این لینک خبرش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان 2 گیگ توی اعتبار ذخیره اومده.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
این لینک خبرش:
الان 2 گیگ توی اعتبار ذخیره اومده.
ما یه بار از پیشگامان تعریف کردیما گند زد به حالمون دیشبو امشب سرعت 5 تا 8 کیلوبایته (شبانه)روزانه 37
الان بالاترین سرعتی که دارم 15 کیلوبایته که یه ثانیه میره و دوباره 5-8 میشه--روزانه 37 میخوام چی کار ؟روزانه رو 1 کنه یا اصلا قطع کنه شبا رو یه کم سرعت بده
من هم همینطور بخوره تو سرش نخواستیم رایگان![]()
آره دیشب افتضاح بود 1.79 بیشتر دان نکردم.
کسی نمایشگاه رفته؟
یکی از دوستام رفته میگه مخابرات شبانه از 1 تا 7 رو رایگان کرده و تمام منطقه ها رو پشتیبانی میکنه.کسی این خبر رو شنیده؟
توی سایتش که چیزی نزده!
من امشب میرم اگه همچین چیزی باشه که خیلی خوبه
گفتند از شنبه شبانه فعال میشه تا دیشب که کنتور مینداخت
نه فقط شماره هایی رو پوشش میده که شرکت ها ارائه نمیدند
اینم لینک مراکز تحت پوشش :
البته اگه زنگ بزنید 9730030 میگه که مرکز شما هم به زودی فعال میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان مخابراتیا سرعتشون 130 تا 180 هست اگه شبانشونم همین باشه که دیگه بی نظیره اما مطمئن باشید سرعتو کم میکنند غیر ممکنه همین جوری بمونه اما کاش رو خطهای غیر فیبر نوری هم زود میومد آخه اینجوری رقابتی میشه خفن مخصوصا اینکه شبانه هم بده
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
یکیم به من بگه این لینک یعنی چه ؟چند گیگ ترافیک میده /چرا این قدر گرونه ؟اصلا سرعتش چنده ؟اینکه هیچی ننوشته
جدا!؟ شما از کجا شنیدی؟
اونم که ترافیکش مشخصه؛فقط بر عکس نوشته G1 که باید 1G باشه.
قیمتش که عالیه.من برای 1024 دارم سه ماهی 51 تومن میدم.این داره 2048 رو میده 54 تومن.حیف که مال شرکت هاست.
سرعت دیشب و امروز من مثل قبل بود. روز همون از 70 تا 100. شب هم حدود 50 تا 70 بود.
یکی از بچه ها تو تاپیک adsl مخابرات اصفهان -که رفته بود نمایشگاه گفت خانمه اونجا گفته منم چیزی تو سایتش ندیدم-اما فعلا که بحث بحثه شبانه خیلی مطرحه
امروز رفتم واسه عموم نداگشتر وصل کردم سرعت دانلودش 140 بود آپلودش 35 تا 40 پینگ 320 شدید حال کردم اما بعید میدونم شبانشم این جوری باشه توی تنظیمات مودم دانلود رو 2 مگ بسته بود آپلود رو روی 512
الان نمایشگاه بودم خیلی باحال بود از دستش ندید فردا برید حتما
رفتم پیش همون خانمه
یه مشت چرت و پرت گفت ولی اره انگار میخواند شبانه بذارند ولی گفت ساعتش معلوم نیست درباره خط های غیر فیبر نوری هم گفت هنوز تصمیمی گرفته نشده و اگه بخواند رو اونا هم سرویس بدند کیفیت سرویس هاشون میاد پایین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)