نه قبلا اينجوري نبودش
ولي نكته خوبي رو اشاره كردي چون من هم روي ويندوز سون با اين مشكل مواجه شدم
فكر نمي كنم از گرافيك باشه چون قبلا بازي رو اجرا كردم
رويه ويندوز سون هم حتي اجرا كردم
ولي اين دفعه نمي دونم چرا اينجوري شده
Vga 512 8500
Ram 2
نه قبلا اينجوري نبودش
ولي نكته خوبي رو اشاره كردي چون من هم روي ويندوز سون با اين مشكل مواجه شدم
فكر نمي كنم از گرافيك باشه چون قبلا بازي رو اجرا كردم
رويه ويندوز سون هم حتي اجرا كردم
ولي اين دفعه نمي دونم چرا اينجوري شده
Vga 512 8500
Ram 2
آقا تاحالا اینجوری گل زده بودین : دی !
دروازه بان اومد شوت بزنه رفتم جلوش یوهو توپ خورد بهم منم گلش کردم : دی !
بسیار جالب بود !
اين رو چه سطحي بود؟؟؟؟
100 در 100 مشكل ويندوز هست، بهتره عوضش كني ف چون اصلآ براي بازي خوب نيست،(البته نسخه ي جديدش خيلي بهتر شده و نسخه ي اصلي كه بياد ديگه خيلي عاليه)
Legend ! اولین بار بود این اتفاق میفتاد ...
داشتم رد میشدم یوهو ابله توپ رو کوبید به من ! البته خب با تیم های قوی Manager بازی کردن اصلا حال نمیده !
روي Xbox360 چجوري سطح Legend باز ميشه؟؟
Manager : با هر تيمي تو منيجر بازي كني بالاخره قوي ميشه! دي: در كل آره اصلآ حال نميده!
از همون ابتدا باز هست ...
سطح Legend رو چطوری تو PC باید فعال کرد؟
كافيه 2 تا از zone ها رو كامل برنده بشي. كل چلنج هاش رو ببر تا باز بشه اسم ديفيكلتي هم Legendary هست نه Legend
یکی از بدیهای فیفا اینه که هوش مصنوعیش خیلی پایینه. من به عنوان کسی که شاید سال های زیادی بود فیفا بازی نمی کردم، از اول که شروع کردم گذاشتم روی ورد کلس و بعد یه نیم فصل بازی، حالا می تونم 80% بازیا رو ببرم. امیدوارم این سطح جدید چیز خوفی باشه، چون وقتی بازی برات سخت نباشه، جذابیتش رو از دست میده.
مورد دیگه اینه که چرا انقدر امکانات ترکیب چیدنش کمه؟ در مقایسه با PES میگم. مثلا نمیشه موقعیت بازیکنا رو یکی یکی دستی ادیت کرد، یا نمیشه ترکیب دوم و سوم گذاشت که بشه وسط بازی انتخاب کرد، یا وضعیت هجوم و دفاع تک تک بازیکنا رو معین کرد ...
البته ممکنه بشه من بلد نباشم.
هوش مصنوعي پايين هست؟ اول اين جوك سال بود در ضمن اگه از نظر شما هوش مصنوعي پايين هست خوب اينكه بهتر از PES هست كه توش چيزي به اسم هوش مصنوعي نيست. همه مي دونن از هوش مصنوعي توي بازي PES تا حالا استفاده نشده ولي يكي از نكات قوت فيفا همين هوش مصنوعيش هست كه باعث نمرات بالاش ميشه.
در مورد تركيب هم درست حدس زدي شما بلد نيستي مي توني يك تركيب مخصوص كريت كني و براي اون تركيب خاص مي توني اسم بذاري و به هر تيمي كه خواستي بذاريش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)