بچه ها كتاب تست خوب براي جبر و احتمال چي هست ؟ از كدوم فصل هاش تست مياد تو سراسري ؟ پارسال كه با معلومات رياضي 2 هم فكر كنم ميشد همشون رو حل كرد
بچه ها كتاب تست خوب براي جبر و احتمال چي هست ؟ از كدوم فصل هاش تست مياد تو سراسري ؟ پارسال كه با معلومات رياضي 2 هم فكر كنم ميشد همشون رو حل كرد
اونقدر تابلو کتاب معرفی کردی که همه فهمیدن انتشارات مدرسه یا آقای قندهاری به تو ماموریت دادن تا وارد این تالار بشی.اساس مباحث بچه ها تجربه و تحقیقه و مقایسه کتاب های مختلف با هم نه تبلیغ .مثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.
nist
Lotf mikoni peyghame khosisiyo ke vasat gozashtam javab bedi
شدیدا منتظر مقایستون هستممثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.![]()
به نظره خود من بهترین کتابها در زمینه ریاضی برای انتشارات مدرسست و بهترین نویسنده هم آقای احمد قندهاری هستش.
رفتم و خوندم . شما هم پیام جدید من رو بخون و جوابش رو بده تا پیام نهایی رو واست بفرستم
در جواب به شما که یکم تند رفتی باید بگم که :
انتشارات مدرسه از جمله انتشاراتی هست که کمتر تبلیغ میکنه . و همچنین پشت یکی از جلدهای کتابهاش رو اگه ببینی نوشته ناشر برگزیده ی سالههای 73/75/79/83/84/85 پس نیازی به تبلیغ من نیست .
من مگه فامیل این آقای قندهاری هستم یا تو انتشاراته مدرسه کار میکنم که واسشون تبلیغ کنم ؟.
برو از معلمات بپرس که کتابها ی این انتشارات چطوره
اگه نویسندگان و انتشارات مدرسه از من که ساکن یکی از شهرهای شمالم و هیچوقت هم نه تنها این نویسندها بلکه نویسندگان هیچ انتشاراتی رو ملاقات نکردم و حتی صحبت هم نکردم بخوان که واسشون تبلیغ کنم دیگه باید برن بمیرن همشون
همه نویسندگان این کتابها صاحب سبک هستند و مجرب . خواهشا ارزش کارشون رو پایین نیار.
من کتابهای این انتشارات معرفی کردم که حجمشون کمه وبرای کنکوری ها مناسبه .
پس خواهشا حرفهای غیر معقول نزن . یه کم فکر کن . واقعا اونا احتیاج دارن واسشون اینجا تبلیغ کنم . واقعا که
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
از آینه بپرس نام نجات دهنده را .......
Last edited by nits; 28-11-2009 at 17:06.
برعكس ؛ من فكر نميكنم برگزيده شدنشون ربطي به كتابهايي كه معرفي كردين داشته باشه ، چون من اون كتابها رو اكثرا دارم ( دو سال پيش خريدم و اكثرا هم قيمتشون زير 1000 تومن بود ) هيچ نكته قابل قبولي توشون نيست . كتاب آموزش حسابان 1 و 2 هم كه جلدش سبز رنگه رو خريدم براي كنكور خوندم با تبليغاتي كه تو كتابفروشي هاي تبريز كرده بودن من فكر كردم اين كتاب رو بخونم نفر اول كنكور ميشم ! بعد وقتي كتاب ژرف انديشان و مبتكران رو ديدم ؛ فهميدم كه وقتم رو تلف كرده بودم .
شما خودتون اگر آشنايانتون دانش آموز و كنكوري هستند ؛ نزارين كه با وجود كتابهايي از انتشاراتي چون گاج و رمزينه و مبتكران و . . . وقتشون با چيزهاي پوچ تلف بشه .
در ضمن ، پست شما كمي ادعاي اون دوستمون رو تاييد كرد![]()
من کاری با این کارا ندارم ولی این حرفتون خیلی غیر منطقیه شاید شما خودتون آقای قندهاری هستیدمن مگه فامیل این آقای قندهاری هستم یا تو انتشاراته مدرسه کار میکنم که واسشون تبلیغ کنم ؟.
این حسابان محمود نصیری هم که معرفی کردید اصلا باهاش حال نکردم خیلی گنگ توضیح داده ولی رمزینه یه چیز دیگست
جبر و احتمال مبتکران همونی که روش عکس هندونس خیلی معروفه.من استفاده نکردم اما تعریفشو زیاد شنیدم.یکی از مولف هاش هم مهندس فرهاد ابوالقاسمی هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)