجات دهنده را .......
    Last edited by nits; 28-11-2009 at 17:06.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

در جواب به شما که یکم تند رفتی باید بگم که :

انتشارات مدرسه از جمله انتشاراتی هست که کمتر تبلیغ میکنه . و همچنین پشت یکی از جلدهای کتابهاش رو اگه ببینی نوشته ناشر برگزیده ی سالههای 73/75/79/83/84/85 پس نیازی به تبلیغ من نیست .

من مگه فامیل این آقای قندهاری هستم یا تو انتشاراته مدرسه کار میکنم که واسشون تبلیغ کنم ؟.
    برو از معلمات بپرس که کتابها ی این انتشارات چطوره

اگه نویسندگان و انتشارات مدرسه از من که ساکن یکی از شهرهای شمالم و هیچوقت هم نه تنها این نویسندها بلکه نویسندگان هیچ انتشاراتی رو ملاقات نکردم و حتی صحبت هم نکردم بخوان که واسشون تبلیغ کنم دیگه باید برن بمیرن همشون

همه نویسندگان این کتابها صاحب سبک هستند و مجرب . خواهشا ارزش کارشون رو پایین نیار.
    من کتابهای این انتشارات معرفی کردم که حجمشون کمه وبرای کنکوری ها مناسبه .

پس خواهشا حرفهای غیر معقول نزن . یه کم فکر کن . واقعا اونا احتیاج دارن واسشون اینجا تبلیغ کنم . واقعا که
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    از آینه بپرس نام نجات دهنده را .......
    برعكس ؛ من فكر نميكنم برگزيده شدنشون ربطي به كتابهايي كه معرفي كردين داشته باشه ، چون من اون كتابها رو اكثرا دارم ( دو سال پيش خريدم و اكثرا هم قيمتشون زير 1000 تومن بود ) هيچ نكته قابل قبولي توشون نيست . كتاب آموزش حسابان 1 و 2 هم كه جلدش سبز رنگه رو خريدم براي كنكور خوندم با تبليغاتي كه تو كتابفروشي هاي تبريز كرده بودن من فكر كردم اين كتاب رو بخونم نفر اول كنكور ميشم ! بعد وقتي كتاب ژرف انديشان و مبتكران رو ديدم ؛ فهميدم كه وقتم رو تلف كرده بودم .

شما خودتون اگر آشنايانتون دانش آموز و كنكوري هستند ؛ نزارين كه با وجود كتابهايي از انتشاراتي چون گاج و رمزينه و مبتكران و . . . وقتشون با چيزهاي پوچ تلف بشه .

در ضمن ، پست شما كمي ادعاي اون دوستمون رو تاييد كرد

15. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من کاری با این کارا ندارم ولی این حرفتون خیلی غیر منطقیه شاید شما خودتون آقای قندهاری هستید
    این حسابان محمود نصیری هم که معرفی کردید اصلا باهاش حال نکردم خیلی گنگ توضیح داده ولی رمزینه یه چیز دیگست

17. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها كتاب تست خوب براي جبر و احتمال چي هست ؟ از كدوم فصل هاش تست مياد تو سراسري ؟ پارسال كه با معلومات رياضي 2 هم فكر كنم ميشد همشون رو حل كرد
    جبر و احتمال مبتکران همونی که روش عکس هندونس خیلی معروفه.من استفاده نکردم اما تعریفشو زیاد شنیدم.یکی از مولف هاش هم مهندس فرهاد ابوالقاسمی هستش.

19. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •